ja18051969 25.05.09, 12:25 Hej dziewczyny przybyło parę kilo, i czas zabrac się za odchudzanie, tylko samej tak ciężko hahaha planuję jeździć na rowerku czy któraś jest chętna na wspólne odchudzanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Isabela Re: Odchudzanie!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.08.09, 23:04 Dopiero niedawno odnalazłam to forum, ale jeśli Twoj post jest nadal aktualny, to ja byłabym chętna na wycieczki rowerowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta Re: Odchudzanie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 05:00 ja też chę na rower zanim śnieg nas przysypie szlaki.. TYLKO że męzczyzni niezbędni! Więc kto z nami wyrusza????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mężczyzna Re: Odchudzanie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 12:10 Ja, chętnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta Re: Odchudzanie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 22:55 Więc jak dziewczyny? Mężczyznę już mamy,do ewentualnej pomocy jak rower nawali:). A tak poważnie to jak?jedziemy?? Odpowiedz Link Zgłoś
masheni Re: Odchudzanie!!!! 30.08.09, 23:16 warto byłoby jednak wiedzieć, jak owy mężczyzna radzi sobie w sytuacji stresowej, jaką jest niewątpliwie pęknięcie gumy :) w kole oczywiście ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Męzczyzna Re: Odchudzanie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 23:52 Myślę, że jakoś sobie poradzę z gumą tzn jakoś sobie wszyscy poradzimy...;)jestem zwarty i gotowy, czekam na sygnał i na konkrety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta kobieta do mężczyzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 02:39 Konkretnie to pierwsza kobieta która zaproponowała wspólne "odchudzanie",chyba już odpuściła. Ja nadal nie..:) a więc dokąd proponujesz pierwszy cycling?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja18051969 Re: kobieta do mężczyzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 08:25 Hej nie odpuściłam!! Jeździłam przez calutkie wakacje - rezultat 8 kg mniej hurra!!!! Teraz jeżdże wtorki, czwartki i soboty (no wiecie praca itp.) jeżdę godzinkę, wystarczy a jakie samopoczucie!!! Szkoda że lato się kończy....acha trasy mam po mieście w kierunku Krosna Odrzańskiego do lasu sama się boję.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mężczyzna Re: kobieta do mężczyzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 18:12 Fajnie kokietujecie, to świadczy o waszej wysokiej kulturze osobistej i dużym poczuciu humoru;)kobiety tak mają, a faceci tak lubią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: kobieta do mężczyzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 20:19 i ja chętnie się dołączę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: kobieta do mężczyzny IP: *.netdrive.pl 31.08.09, 21:44 A moze bieganie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta trasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.09, 02:31 Tylko nie bieganieeee !:) Od tego wylewu można dostać..:) A rowerem mniej męcząco,przy okazji pedałowania okolicę można zwiedzić..i ten wiatr we włosach jakiś..bardziej romantyczny:):) No to jak? Gdzie pierwsza wyprawa? Może do Lasu Odrzańskiego..tam w pięknych okolicznościach przyrody będzie przyjemnie się pomęczyć.. TRASA Auchan-Łężyca-Wysokie-Oderwald-Krępa-Zielona Może przydługawa jak na pierwszy raz..można skrócić :) Od początku lata mam tę trasę w głowie,do tej pory jednak tylko w głowie ..może z Wami się uda mieć ją w nogach:). Dopóki pogoda rowerowa. Kiedy proponujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: trasa IP: *.netdrive.pl 01.09.09, 18:46 Im wiecej sie zmeczysz tym wiecej kalorii spalisz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta Re: trasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.09, 10:56 Nie ma chętnych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Odchudzanie!!!! IP: 77.255.10.* 05.09.09, 14:36 Hej dziewczyny , jak zapał w was nie przygasł to zapraszam jutro o godzinie 11.00 . Zbiórka pod Intermarche na Batorego. Jeżdzimy w kilka dziewczyn jak jest pogoda i nie leje. Ale nie na godzinke tylko 3,4 godzinki :)) Zapraszamy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ziutek_login Re: Odchudzanie!!!! 05.09.09, 15:34 Gdybym mial rower to bym przyjechal dla samego widoku tyleczka na siodelku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gut Rita S. - jak swinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 15:28 Nigdy nie schudnie. Fuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Isabela Re: Odchudzanie!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.09.09, 19:29 Ja jestem chętna na te wycieczki, prosze o info bądź o podanie nr telefonu do którejś z dziewczyn, oto mój mail: bellla1983@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Odchudzanie!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.09.09, 19:31 Ja jestem chętna na te wycieczki, proszę o kontakt, najlepiej o podanie nr tel. do którejś z dziewczyn, oto mój email: bellla1983@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś