Gość: kamil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 16:17 mam kabelek i chce wgrać nowe gry Java do mojego Siemensa S55 :) podajcie jakeis strony skad mozna pobrac pliki gier :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Peppers Stadion IP: *.acn.pl 24.06.04, 17:46 Stron w internecie nie znam, ale wiem ze na Stadionie za grosze mozna kupic plytki CD z dziesiatkami gier JAVA. Pozdarwiam! Odpowiedz Link Zgłoś
corgan Re: Stadion 24.06.04, 20:40 spróbuj tutaj : midlet.org/index2.jsp lub tutaj : www.midlet-review.com/index?content=freegames/freegames Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej D. Re: Stadion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 21:38 Od kiedy na stadionie można kupić oryginalne aplikacje ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Skąd ściągać (PLIKI GIER) java? 24.06.04, 20:46 Albo wlazisz na emule wpisujesz s55 i wyskakuje Ci duzo stuffu, od gier po dzwonki. Odpowiedz Link Zgłoś
corgan Re: Skąd ściągać (PLIKI GIER) java? 24.06.04, 21:14 podaj adres mail'owy to podeślę Ci coś ciekawego do Twojego siemensa Odpowiedz Link Zgłoś
lookdawn Re: Skąd ściągać (PLIKI GIER) java? 24.06.04, 21:31 wpisujesz w kazie i gotowe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peppers Hehe IP: *.acn.pl 24.06.04, 23:41 1. Nic nie wspomnialem o legalnosc oprogramowania ze stadionu. Ale masz racje, skoro nie popieram zdejmowania SIMLOCKOW to `stadionu` tez nie powinienem popierac. 2. Z przeslaniem gier JAVA mailem moze byc klopot. Juz to przerabialismy z kolega. Wiekszosc skrzynek mailowych odrzuca gry JAVA jako pilki nieznanego typu czyli mogace byc zarazone wirusem. Pozdarwiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan Re: Hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 23:52 właśnie sprawdzałem, poszło przez mail'a bez problemu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej D. Re: Skąd ściągać (PLIKI GIER) java? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 10:00 ja jak miałem kabelek do swojego telefonu to sciągnolem pełno gier przez emule. Lecz niestety kilka było nie dobracowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Skąd ściągać (PLIKI GIER) java? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 12:33 jaki tytul podajesz do szukania?? i w jakich kategoriach (programy cyz wszystkie??) - odnośnie Kazy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej D. Re: Skąd ściągać (PLIKI GIER) java? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 14:40 ja w emule wpisałem Nokia 6310i ... Odpowiedz Link Zgłoś