Dodaj do ulubionych

nokia n8 a skype

IP: *.dsl.dynamic.simnet.is 17.02.11, 09:55
witam
prosze o wyjasnienie mi aplikacji skype w telefonie nokia n8
zainstalowalam skype i dziala ale mam tylko sam glos , nie mam podgladu z kamerki - tak jak w komputerze
czy jest mozliwosci widziec rozmowce
dziekuje za wyjasnienie

pozdrawiam
kasia
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: nokia n8 a skype IP: *.dsl.dynamic.simnet.is 22.02.11, 14:17
      i zero odpowiedzi
      • Gość: rad Re: nokia n8 a skype IP: 87.204.246.* 23.02.11, 12:35
        Wg mnie powinnaś zzadzwonic do BOK i tam Ci powinni powiedzieć.
        A tak swoją drogą chciałbym Cię zapytać, jak srawuje się ta Nokia N8? Mam zamiar ją miec,ale nie wiem czy warto. Czy nie rozejrzeć się za inną?
        • Gość: kasia Re: nokia n8 a skype IP: *.dsl.dynamic.simnet.is 25.02.11, 14:42
          przebywam na wyspie a informacje w BOK w islandii sa na poziomie 0
          co do nokii , drugi raz kupila bym ten sam telefon
          pozdrawiam

• Gość: usa Re: nokia n8 a skype IP: *.hsd1.il.comcast.net 05.04.11, 07:31
            Skype na telefonach dziala na razie bez podgladu,pisze to na ich stronie.Ja tez nie wiedzialem ale znalazlem.Prawdopodobnie bedzie dzialal z aplikacja fring.
    • Gość: max nokia n8 Re: nokia n8 a skype IP: *.opera-mini.net 19.02.14, 11:35
      Ja tez tak mam i nie zmienimy tego bo narazie skype nie ma video na symbiana.Jest tylko na androida
      • Gość: Barti Re: nokia n8 a skype IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.14, 21:19
        Na Symbiana nie ma i już nie będzie!
        Nokia pożegnała się już z Symbianem. I związku z tym ja również pożegnam się z Nokią przy następnej wymianie telefonu. Też mam obecnie Nokię N8. :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka