Dodaj do ulubionych

Do mike79.....motka c975

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 18:27
Szukałem na angielskich stronach Motoroli c975 i nigdzie nie moge zlaleść jej
za 45 funtów (kiedyś pisałeś, że za tyle widzialeś)...możesz napisać mi gdzie
to bylo, bo ja wszedzie widze tylko za 65 funtów?
Obserwuj wątek
    • mike79 Re: Do mike79.....motka c975 14.01.05, 18:52
      to byla promocja swiateczna i wyprzedaz poswiateczna, wowczas kosztowala 29,95£
      +15£ top-up, teraz rzeczywiscie kosztuje 49,95£ + 15£ top-up, chociaz wczoraj
      trafilem jeszcze w sklepie nowke za 40£+15£ a wiec 55£, w srode bedzie w pl do
      sprzedania wraz z karta transflash 128MB, moge ci tylko doradzic intensywne
      szukanie, bo czasami mozna znalesc, np. w carphonewarehouse widzialem wczoraj
      nec'a za 9,95£ !! szukaj tez w sklepach internetowych ktora maja swoje siedziby
      na wyspach jersy lub man, tam jest nieco inaczej z podatkami i clami wiec sa
      tansze, powodzenia
      mike
    • Gość: wodzu341 Re: Do mike79.....motka c975 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 11:02
      Wiesz może jeszcze czy simlocka w tym telefonie da sie zdjąć za pomocą kodu?
      • mike79 Re: Do mike79.....motka c975 18.01.05, 13:17
        nie sadze ze da sie za pomoca kodu, ja wlasnie przywiozlem kilka do pl, bede
        zdejmowal w serwisie i mysle ze jest to raczej po kabelku, w uk hindus w
        serwisie chcial za zdjecie 15£ ale trzeba bylo zostawic telefon na jedne dzien,
        w pl ceny zaczynaja sie chyba od 50zl za sima z C975, jesli jeszcze jakies
        pytania to pisz
        mike
        • Gość: wodzu341 Re: Do mike79.....motka c975 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 17:37
          Więc mam jeszcze pytanie gdzie w Warszawie można zająć się simlockiem oraz
          skoro mówisz że przywiozłeś kilka do Polski to jeśli możesz napisz mi na maila
          ( wodzu341@wp.pl )ile chciałbyś za to cacko, bo obawiam sie, że podczas pobytu
          w Londynie sam niewiele zdziałam :))
          • mike79 Re: Do mike79.....motka c975 19.01.05, 11:31
            jesli masz sie zamiar wybrac do londynu to najlepiej kupic sobie samemu,
            zaoszczedzisz troche kasy, model C975 jest teraz dostapny od reki, bez problemu
            w kazdym salonie np carphonewarehouse, liste salonow znajdziesz na ich www,
            www.carphonewarehouse.com a oferte na C975 znajdziesz tutaj:
            www.carphonewarehouse.com/commerce/servlet/gben-specialoffers-Details?itemID=MAIN.UK.INTERNET.SPECIAL.OFFERS.JAN053MOTC975PP
            cena 65£ plus bedziesz mial 50minut na wygadanie w uk na wszystkie sieci + 5£ na
            sms/mms/dodatkowe rozmowy/video rozmowy

pzdr
            mike
    • Gość: wodzu341 Re: Do mike79.....motka c975 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 15:46
      Wiesz mike cały czas waham się między tą motką, a e616v...w Necu kuszą dwie
      baterie i większa pamięć w standardzie, w motoroli wygląd no i lepsza jakość
      mp3 oraz głośnik...chciałbym dowiedzieć się od Ciebie jeszcze ile trzymają
      baterie w poszczególnych modelach...również jeśli wiesz to napisz czy w "three"
      dostępne są czarne e616v(jeśli nie to gdzie?) i czy przy zamówieniu telefonu
      przez internet ewentualne koszty się zwiększają?(adresat znajduje się w
      Londynie)...cały czas nie mogę się dowiedzieć czy słuchawki dołączone do Neca
      są mono czy stereo, więc jeśli wiesz to napisz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka