asia-sss 20.02.09, 18:59 Chcielibysmy z mężem pojechac do Egiptu, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karnacja Re: Egipt- po raz pierwszy - kilka pytań 21.02.09, 05:02 Mozecie zupelnie dobrze wypoczac w Sharm el Sheikh bez znajomosci angielskiego. Tysiace turystow tak wlasnie robi . W kazdej aptece w kraju mozesz kupic profilaktycznie srodek zatrzymujacy biegunke. Jeszcze lepiej kupic na miejscu w Egipcie powszechnie dostepne srodki stosowane lokalnie. Sa bardzo tanie. Unikajcie jedzenia na ulicy i w nieapetycznie wygladajacych miejscach i prawdopodobnie unikniecie klopotow zoladkowych. W Egipcie nie ma obowiazku dawania napiwkow w dolarach. Mozesz dawac napiwki w funtach egipskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spróbuj tu: Re: Egipt- po raz pierwszy - kilka pytań IP: *.16.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 21.02.09, 12:39 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=622 Odpowiedz Link Zgłoś
dodetka12 Re: Egipt- po raz pierwszy - kilka pytań 25.02.09, 09:09 Aby uniknąć zemsty faraona polecam Antinal, dostępny w każdej aptece w egipcie.Jedyny skuteczny, jest w granicach naszych 5zł. Należy go wziąć już w momencie kiedy mamy wrażenie,że "bulgocze" nam coś w żołądku, albo dopiero zaczyna boleć. Najlepiej mieć go odrazu pod ręką.Pozdrawiam i życze miłego wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: Egipt- po raz pierwszy - kilka pytań 25.02.09, 13:37 Zapraszam do poczytania naszej relacji z pobytu w Sharm Odpowiedz Link Zgłoś
alimur Re: Egipt- po raz pierwszy - kilka pytań 26.02.09, 23:50 A ja mam sposób na tropiki, który mnie jeszcze nie zawiódł:biorę codziennie Nutriplant - czyli bakterie.U mnie to działa. Odpowiedz Link Zgłoś