Gość: konieczny IP: *.cdma.centertel.pl 28.10.09, 16:18 A czy ktoś wie, czy na niego będzie dostępny NaviExpert? Na stronie sonyericsson nic nie ma na ten temat a na naviexpercie też brak opisu kompatybilności. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andrzejek_WKU Re: Sony Ericsson Yari IP: 94.254.149.* 28.10.09, 16:27 Będzie, będzie :). SE robi najbardziej dopracowane technologicznie telefony. Niemożliwe, żeby coś tym razem popsuli. A NaviExpert jest dobry, ale nie na SE tylko na HTC HERO! Android rządzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TechWiking Re: Sony Ericsson Yari IP: 193.108.42.* 29.10.09, 08:27 @Andrzejek_WKU: >A NaviExpert jest > dobry, ale nie na SE tylko na HTC HERO! Android rządzi! Troche off topic. Andrzej ile tobie trzyma bateria podczas korzystania z navi exp na Hero moja padla po niecalych 200km (okolo 2h jazdy) Zastanawiam sie czy da sie jakos zwiekszyc czas pracy na baterii. Odpowiedz Link Zgłoś
clepsydra Re: Sony Ericsson Yari 29.10.09, 11:07 podepnij pod ladowarke i zapalniczke samochodowa Odpowiedz Link Zgłoś
paragraf66 Sony Ericsson Yari 29.10.09, 08:34 co pełni szczęścia brakuje jeszcze wifi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Sony Ericsson Yari IP: *.chello.pl 04.11.09, 18:15 I dlatego właśnie wybrałem Nokie E51, która ma WIFI i system operacyjny Symbian. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nokia Sony Ericsson Yari IP: 195.182.9.* 29.10.09, 09:12 Sorry bez żadnych rewelacji, od dwóch lat mam nokie N95 o lepszych parametrach. Cena na allegro niewielka i zawsze to nokia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciuch Re: Sony Ericsson Yari IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.09, 09:21 no wlasnie ,zawsze to nokia... n95 najbardziej sie przydaje jak chcesz zabic łabedzia z 10 metrow- jeden celny rzut i ten pocisk przebije sie nawet przez sciane, i jako hantelek moze posłuzyc Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Sony Ericsson Yari 29.10.09, 11:07 SE i microSD? Nieźle, czyżby rezygnowali z MemorySticków? Odpowiedz Link Zgłoś
paragraf66 Re: Sony Ericsson Yari 29.10.09, 11:09 tak, juz jakis czas temu pojawila sie informacja, ze SE przejdzie na microSD. W koncu! tak nawiasem mowiac. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Sony Ericsson Yari 29.10.09, 15:30 To prawda, najwyższy czas. MicroSD i SD stały się na tyle standardem że nie było sensu iść pod prąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cynik Sony Ericsson Yari IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.09, 19:46 wolę raczej tańszego i mniej zbajerowanego LG Cookie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BartX Sony Ericsson Yari IP: *.infolan.net.pl 24.11.09, 16:02 Posiadam telefon już jakieś ponad 2 tygodnie i mogę powiedzieć że telefon świetny, miałem okazję go porównać z W995 - oba modele mają głośność i jakość dźwięku na tym samym poziomie, zdjęcia minimalnie lepsze robi Yari, Telefon działa szybko, nie wiesza się, no jedyny minus jak dla mnie to brak wi-fi Jak co to pisać na GG:8852202, a mogę odpowiedzieć na większość wytań związanego z tym modelem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pizo43 Sony Ericsson Yari IP: *.radom.vectranet.pl 29.11.09, 15:53 Zamiast GPS-u wolałbym WI-FI Odpowiedz Link Zgłoś
lukasha1 Sony Ericsson Yari 19.12.09, 00:18 A mnie Yari bardzo się podoba. Zwłaszcza funkcjonalność Gesture Gamming (granie gestami przy użyciu kamery) czy inni producenci też coś takiego maja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BartX Sony Ericsson Yari IP: *.infolan.net.pl 27.12.09, 15:52 Zapraszam wszystkich zainteresowanych do odwiedzenia forum tego modelu -> www.yari.cba.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta Sony Ericsson Yari IP: *.elblag.dialog.net.pl 25.02.10, 15:19 Chciałam powiedzieć że jestem szczęśliwą posiadaczką tegoż telefonu i musze przyznać że jest rewelacyjny i nie zamieniłabym go na żadnego innego. Ma dużo opcji, świetny wyświetlacz, muzyka leci jak z dobrej wieży czy dvd, poręczny i wygodny. Naprawde polecam Odpowiedz Link Zgłoś