zakrencik 12.01.05, 18:21 Czemu mi kabel nie czyta nokii 3220???? Normalnie wszystko podłączyła, włączyłam nokia pc suite i nic...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barracuda7110 Re: kabel 12.01.05, 20:00 Jaki to jest kabel? Pod usb czy pod com? Odpowiedz Link Zgłoś
zakrencik Re: kabel 12.01.05, 20:49 barracuda7110 napisał: > Jaki to jest kabel? Pod usb czy pod com? Pod com i nie orginalny:P Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: kabel 12.01.05, 22:43 Zobacz czy com są uruchomione (chyba w menadżerze urządzeń) pozatym sprawdź w ustawieniach programu jakiego coma masz ustawionego, zmień na inny i zobacz czy będzie działać. Pozdrawiam :). Odpowiedz Link Zgłoś
zakrencik Re: kabel 12.01.05, 23:35 barracuda7110 napisał: > Zobacz czy com są uruchomione (chyba w menadżerze urządzeń) pozatym sprawdź w > ustawieniach programu jakiego coma masz ustawionego, zmień na inny i zobacz czy > będzie działać. > > Pozdrawiam :). > Nie działa:P Na takie rzeczy to ja sama wpadłam;) Coś mi się tak zdaje, że czegoś potrzebnego w kompie nie mam... A kabelek firmy foof (o ile to ważne). Poza tym na Oxygen phone managerze połączenie następuje ładnie, ale mi komóry nie widzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wafel23 Re: kabel IP: *.crowley.pl 13.01.05, 17:41 moim zdaniem musisz probowac z fonem ja mialem to samo tez mam kabel com podrobke wiec spruboj tak wylacz telefon podwpnij do kabelka i go wlacz moze to ci pomoze jak tak robilem i w rescie zaskoczylo Odpowiedz Link Zgłoś
mini999 Re: kabel 13.01.05, 17:55 PS Sugestie wynikające z eksploatacji komórka<->komputer: 1.Program obsługujący połączenie "lubi" jak czynny aparat z kablem jest przyłączony ca 30-60 sekund wcześniej do komputera, (!)przed uruchomieniem programu - jest to zauważalne. System musi zainicjować wirtualny port COM3(zazwyczaj)! 2.W programie po włączeniu, do ustawienia jest jedynie nr COM do którego jest dopięty (wirtualnie) telefon, najczęsciej to COM3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: kabel IP: 193.151.48.* 16.01.05, 12:26 wymien kabel u sprzedawcy albo zarzadaj zwrotu piniedzy i idz do innego po inny kabelek (np: firmy forever (for nok dku-5)) --------- ja terz mam nokie 3220 i malem ten sam problem 2 razy wymienalem u sprzedawcy kabel na innej firmy wkoncu zazadalem zwrotu piniedzy i poszlem do innego sklepu po troche droszszy za 69 zl i odrazy jak tylko wlozylem kabelek do telefonu to na telefonie wyswietlilo sie "akcesorium zostalo podlaczone" ale teraz poszukuje dobrego programu (oxygena sciagalem ale wersje triali) Odpowiedz Link Zgłoś