Dodaj do ulubionych

biura podróży dla singli

30.05.10, 10:26
witam,

czy znacie biura podróży dla singli w Wawie?
proszę o podanie takowychsmile
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: ga Re: biura podróży dla singli IP: *.chello.pl 30.05.10, 10:59
      Witam ! A po co specjalne biura dla singli ?idz do pierwszego biura
      i kup wycieczke dla singla. ja tak robię. ostanie kupilam w grecdos.
      • martwoj Re: biura podróży dla singli 30.05.10, 14:15
        ok,dzięki za informację!pozdrawiam
    • nothing.at.all Re: biura podróży dla singli 31.05.10, 08:28
      A co za różnica czy to biuro dla singli czy dla par. Przecież jak
      pójdziesz do biura i kupiesz jedną wycieczkę to nikt Cię nie
      wygoniwink.
      • marenque Re: biura podróży dla singli 08.06.10, 11:24
        Musisz liczyć się z tym, że oferta dla singla jest droższa, często sporo droższa
        (średnio 400-700 zł w zależności od hotelu i długości turnusu). Może warto
        poszukać osoby do pokoju, często single korzystają z wątku "towarzysz podróży
        poszukiwany". Mi też parę lat temu nie w smak było podróżowanie w pojedynkę i
        dzięki temu portalowi, nawiązana przyjaźń trwa nawet do dziś. Pozdrowienia dla
        Izuni smile
        • lerak Re: biura podróży dla singli 08.06.10, 17:18
          Hej!

No właśnie, moim zdaniem też nie ma co szukać biura podróży dla singli, bo każde
          ma takie wyjazdy. Tylko z reguły, tak jak pisze Marenque, są one niezbyt
          korzystne finansowo. I faktycznie radziłbym Ci kogoś znaleźć do podróży, można
          przez forum, można też przez portale do tego stworzone, żeby zbierać ludzi w
          ekipy. Ja Ci mogę polecić np. portal twoja-podroz.pl, można fajną ekipę zebrać
          Jeśli Ci się nie uda, to nie załamuj się, bo jest więcej tego typu portali. No
          chyba, że wolisz samotnie jechać, to luz, niepotrzebnie się rozpisaliśmysmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka