Dodaj do ulubionych

BlackBerry inawigacja

03.12.13, 00:13
Dzień dobry Wszystkim

mam kłopot - mój telefon powoli się wykańcza i czas planować jego wymianę (to jeszcze nie kłopot). Kłopot polega na tym, że nie ma telefonu dla mnie (optymalnie - klapka z dobrym aparatem, nie-android, koniecznie nawigacja).
Mój telefon musi mieć klawiaturę fizyczną (bo piszę smsy w czasie jazdy), ekran większy niż 2.4", nawigację, dobry aparat fotograficzny - z tych rzeczy korzystam i chciałbym uniknąć półśrodków (nosić z sobą nawigację przyklejaną na szybę i aparat cyfrowy).
Od kilku lat używam Nokii. Zacząłem od Nokia E51 - wzór niedościgniony, a skończyłem na C6.00 - koszmar, który sprawił, że krzyczałem "nigdy więcej nokii!". Koszmar koszmarem, ale mój koszmar ma swietna nawigacje (ovi mapy, albo nokia here).
Nie mogąc się zdecydować wymacałem cała masę telefonów i całkiem dobrze leży mi w rękach BlackBerry. Rozmarzyłem się nad Q10, ale coś czuję, że i Q5 spełni wszystkie moje oczekiwania (w większości). Kłopot jest jednak taki, że informacje na temat nawigacji w BlackBerry są bardzo skąpe (tak, wiem skąpe, to znaczy nie ma się czym chwalić/nie ma tematu/ nie ma nawigacji). Być może ktoś z Was ma jakieś doświadczenia, wiedzę, bardzo proszę o podzielenie się tymi informacjami ze mną.
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka