len_y 27.09.08, 19:33 witajcie na przyszłe wakacje zaplanowałem wyjazd do Słowenii i Chorwacji samochodem. Chciałbym się poradzić Was doświadczonych podróżników z jakiego przewodnika skorzystać. Wybór jest duży a nie chciał bym kupować kilku. Co możecie polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mateuszek Re: przewodnik IP: *.chello.pl 29.09.08, 15:20 tu zapytaj forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=201 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary Re: przewodnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.08, 12:51 witam, ja korzystałam z przewodnika "Chorwacja" wyd. Wiedza i Życie oraz wyd. Bezdroża. pierwszy z nich jest przewodnikiem typowo ilustrowanym ( mało treści, duzo zdjęć i schematów)- bardzo pomocny. a II z nich zawiera dużo treści. więc uzupełniają sie nawzajem życzę powodzenia w dokonaniu właściwego wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
pompon.f Re: przewodnik 28.11.08, 13:00 A ja korzystam z map i drukuje sobie strony internetowe, zawsze są tam ciekawe pomocne i szczegółówe linki odnośniki bo przewodniki trafiały mi się jak dotąd wybrakowane Odpowiedz Link Zgłoś