Dodaj do ulubionych

co wybrać?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 11:34
W ramach wymiany aparatów zaproponowano mi w plusie:
N 2600 - 19 zł
N 6020 - 349 zł
N 6610i - 249 zł
SE T290i - 1 zł
SE K 500i - 149
Aktualnie nie mają w ofercie żadnej motoroli.
Szczerze mówiąc zaczynam się zastanawiać nad zmianą sieci..., ale póki co
doradźcie coś.
Dzięki
Obserwuj wątek
    • avon_22 Re: co wybrać? 13.05.05, 11:38
      Może nie tyle zmiana sieci co po prostu podpisanie nowej umowy?
      • Gość: MM Re: co wybrać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 11:40
        O tym nie pomyślałam. A mozna podpisać nową umowę i zostać przy dotychczasowym
        numerze?
        • avon_22 Re: co wybrać? 13.05.05, 19:31
          Gość portalu: MM napisał(a):

> O tym nie pomyślałam. A mozna podpisać nową umowę i zostać przy
          dotychczasowym
          > numerze?
          Jak masz znajomego w Plusie to tak.
    • Gość: adams Re: co wybrać? IP: *.tvgawex.pl 13.05.05, 13:09
      Dla mnie Plus GSM to oszuści !!! Od 14 miesiecy jestem ich abonentem. Zgadnij
      ile płacę za minutę połączenia... >>1,83<< brutto - SZOK. Inni operatorzy
      wprowadzają znizki, rowniez dla swoich aktualnych klientów, a plus - swoich
      abonentów rąbie w d*** ile wlezie. Według mnie Plus GSM to najgorszy z mowliwych
      operatorów.
      • avon_22 Re: co wybrać? 13.05.05, 19:35
        Gość portalu: adams napisał(a):

> Dla mnie Plus GSM to oszuści !!! Od 14 miesiecy jestem ich abonentem. Zgadnij
        > ile płacę za minutę połączenia... >>1,83<< brutto - SZOK. Inni
        > operatorzy
        > wprowadzają znizki, rowniez dla swoich aktualnych klientów, a plus - swoich
        > abonentów rąbie w d*** ile wlezie. Według mnie Plus GSM to najgorszy z
        mowliwyc
        > h
        > operatorów.

Zainteresuj się nową ofertą Plusa zarówno dla nowych jak i aktualnych klientów
        a potem pisz bzdury o oszustach.Jeśli chodzi o wprowadzanie nowych ,
        korzystniejszych taryf dla abonentów to Plus jest w tym najlepszy.Ja zmieniłam
        taryfe na o wiele korzystniejszą i na dodatek zmiana ta kosztowała O zł.W Idei
        nie zmienisz za friko taryfy , z tego co pamietam jak byłam w Erze to tam
        również nie.
    • Gość: blq Re: co wybrać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 14:21
      Ja bym radził zmiane sieci. Wiesz, to ciekawe że nie mają Motoroli c651. Ciekawe
      ile ich wzieli? 100sztuk? Na allegro to rarytas, za to gó..ane nokie
      sprzedawane są tysiącami.

6020 TO ZŁOM.
      6610i TO JESZCZE WIĘKSZY ZŁOM.
      2600 TO... PO PROSTU SŁÓW BRAK.

[ plus prawdopodobnie wyprzedaje śmietnik Vodafona. Brawo, panowie! Tak
      trzymać!!!! Jesteście WIELCY!!! ]

moja rada: weź k500i, to naprawde dobry telefon (porównywalny z Motką c651, choć
      droższy). A najlepiej zmień sieć, za samą ich politykę należałoby rozpatrzyć
      cofnięcie im koncesji (a przynajmniej zagrozić tym). Niech sie nauczą, że Polacy
      też mają prawo do nowoczesnych telefonów, a nie tylko nokiowski śmietnik....
    • barracuda7110 Re: co wybrać? 13.05.05, 16:32
      Gość portalu: MM napisał(a):

> W ramach wymiany aparatów zaproponowano mi w plusie:
      > N 2600 - 19 zł
      Ogromny low-end
      > N 6020 - 349 zł
      Drogo!!!!!!
      > N 6610i - 249 zł
      Chyba ich popier****
      > SE T290i - 1 zł
      Niska półka ale ujdzie
      > SE K 500i - 149
      Może być
      > Aktualnie nie mają w ofercie żadnej motoroli.
      > Szczerze mówiąc zaczynam się zastanawiać nad zmianą sieci...,
      Dobry pomysł. Era ma dobre telefony. Co do idei się nie wypowiadam, bo nie
      potrafię nawigować po ich stronie www.
      > ale póki co
      > doradźcie coś.
      > Dzięki

Nie ma za co :).
      • Gość: blq Re: co wybrać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 17:39
        barracuda7110 napisał:

> Dobry pomysł. Era ma dobre telefony. Co do idei się nie wypowiadam, bo nie
        > potrafię nawigować po ich stronie www.

Wiesz... chyba nikt nie potrafi. Ale fony mają napewno lepsze niż Plus.
        Porównywalne, powiedzmy, z Erą.
        • avon_22 Re: co wybrać? 13.05.05, 19:36
          Gość portalu: blq napisał(a):

> barracuda7110 napisał:
          >
          > > Dobry pomysł. Era ma dobre telefony. Co do idei się nie wypowiadam, bo ni
          > e
          > > potrafię nawigować po ich stronie www.
          >
          Ja umiem.
    • atomowy Re: co wybrać? 13.05.05, 22:29
      Jeśli nie potrzenujesz nowego telefonu proponuję bardziej skorzystać z innej
      oferty Plusa (do wybru: dodtakowe pakiety minut lub smsów, darmowe wieczory i
      weekendy, obniżenie abonamentu) przy podpisaniu umowy na rok.
      A po roku w PWA może zaproponują coś lepszego niż po 24 miesiącach ;-)

----------
      www.ctime.pl
      • Gość: MM Re: co wybrać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 15:50
        No właśnie zależało mi na telefonie, bo moja obecna motorolka sprawuje się
        dobrze, ale trąci już trochę tamtą epoką.
        W plusie jestem od 1999 r., więc byłoby to kolejne przedłużenie umowy. Ostatnio
        przedłużałam ją 3 lata temu. Wówczas można było sobie wybrać dowolny model z
        aktualnej promocji i zapłacić za niego cenę promocyjną. Terez przygotowują
        ofertę specjalną, gdzie wybór jest żaden. Faktem jest, że nie zarabiają na mnie
        kroci, bo płacę ok. 45 zł miesięcznie, ale sądziłam że przy takim stażu można
        liczyć na więcej.
        Gdyby nie przywiązanie do dotychczasowego numeru bez wahania zmieniłabym sieć.
        • Gość: Lukash Re: co wybrać? IP: *.petrus.com.pl 30.05.05, 12:47
          Zaproponowali mi takie same modele i ceny. Wybiore k500. Jezeli chcesz nowa
          umowe podpisac to przy telefonach ceny sie sa dobre. Bo za ten sam model przy
          wyborze abonamentu za 25 zl musisz zaplacic 399pln:-) juz wiec lep[iej zostac i
          to ze starym numerem i wziac tela za 149. Ale fakt ze oferta za staz nie
          powala;-P
          • Gość: Lukash Re: co wybrać? IP: *.petrus.com.pl 30.05.05, 19:51
            Jeszcze raz ja. Czy dokonalas juz wymiany? Bo ja chcialem to zrobic dzis i sie
            nie udalo, ano dlatego ze konczy mi sie umowa 7 lipca a wczesniej sie nie da. A
            ja musze to zrobic przed wakacjami, bo jade na 3 m-ce za granice. I jak to
            obejsc? Poczekam jeszcze 3 tygi, moze sie uda ich przekonac do spisania ze mna
            nowej umowy przed tym terminem. poczekamy-zobaczymy:-)
            • Gość: mgosia4 Re: co wybrać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 08:25
              Moja umowa już dawno się skończyła - jakoś tak pod koniec marca. Sporo
              wcześniej przysłali mi z rachunkiem ofertę specjalną - do wyboru tańszy
              abonament, dodatkowe sms-y, minuty itd., ja jaednak nastawiłam się na wymianę
              aparatu, tym bardziej że i tak nie płacę wysokich rachunków. Podejżewam, że
              Tobie też takie propozycje wkrótce przyślą i może wtedy uda Ci się podpisać
              nowa umowę.
              • Gość: Lukash Re: co wybrać? IP: *.petrus.com.pl 31.05.05, 11:18
                Oferte tez dostalem i nie chce z niej skorzystac bo jest nieciekawa. Chce
                wymienic tela jak Ty. Tylko ze oni sie upieraja ze nie da sie tak zrobic poki
                jeszcze wazna jest stara umowa, a ja musze...
                • Gość: MM Re: co wybrać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 12:18
                  Lukash, mam nowe informacje - kupiłam dziś SE 500i za 79 zł. Napisz kiedy
                  ostatnio wymieniałeś aparat w Plusie i dobrze Ci radzę dzwoń kilka razy do
                  operatorów, bo w moim przypadku za każdym razem oferty ciut albo dużo się
                  różniły, raz motorola była w ofercie innym razem nie, a w końcu okazało się, że
                  należy mi się specjalna oferta i specjalny cennik.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka