Gość: kaja IP: 80.50.165.* 21.12.04, 10:31 co sądzicie o tych telefonach ?Podobno są dość awaryjne!!! Czy to prawda?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ManieK Re: simens IP: *.elk.mm.pl 21.12.04, 11:45 Masz racje często się zawieszają i wogule, ja bym nieradził ci jej kupować jeśli masz taki zamiar, lepiej kupić noki lub sagema bateria np dlużej trzyma lepsze wyświetlacze itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gauche Re: simens IP: *.ztpnet.pl 21.12.04, 11:57 Kiedys mialem Siemensa S 40. Wiekszosc swojego uzytkowanie spedzil w naprawie. Po utracie gwarancji wyrzucilem go do kosza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawciogafcio Re: simens IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 12:51 Moze nie miales szczescia bo ja posiadam juz drugi rok Siemensa me45 i jestem zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KT05 Re: simens IP: *.pronet.lublin.pl 21.12.04, 16:44 S40 to był Bosch z logo Siemensa :) I podobno ich najgorszy model... A ja sam miałem C55 i bardzo go sobie chwalę. Żadnych problemów. Nie zawiesił się ani razu i bateria dobrze działa do dziś, gdy używa go moja mama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gauche Re: simens IP: *.ztpnet.pl 21.12.04, 17:19 Tak to prawda. Chociaz jak sie firmuje telefon swoim logo to trzeba uwazac, bo mozna sobie zepsuc opinie :/ Moglem zaciagnac opinie o tym telefonie przed kupnem. Madry polak po szkodzie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: simens IP: 195.205.32.* 21.12.04, 23:03 ja mam simensa już cztery latka i ani jednej awarii polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peppers Raczej nie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.12.04, 10:19 Raczej nie polecam. Niby prosty obsludze i posiadajacy duzo bajerow, ale bardzo czesto sie zawiesza, po roku odpadaja klawisze z kalwiaturki (musze jednak przyznac, ze w tym czasie napisalem jakies 10000 SMSow), wyswietlacz jest dosc marnej jakosci. Pozdrawiam! P.S. Pisalem o S55, bo taki posiadam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sMart Re: Raczej nie IP: *.wiromet.com.pl / *.wiromet.com.pl 22.12.04, 13:55 Też mam S55 Ten telefon jest po prostu genialny - niewiele jest telefonów tak wypasionych, jak ten. Do tej pory - bez awarii. Jedyna wada - dość cieńka jakość wyświetlacza. Gorąco polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubu Re: Raczej nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.04, 16:15 Ja mam C65 i... nie jesat taki zły miałem wcześniej nokie 6150... Ten mi się już 1 zawiesił... nokia też się wieszała i to nie tylko mi:P KAŻDY telefon się zawiesza!!! nie ma na to reguły:P Odpowiedz Link Zgłoś