Dodaj do ulubionych

Telefon z mp3 aparatem i bluetooth

IP: *.rybnet.pl 19.03.05, 14:40
Co możece doradzić, szukam telefonu z odtwarzaczem mp3(przez słuchawki i
głośnik jak również mozliwością ustawienia mp3 jako dzwonka)+aparat z kamerą(
jakieś krótkie filmiki ) i słuchawki bezprzewodowe.
Obserwuj wątek
    • Gość: blq Re: Telefon z mp3 aparatem i bluetooth IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.05, 16:42
      proponuje Motorole E1000, A1000, albo ktorys z najnowszych SE (k750i, d750i, w800i)
      • Gość: Agnieszka Re: Telefon z mp3 aparatem i bluetooth IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.03.05, 21:11
        ja mysle ze SE K700i w zupelnosci wystarczy :)
        • Gość: blq Re: Telefon z mp3 aparatem i bluetooth IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 00:49
          > ja mysle ze SE K700i w zupelnosci wystarczy :)

jesli jestesmy minimalistami i obywamy sie bez pamieci zewnętrznej - owszem,
          wystarczy (imho k700i to telefon niemal idealny, ale brak kart pamięci go
          dyskwalifikuje...)

pozdr.
          • Gość: Agnieszka Re: Telefon z mp3 aparatem i bluetooth IP: 80.51.246.* 21.03.05, 13:15
            mozliwe ale wymienione aparaty typu k750i, d750i, w800i nie sa dostepne w
            zadnej promocji u operatorow :)
            • Gość: blq Re: Telefon z mp3 aparatem i bluetooth IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 19:42
              > mozliwe ale wymienione aparaty typu k750i, d750i, w800i nie sa dostepne w
              > zadnej promocji u operatorow :)

to prawda. ciekawe, czy w ogole beda, kiedykolwiek. jedno jest pewne: nie beda
              wszystkie trzy, lecz najwyzej jeden. chodzi o to, ze w istocie to jeden i ten
              sam aparat, tylko lekko zmodyfikowany. w800 bodajze sprzedawany jest z wielką
              kartą pamieci 512MB, a k760i i d750i to identyczny aparat. tyle ze jeden dla
              t-mobile, drugi dla vodafone.

musze przyznac, ze ta praktyka (zmiana nazwy telefonu ze wzgledu dla operatora)
              wkurza mnie bardzo. moim zdaniem, to idiotyczne...

pozdro!
              • Gość: Kwiatek Re: Telefon z mp3 aparatem i bluetooth IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 21:52
                polecam nokie 3650. sam posiadam i jetsem naprawde zadowolony, cena na allegro
                kolo 500 zł. aparat bdb, mp3 ile chcesz (zalezne od wielkosci karty), bluetooth
                jest, i przede wszytsim ma Symbiana - czyli naprawde duze mozliwosci!!!
                ps. napisz gdy sie zdecydujesz bo jestem ciekaw co wybierzesz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka