Gość: XXX IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.04, 12:22 Witam mam pytanie wgrałem przez podczerwień do telefonu dźwięki midi i gdy je odtwarzam nie działa wibracja mimo że jest uaktywniona czy trzeba coś jeszcze zrobić ? Proszę o pomoc Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: el Re: Midi w nokii 6610 IP: *.dsl.saunalahti.fi 10.10.04, 19:26 6610 bierze 4 kanalowy polifonie (mid/midi), wiec moze nie jest to odpowiedni plik? To dziwne bo skoro gra to wibra tez powinna chodzic. Ale czasami telefony robia co chca:) p.s moze wrzuc ten plik do Nokia Suit i konwertuj na nokie 6610 i zobacz co bedzie.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom6610 Re: Midi w nokii 6610 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.04, 19:34 Mam ten sam problem ale część z wgrywanych dzwonków chodzi a problem tkwi podobno w tym że Nokia dorzuca jakiś plik do swoich dzwonków. Niech ktoś do Ciebie zadzwoni to powinieneś usłyszeć wibrę, ale na każdej midi będzie z taką samą częstotliwością nie pasującą do rytmu Odpowiedz Link Zgłoś