Dodaj do ulubionych

Oprawca zmusił żonę do samobójstwa

08.01.07, 02:44
przeciez mu to normalnie ...
Obserwuj wątek
    • Gość: ppp1000 po...bany jestes! IP: 62.87.177.* 08.01.07, 08:35
      tak samo w domu robisz? frajer!
      • jola_z_dywit6 [...] 08.01.07, 11:32
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: bzzz Re: A Balcerowicz zmusił do samobójstwa 100 tyś IP: 217.153.68.* 08.01.07, 11:34
          nie widzę związku, dziewczyno masz obsesję!!
          • Gość: nieZONAglupia Re: A Balcerowicz zmusił do samobójstwa 100 tyś IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.01.07, 12:15
            <dokladnie....wazne,ze byl MAZ...no tak wyglada w KATOLICKIM
            KRAJU-RAJU...AMEN...nic dodac...nic ujac....pochwalony...))))
            • seroo1 Grozi mu do 5 lat...K-P-I-N-A !!! Panstwo prawa ?? 08.01.07, 16:30
              • Gość: mimi Re: Grozi mu do 5 lat...K-P-I-N-A !!! Panstwo pra IP: 83.238.148.* 08.01.07, 16:34
                Problem leży w ludzkich glowach, a nie w systemie. Same ofiary zgadzaja się na takie trktowanie.
                • Gość: cerik Re: Grozi mu do 5 lat...K-P-I-N-A !!! Panstwo pra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 17:58
                  5 lat za to, to jest KPINA. Zgadzam się z tym.
                  Jeśli chodzi o zgadzanie się na takie traktowanie, to już sprawa nie jest taka prosta, bo przecież ona nie zgadzała się na to, tylko była zastraszona.
                  W polskich realiach miałaby spore szanse na to, żeby się jeszcze "spotkać" z mężem.
                  Faktem jest też, że kościół i większość kulturowych wpływów w Polsce mówią o "pokornym znoszeniu swej doli" "swiętości i nierozerwalności węzła małżeńskiego" itp. A to nie pomaga kobietom w odejściu od mężów sadystów.
            • mtsk1 Re: Dlaczego tylko 5 lat ? 08.01.07, 16:49
              Pociesz sie nieZonaglupia, ze w muzulmanskim kraju jest znacznie gorzej i zona
              nie ma mozliwosci odwolac sie do sprawiedliwosci, chyba ze maz robi to w
              obecnosci 10 swiadkow.
              Dziwie sie tylko, ze maksy,malna kara to tylko 5 lat. Powinno byc co najmniej
              10.
              • hondini Re: Dlaczego tylko 5 lat ? 09.01.07, 09:22
                jak pisałem uprzednio - za opisany czyn grozi mu - co wynika z jasnobrzmiącego w
                tym zakresie k.k., kara do 12 lat pozbawienia wolności,

• dioskorides Re: A Balcerowicz zmusił do samobójstwa 100 tyś 08.01.07, 11:36
          jola_z_dywit
          mniejżesz troche wyczucia
          • Gość: wiA Re: A Balcerowicz zmusił do samobójstwa 100 tyś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 12:42
            Jola z Dywit nie ma wyczucia ani taktu. Jola z Dywit ma w odwłoku zaszczuwaną
            kobietę. Jakoś u zwolennoka samoobrony w ogóle mnie to nie dziwi, zwłaszcza
            wobec stosunku liderw partii do kobiet.
          • esteczka Re: mniejżesz troche wyczucia 08.01.07, 13:22
            a po co?
            ona kolekcjonuje posty odpowiadajace na jej bzdury.
            chce zostac najbardziej kontrowersyjna pis-aczką w necie.
        • Gość: kita Re: A Balcerowicz zmusił do samobójstwa 100 tyś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 11:42
          idiotka
        • Gość: kaźmirz A dla kogo ten wywiad? A dla TV Trwam. A to... IP: 150.254.17.* 08.01.07, 11:44
          ... bez kozery powiem pińcset! Tysięcy oczywiście.
        • wymiatator1 Re: A Balcerowicz zmusił do samobójstwa 100 tyś 08.01.07, 11:51
          Kobieto ty masz męża? Ja odnoszę wrażenie, że czegoś bardzo mocno brakuje w
          twoim marnym życiu. Może towarzysz lepper mógłby coś na to zaradzić?
        • Gość: tadeusz Zanim idziesz spać IP: 62.233.181.* 08.01.07, 12:25
          to kopiesz się z koniem czy albo cóś !
        • patman Joluś, jesteś genialna 08.01.07, 12:35
          Przy takim poziomie bajkopisarstwa jak najbardziej nadajesz się na wicka w partii taty Leppera.
        • Gość: al Puknij się w ten głupi łeb jola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 12:43
          A tego gościa-oprawce powiesić za jaja...
        • Gość: leming Re: A Balcerowicz zmusił do samobójstwa 100 tyś IP: *.aster.pl 08.01.07, 13:22
          Jolu, to zes piznela... Najsilniejsza waluta... Ha, ha, ha.
          To, ze finanse publiczne zle wygladaja, to wina wszystkich rzadow, ale akurat
          Balcerowicza wcale. Poza tym nie pie..o krajach afrykanskich, bo od razu
          widac, ze nie masz o nich pojecia. Pojedz, zobacz, to sie bedziesz wypowiadac. W
          Polsce rzekomo bieda az piszczy, tylko samochody coraz lepsze i coraz ich wiecej.
          A panstw w UE jest 27, nie 25.
        • Gość: renata Re: A Balcerowicz zmusił do samobójstwa 100 tyś IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.01.07, 14:10
          Jola odbiło ci?
        • Gość: samobron a ciebie Łyżwa gdzie zamykał ?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 15:22
        • kissinger77 Re: A Balcerowicz zmusił do samobójstwa 100 tyś 08.01.07, 15:35
          jola...Ty ale jesteś biedna:]Balcerowicz wyprowadził państwo z ekonomicznego
          upadku. Niestety cena za to była wysoka, ale też w latach 80-tych gospodarka
          polska osiągnęła już takie dno, że powrót do normalności musiał być dla wielu
          wstrząsem. Socjalizm nauczył większość społeczeństwa bierności i gdy
          społeczeństwo to znalazło się w nowych okolicznościach to zaczął się płacz. W
          okolicznościach, gdzie nikt (państwo) nikomu (społeczeństwo)nie podaje
          wszystkiego na tacy, niestety wielu się nie odnalazło. Skutki były i są do
          dzisiaj różne. A samobójstwa..hmm..niestety były, są i będą. Ale nie można
          wszystkich samobójstw motywowanych biedą materialną, przypisywać
          Balcerowiczowi, bo tak na prawdę trudno osądzić, czy ktoś się powiesił przez
          Balcerowicza czy tylko dlatego, że np. miał wykształcenie podstawowe i małżonka
          pijaka. Przyczyn biedy materialnej może być wiele a nie tylko jeden Balcerowicz.
          Poza tym samobójstwa zdarzają się także w społeczeństwach zachodnich i jest to
          po prostu zjawisko społeczne.
      • halev ehh... 08.01.07, 13:29
        A ksiądz grzmi z ambony: "Nie waż się odejść od męża, co Bóg złączył, człowiek
        niech nie rozłącza!"
        • cynik.pl Tak, słyszałem takie kazanko 26.12 08.01.07, 16:58
          halev napisał:

> A ksiądz grzmi z ambony: "Nie waż się odejść od męża, co Bóg złączył, człowiek
          > niech nie rozłącza!"

Xiunc w kazaniu powiedział, że rozwody to plaga współczesnego świata i kobiety
          mają dla dobra rodziny trwać przy mężach nawet jeśli ci piją i biją. Pani
          Cynikowa.pl, znaczy moja żona, stwierdziła, że już rozumie dlaczego prefesór
          Środa oskarżyła Kościól o wspieranie przemocy w rodzinie (wcześniej uważała, że
          opinia Śjest to antyklerykalna złośliwość)
    • sasser.g Oprawca zmusił żonę do samobójstwa 08.01.07, 08:36
      sprobowalby takiego nru w Szwecji toby go policjantka palka poczestowala,
      pozdrowienia ze Sztokholmu! =)
      • Gość: bzzz Re: Oprawca zmusił żonę do samobójstwa IP: 217.153.68.* 08.01.07, 11:35
        i tak powinno być wszędzie...
      • Gość: oleoganja@stofanet Re: Oprawca zmusił żonę do samobójstwa IP: *.rev.stofanet.dk 08.01.07, 14:28
        A w Danii toby go gmina natychmiast rozdzielila i jeszcze kazala placic
        alimenty zonie...Pozdrowienia z Esbjerg
    • gs-arts.net Kobieta byla dumna ze miala meza...! 08.01.07, 12:07
      ..bo bez meza..co ludzie powiedza..jak byl trzezwy to porzadny czlowiek..do
      rany go przylozyc...tylko czesto pil, a raczej codziennie...W Zarach jak by sie
      rozwiodla to lokalna ciemnota by ja ukamieniowala...
      • Gość: Grzes Do szkoły Panie dziennikarzu! IP: *.rmf.polsl.pl 08.01.07, 12:14
        Tytul powinien brzmiec "Oprawca doprowadził żonę do samobójstwa" a nie "zmusił".
        Zmusic to kazac komus np. polknac pigulki. Panie dziennikarzu - do szkoly!!!
        • alpepe Re: Do szkoły Panie dziennikarzu! 09.01.07, 12:39
          i chyba nie do samobójstwa, a do próby samobójczej, skoro żonę odratowano.
    • rydzyk_fizyk Trzy pytania 08.01.07, 12:13
      1.Czy był ochrzczony?
      2.Czy chodził regularnie do kościoła?
      3.Czy przyjmował księdza po kolędzie?
      • Gość: gosc Re: Trzy pytania IP: *.aster.pl 08.01.07, 12:14
        Yes, Yes, Yes!
      • Gość: tadeusz Zdecydowanie tak IP: 62.233.181.* 08.01.07, 12:28
        wszystkie punkty ma zaliczone .
        • Gość: jarek k. Re: Zdecydowanie tak IP: 82.160.72.* 08.01.07, 14:17
          znaczy wszystko było po bożemu... wara od tego człowieka!!! to atak na kattolicyzm!
          • Gość: Bajki z Kaczolandu Re: Zdecydowanie tak... IP: *.natpool5.outside.ucf.edu 08.01.07, 16:21
            Dobry to narod w Polsce, dobry i katolicki!
            A wszelkie zlo to... wiecie sami na
            kogo nalezy zrzucic...
      • Gość: oleoganja@stofanet Re: Trzy pytania IP: *.rev.stofanet.dk 08.01.07, 14:47
        Oczywiscie,ze byl chrzczony - toz to prawdziwy kat`olik. 2.Do kosciola tez
        regularnie chodzil bo inaczej by nie zrobil tego co zrobil za przyzwoleniem
        moherowego bereta. 3.Ksiedza przyjmowal bo jak ten przychodzil i sie pytal czy
        pozwany umie sie zegnac to odpowiadal "do widzenia"!!!!! 4.PYTANIE Czy byl
        normalny?
    • Gość: Kobieta Re: Oprawca zmusił żonę do samobójstwa IP: *.magma-net.pl 08.01.07, 12:16
      Nieprawdą jest, że owa bezpłatna Niebieska Linia jest czynna w takich
      godzinach, o ile w ogóle. Swego czasu (lato 2004) przez wiele dni o różnych
      porach próbowałam się tam dodzwonić - nigdy nikt nie podniósł słuchawki.
      • Gość: annamea Re: Oprawca zmusił żonę do samobójstwa IP: *.unused.derbynet.waw.pl 08.01.07, 12:25
        Grozi mu pięć lat więzienia...
        Za wielokrotne gwałty, pobicia, fizyczne i psychiczne nadużycia.
        Za każdy raz powinien dostać 10 i do końca życia gnić w pierdlu.
        • rydzyk_fizyk 5 lat ale za doprowadzenie do próby samobójczej 08.01.07, 12:49
          albo za znęcanie, reszta pewnie później.
    • Gość: tadeusz SQrwysyn to on jest IP: 62.233.181.* 08.01.07, 12:24
      ale z tym gwałtem jest coś nie tak . To gościu miał chodzić do agencji ?
      • Gość: annamea Re: SQrwysyn to on jest IP: *.unused.derbynet.waw.pl 08.01.07, 12:29
        A to prostytutki są do gwałcenia? Czy żony? Ja też nie bardzo kumam.
      • Gość: ______ Żaden SQrwysyn - Polak-katolik IP: *.chello.pl 08.01.07, 13:16

• uznam4 Re: Żaden SQrwysyn - Polak-katolik 08.01.07, 14:46
          Polak katolik......i w dodatku POLICJANT SEKCJI KRYMINALNEJ !!!!!! Bił , sypał
          obelgami po alkoholu ....i na trzeźwo. Mimo zgłoszeń komisariat miejski krył
          jego terrorystyczne zapędy. I co tu oczekiwać od innych ???
      • Gość: dzidka17 Re: SQrwysyn to on jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 13:36
        gdyby nie chlal to pewnie zony nie musialby gwalcic. to zona powinna isc do
        agencji, zeby miec przyjemnosc z trzezwym facetem, a nie smierdzacym alkoholem
        brudasem.fuuu!
      • Gość: OLA Re: SQrwysyn to on jest IP: 90.240.1.* 08.01.07, 13:50
        Gwałt jest wtedy gdy facet robi TO pomimo sprzeciwu kobiety. NIEWAZNE czy to
        jego zona. Ona nie chciala, byla zmuszana.
        #
        gwałt
        1. «zmuszenie kogoś do stosunku płciowego»
        2. «przemoc lub bezprawie popełnione z użyciem siły»
        3. «bezładny pośpiech lub zamieszanie»
        • macherfaker Re: SQrwysyn to on jest 08.01.07, 14:05
          Gość portalu: OLA napisał(a):

> Gwałt jest wtedy gdy facet robi TO pomimo sprzeciwu kobiety. NIEWAZNE czy to
          > jego zona. Ona nie chciala, byla zmuszana.
          > ***
          > #
          > gwałt
          > 1. «zmuszenie kogoś do stosunku płciowego»
          > 2. «przemoc lub bezprawie popełnione z użyciem siły»
          > 3. «bezładny pośpiech lub zamieszanie»
          > ***

Czyli w partii Joli_z_obory "dochodziło do bezładnego pośpiechu lub
          zamieszania".
    • Gość: x Re: Oprawca zmusił żonę do samobójstwa IP: 195.136.143.* 08.01.07, 12:26
      Wg tekstu spracy przemocy domowej moga liczyc na pomoc na tej Niebieskiej Linii. To ciekawe. Jakiej pomocy oni potrzebuja?
    • Gość: gosc Oprawca zmusił żonę do samobójstwa IP: 85.91.80.* 08.01.07, 12:29
      wiecie dlaczego moja mama zadzwonila na policje tylko raz zlozyc skarge na
      ojca? dlatego, ze po kilku dniach przyszedl do nas niemaly rachunek za przewoz
      i za nocleg. to nie bylo uderzeniem w ojca przeciez tylko znowu w nia.
      • Gość: M Re: IP: *.smstv.pl 08.01.07, 12:42
        Po pierwsze są metody, by tego rodzaju opłaty były ściągane z jego osobistego majatku.
        Po drugie-przemoc nie dotyczy tylko biednych, tylko uzależnionych, ale odbywa się też w eleganckich domach, gdzie kasy jak lodu..w Arktyce.
        Poza tym ani niebieska linia, ani policja, ani inne stosowne instytucje nie pomagają w dostateczny nawet sposób. Kto nie wierzy-niech spróbuje-okaże się, ze policjanci najczęściej usiłuja załagodzić(czyt. uspokoić ofiarę)zamiast wnosić sprawy z urzędu(kto dowiedział się o przemocy...)
        Najlepiej żeby ofiara sama wszystko załatwiła, zebrała dowody itd. Tylko trzeba wyobraźni-do jakiego stanu psychicznego doprowadza ofiary domowy przemocowiec.

Jedyna rada-przyznać się-szanowna władzo, że w tym kraju przemoc jest-skala duża i poszukać rozwiązań-ale nie kombinować tylko ściągnąć sprawdzone metody z zagranicy!

• Gość: Jodzik Re: Oprawca zmusił żonę do samobójstwa IP: *.ae.poznan.pl 08.01.07, 12:39
      Tylko 5 lat????!!!! Nasze prawo jest zbyt łaskawe dla takich drani. Zniszczył
      innym życie i taki krótki wyrok?
      • gaba12 Re: Oprawca zmusił żonę do samobójstwa 08.01.07, 13:04
        Dziennikarze jak zwykle musieli cos przekrecic. Jezeli skutkiem znecania jest
        proba samobojcza, zagrozenie wynosi od 2 do 12 lat.
    • Gość: thomas Oprawcow zamykac.Sedziowie skazywac.Slupca. IP: *.adsl.alicedsl.de 08.01.07, 12:41
      Oprawcow zamykac.Sedziowei:wydawac natychmiastowe wyroki.
      Skandale tez w Slupcy.
    • emeryt21 Oprawca zmusił żonę do samobójstwa 08.01.07, 13:03
      Zycie nie jest takie proste jak wydawaloby sie na podstawie tego artykulu.Moja
      zona pochodzila z rodziny,gdzie naduzywanie alkoholu bylo norma.Ja,niestety w
      jej oczach,nie bylem chlopem,bo nie chcialem pic.Stawala sie coraz bardziej
      agresywna i to doprowadzilo do rozpadu naszego malzenstwa,bez
      alkoholu.Dochodzilo do rekoczynow z jej strony i mimo mojej znacznej przewagi
      fizycznej,nie bylem czesto w stanie jej powstrzymac od atakow nieuzasadninej
      zlosci na trzezwo.Ktos moglby powiedziec "nie poradzisz sobie z baba?".Otoz
      nie,bo nigdy nie bylbym w stanie pobic kobiety,moja psychika mi na to nie
      pozwalala.Wolalem uciekac z domu,nocowac w garazu,bo bylo mi wstyd przed
      rodzina i znajomymi,milczalem.W koncu miara sie przelala,zostawilem wszystko
      doslownie,dzieci tez,poszedlem w sina dal.Po kilku latach przeprowadzilem
      rozwod wbrew jej woli.Ona do dzisiaj jest na mnie wsciekla.Spotykamy sie
      jedynie na grobach rodziny.Ona przychodzi na grob moich rodzicow jedynie
      poto,aby mi cos przykrego powiedziec,czeka na mnie.Od naszego "rozstania"
      minelo juz 25 lat a ona ma jeden cel w zyciu,szkodzic mi i zaklocac moj spokoj
      na stare lata.To wszystko prze brak alkoholu w rodzinie.
    • juleczka Re: Oprawca zmusił żonę do samobójstwa 08.01.07, 13:03
      Nie no, peknie, 5 lat a zycie kobiety zmarnowane. A gdyby byly dzieci? Co da
      glupie 5 lat? Zresocjalizuje sie czy jak? Biblie zacznie czytac? Bez jaj, nie
      dziwie sie kobiecie, ze tego nie zglosila, gdybym byla na jej miejscu balabym
      sie tego co by bylo gdyby moj "kochany" maz wyszedl juz z wiezienia... (Inna
      rzecz, ze na pewno bym od niego odeszla) Bo na pewno nie zostawilby kobiety ot tak.

Moze przydalyby sie jakies wieksze kary dla takich idiotow? Moze zliczanie
      wszystkich odskokow od normalnosci?

A osobiscie polacalabym, zeby ten pan dostal porzadny wpier*** i do nie raz. Tak
      zeby mogl zobaczyc jak to slodko. Tym bardziej, ze kobieta jest od niego 40 razy
      slabsza, a jego jeszcze adrenalina pobudza i agresor mu sie na alkoholu wlacza.

Ps i tak pewnie nie pojdzie do wiezienia - 62 lata... Jakas chorebe na pewno mu
      znajda - zeby sie w wiezieniu biedaczek nie wykonczyl, stan jego zdrowia jest
      przeciez najwazniejszy...
    • Gość: Doświadczona Oprawca zmusił żonę do samobójstwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 13:10
      Bzdura!Ofiary mogą liczyć tylko na siebie.Mogą uciec razem z dziecmi i mieszkać
      w schronisku dla bezdomnych.Tymczasem pan mieszka sobie spokojnie w ich wspólnym
      mieszkaniu i moze dalej pić,zapraszać kolegów.To kobieta ma szukać sobie
      mieszkania,co moze trwać nawet kilka lat.
      Wiem bo sama stoczyłam walkę o normalne życie.Polskie prawo chroni kata,nie jego
      ofiary.
    • Gość: Zdenerwowany Harry Oprawca zmusił żonę do samobójstwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 13:11
      FCUK!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      CZyli co- wychodzi na to, że można żonę zbić, skatować, zamęczyć i po 5 latach znowu się z nią zabawiać?

CO ZA CHORE PRAWO!!!!!!!! I co musi sobie taka "żona" myśleć? Po 5 latach będzie miała jeszcze gorzej- bo przecież nikt się nie będzie interesował tym "miłym" panem, który tak dobrze się zachowywał w zakłądzie karnym... A on sobie wroci w domowe pielesze i dawaj używać na "żonie"... Wtedy już jej pewnie nie odratują :(

ja bym do każdych widełek dotyczących wyroku za konkretne przestępstwo dopisał "0" ZERO!!!!!!!!! Niech siedzą i pracują na siebie w zamkniętym zakłądzie- mogą piec chleb, robić długopisy, skręcać meble- cokolwiek.....

to mi się numor popsył ;/ FCUK!!!!!!!!!
      • Gość: ksionc wielguch Prawdziwy Katolik !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 13:37
        przecież jej nie zabił - a może zle zrozumiał kazania łojca redaktora?? Może
        jego żona sympatyzowała z SLD a on konserwatywny katolik
        prawicowo-socjalistyczny pisowiec?? Niech kamieniem rzuci pierwszy niewinny
        katolik - co to nikogo nie okradł, nie zabił i nie oszukał :))
      • Gość: RAF Re: Oprawca zmusił żonę do samobójstwa IP: *.opegieka.pl 08.01.07, 13:45
        Tylko 5 lat za takie czyny? Tak stanowi nasze prawo? Totalne dno. Brak mi słów
        normalnie, żałuje tej kobiety.
    • Gość: Egon Re: Oprawca zmusił żonę do samobójstwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 13:46
      5 lat??? Kpina.
    • cynozura Pięć lat?"Dobry" sędzia weżmie pod uwagę.... 08.01.07, 13:48
      podeszły wiek kanalii,to,że sąsiadom się kłaniał etc.,etc. i summa summarum da
      bydlakowi 2 lata w zawieszeniu,bo nasi sędziowie są b.wyrozumiali, ale NIE TAM
      GDZIE TRZEBA!!!!
    • Gość: Aga Oprawca zmusił żonę do samobójstwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 13:53
      Co 5 lat więzienia za wieloletnie znęcanie?!powinien tyle lat spędzic w
      więzieniu ile maltretował żonę.Albo zamknąć go do piwnicy na jakiś tydzień bez
      jedzenia i picia.Nie mam serca dla takich zwyrodnialców.
    • indy.m kto napisał ten tytuł? 08.01.07, 13:54
      bo powinno być chyba DOPROWADZIŁ a nie ZMUSIŁ, i do PRÓBY SAMOBÓJSTWA a nie
      SAMOBÓJSTWA
    • Gość: nik Samobójstwa, którego nie było. Świetny tytuł! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 13:56
      .
    • macherfaker Re: To normalne zachowanie w rodzinach Radia M 08.01.07, 13:58
      grander2 napisał:

> przeciez mu to normalnie ...
      Takie zachowanie woceb żon i matek jest normalne wsród męskiej części słuchaczy
      rydzykowego radia
    • Gość: fg Oprawca zmusił żonę do samobójstwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 14:00
      u górników to normalne
    • abhaod tylko 5 lat? przynajmniej 10 draniowi, moze 08.01.07, 14:10

zmadrzeje
    • ag112 Re: Oprawca zmusił żonę do samobójstwa 08.01.07, 14:20
      przykre jest to, że taki dramat jest inspiracją do tak beznadziejnej
      polemiki !!!
    • Gość: Jonek Oprawca zmusił żonę do samobójstwa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.01.07, 14:29
      Szczerze wspólczuje tej pani oraz wszystkim innym będącym w podobnej sytuacji.
      Ale czytając ten artykuł usmiechnąłem sie kilka razy. Zama takie interwencje
      policji. Bita żona dzwoni, policjanci przyjadą, spiszą protokół i pojadą a potem
      to dopiero mąż robi żonie "ścierzke zdrowia". Lub nawet jak zostanie zabrany do
      wytrzeźwiałki to po powrocie "zajmuję" się kablującą żoną. W tej sytuacji
      jedynym wyjściem jest wyprowadzenie sie żony do znajomych, najlepiej takich,
      których mąż nie zna i nie wie gdzie szukać i sprawa w sądzie. Tylko że ludziska
      głośno krzyczą na róznych forach ale żeby osobiście pomóc ofiarom przemocy to
      już nie bardzo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka