Dodaj do ulubionych

Czy wejscie Orange wymusi jakieś superpromocje?

• Gość: Norbert ...WIĘKSZY ZASIĘG - kit nad kity IP: *.chello.pl 19.09.05, 23:30
      dzisiaj byłem w salonie Idei / Oranż i pytam się gościa co oznacza hasło z
      reklamy "większy zasięg, czy będzie można będzie dzwonić z innych krajów gdzie
      jest orange bez roamingu czy cuś?!?!?!" a gość na to... że kiedyś (lubie to
      słowo) będą preferowane sieci orange za granica - ale zawsze to będzie
      roaming... po krutkiej dyskusji przyznał że HASŁO JEST JEDNYM WIELKIM KITEM
    • kazekbo Re: Czy wejscie Orange wymusi jakieś superpromocj 20.09.05, 09:46
      Przy przejściu z idei na orange zafundowali niespotykaną w tych czasach
      podwyżkę 39% za doładowania punktami profit. Było doładowanie 50zł.-
      900punktów teraz 1250 punktów. Jest to chyba rekord świata
      Czemu się tym osiągnięciem nie chwalą
      • psychokiller Re: Czy wejscie Orange wymusi jakieś superpromocj 20.09.05, 20:13
        kazekbo - to samo chcialem napisac. swoja droga czego mozna sie spodziewac po
        firmie, ktora jest odnoga tpsa. inaczej byc nie moglo.
    • Gość: lolek czy nadal jest darmowa bramka sms???n/t IP: *.dag.pl / *.crowley.pl 20.09.05, 13:35
      • stkaz Re: czy nadal jest darmowa bramka sms???n/t 20.09.05, 13:39
        Wyglada że chyba tak (nie korzystałem )sms.orange.pl/
    • mp612 Za 2 miesiące spadam...oranżada już była w Polsce 20.09.05, 19:52
      Zostały mi tylko 2 miesiące umowy. Jestem abonentem 5 lat. Spadam w grudniu.
      Czy trzeba lepszego komentarza na oranżadę.
      Swoją drogą ten kto zaproponował spolszczenie nazwy na oranżadę jest genialny.
      Tak trzeba na Orange mówić po polsku. Po prostu Oranżada. Ale to już było, w
      woreczkach np. I chyba nam wystarczy...
      • Gość: Mahoney Re: Przypomina mi się przejęcie Wizji TV przez C+ IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 20:31
        Cała ta akcja promocyjna z hasłem "Idea łączy się z Orange", to jedna wielka
        kpina z inteligencji Polaków!!! Bo - zacznijmy od tego - nie jest
        to "połączenie" a "wrogie przejęcie". Ktoś pomylił pojęcia... . Francuzi
        przejęli Ideę, ale nie po to, żeby nam - Polakom było lepiej, ani nie po to,
        żeby rozwijać Ideę pod nową nazwą Orange (zmiana bezsensowna, powinna być
        zresztą zakazana przez prawo), ale po to, żeby wypompować z niej kasę. Przecież
        po co im uczciwie prowadzona firma w jakiejś tam Polsce? Co im to da? Oni nas
        nawet nie lubią.

Gazeta Wyborcza powinna ustalić idio*ę (Ministra Skarbu za rządu Buzka???),
        który pozwolił na prywatyzację naszego narodowego operatora, w tym Idei i podać
        do wiadomości jego adres domowy, żeby każdy Polak mógł mu powiedzieć, co o tym
        sądzi!!!
        • brylant1 Proste prównanie tego co stało się z marką IDEA 20.09.05, 20:51
          Ta zmiana nazwy to tylko chęć wyciągnięcia kasy z POLSKI!! To tak jakby koncern
          np. BMW przyszedł do mnie i powiedział że od dziś nie jeżdze samochodem marki
          FORD ale tym samym samochdem ze znaczkiem BMW i za ten znaczek mam płacic co
          miesiąc haracz!!!! To jakaś paranoja handlowo-gospodarcza aby oddać markę mającą
          30%rynku i jeszcze firma która tę markę wypromowała (kasa-marketing) ma płacic
          ORANZADZIE haracz za logo!!!!! W dupe niech sobie ten orange wsadzą!! Jeśli nie
          skuszą mnie lepszymi (czytaj. niższymi cenam) to w grudniu pa pa ... oranżada. i
          to po 5 latach ...
          • Gość: szeryf Re: Proste prównanie tego co stało się z marką I IP: *.echostar.pl 20.09.05, 21:37
            ee tam pierdzielicie mi tu o wyprowadzaniu kasy z polski... jakas mania ostatnio
            nacjonalistyczna... a kogo to obchodzi czyja to firma wazne zeby byla dobra (ja
            jestem zadowolony) i ze daje zatrudnienie tysiacom polakow... wezcie najlepiej
            przeprowadzcie renacjonalizacje rynku telekomunikacyjnego i zostawcie jednego
            operatora... ale chwileczke, przeciez to juz kiedys bylo... ups
            • Gość: Mahoney Re: Znacjonalizować TP SA - mówię poważnie!!!!!!!! IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 22:42
              Jakby Państwo z powrotem przejęło TP SA (i Ideę), to wcale nie oznacza to
              zablokowania konkurencji!!! Poza tym jeśli nawet rozmowy w TP SA i Idei byłyby
              ciut droższe, to wiedziałbyś, że nadwyżka z tych pieniędzy, idzie do budżetu
              Polski a potem np. na drogi, szkoły, służbę zdrowia i rentę dla kogoś z Twojej
              rodziny a tak, to co z tego masz??? Teraz będziemy płacili Francuzom, podoba Ci
              się to??? Oni będą teraz zgarniać śmietankę a nam pozostanie tylko szara,
              smutna rzeczywistość... . Kto sprzedaje kurę znoszącą złote jajka???!!!
              Sprzedajmy wszystko i niech Zachód dyktuje nam ceny a my płaczmy i płaćmy, tak
              chcesz???

P.S. Zablokujmy prywatyzację Ery i Plusa!!! Ludzie nie dajcie się okradać!!!
            • anna-dark Re: Proste prównanie tego co stało się z marką I 21.09.05, 12:30
              Lepiej się weź do roboty, bo cię Francuziki popędzą, i po co ci to???

Gość portalu: szeryf napisał(a):

> ee tam pierdzielicie mi tu o wyprowadzaniu kasy z polski... jakas mania
              ostatni
              > o
              > nacjonalistyczna... a kogo to obchodzi czyja to firma wazne zeby byla dobra
              (ja
              > jestem zadowolony) i ze daje zatrudnienie tysiacom polakow... wezcie najlepiej
              > przeprowadzcie renacjonalizacje rynku telekomunikacyjnego i zostawcie jednego
              > operatora... ale chwileczke, przeciez to juz kiedys bylo... ups
            • Gość: Kill Re: Proste prównanie tego co stało się z marką I IP: *.futuro.pl 21.09.05, 20:21
              cos mi tu smierdzisz szeryf... moze ty jestes z orange? albo z crmedia, bo oni sie ostatnio panosza po forach i nakrecaja na swoich, co to u nich "uslugi pr" kupili...
              juz takich bylo paru na forach webmasterskich...

a co do orange - to jest do dupy!
              nie dosc, ze nie moglem sciagnac cennikow, bo na stronce (jak np era, czy plus) nie mogli tego rozpisac przejzyscie.

wszystko wraca do sytuacji jak sprzed paru lat - gwiazdki, male literki, vat doliczamy w pamieci...

tak jest w europie??!!

nie sadze...
          • bartbab Re: Proste prównanie tego co stało się z marką I 21.09.05, 10:55
            dokładnie tak. po pierwszych kilku dniach z tą oranżadą chyba trza sie będzie
            pożegnać - tez po 5 latach. Drożyzna, niezrozumiała zmiana marki etc etc... Po
            co?? era i plus czekam na Wasze oferty;)
    • kret001 Re: Czy wejscie Orange wymusi jakieś superpromocj 20.09.05, 21:00
      nie ma ani superpromocji, co jeszcze jestem w stanie przezyc, ani zadnych
      ulatwien dla klienta:/ nie dziala nawet serwis internetowy co z lekka
      doprowadza mnie do szalu....
    • Gość: pawel Re: Czy wejscie Orange wymusi jakieś superpromocj IP: *.szuwarowa.krakow.pl / 62.233.211.* 20.09.05, 21:27
      w Idei POP aby doładować konto o 50 zł z punktów profit trzeba było poświęcić 900 punktów, w Orange GO potrzeba tych punktów
      1250:(
      • Gość: soran Re: Czy wejscie Orange wymusi jakieś superpromocj IP: 83.136.229.* 20.09.05, 21:54
        co za bzdura!! w popie w pakietach maielm rozmowy po 30gr do idei i
        stacjonarnych a smsy po 1gr Teraz w orenzadzie go sa po 65gr rozmowy (do sieci)
        i 15 gr sms 9do sieci) Toz to podwyzka!!! orenzadzie dziekujemy!!!
      • jarek_rewers O czym my tu mówimy... 20.09.05, 22:00
        Wejście do wielkiej rodziny Orange jest tylko pustym sloganem... w tej samej Rodzinie w sieci Orange w Wielkiej Brytanii za 30 funtów miesięcznie otrzymuję 300 darmowych minut, 100 SMSów oraz... uwaga: ZA DARMO najnowszego SONY ERICSSONa K750... umowa na 12 miesięcy, połączenia w sieci 10 pensów, poza siecią 35 pensów, SMSy za 10 pensów, oczywiście naliczanie sekundowe ( standard od lat). Przy tamtejszych dochodach to naprawdę niewiele.
        A u nas? Co ma wspólnego Orange w UK z tym badziewiem w Polsce? Chyba tylko ten paskudny znaczek.
        www.orange.co.uk - dla niedowiarków.
        • jarek_rewers Re: O czym my tu mówimy... 20.09.05, 22:07
          dodam jeszcze, że ten telefon bez abonamentu kosztuje tam 250 funtów, więc biorąc w abonamencie "przepłacam: niejako 110 funtów dostając za to w ciagu roku 60 godzin gadania i 1200 SMSów. Takich "rat" na telefon z najwyższej półki w Polsce nie zaoferuje żadna sieć.
      • pasiko_nick Re: Czy wejscie Orange wymusi jakieś superpromocj 20.09.05, 22:02
        Dobrze ilustruje pazernośc tego telekomu taki drobiazg jak pewna drobna zmiana w
        ofercie MIx, który był dotąd najczęściej kupowany dla pracowników mniejszych
        firm z motywacją by nie przekroczyli oni pewnego limitu wydatków. Teraz
        rewelacja moga oni sami sobie sesemesem doładować konto na koszt pracodawcy
        (fakturka przyjdzie po miesiącu). Reklamują to w ten sposób tylko my umożliwiamy
        to - no jasne bo inni ze względu na dobro klienta tego własnie nie udostępniają.
        Jestem w idei od pocżatku jej istnienia, i wystarczy
    • Gość: orangutan Spolszczenie Orange = Orangutan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 21:56
      Spolszczenie Orange = Orangutan
    • Gość: Rexio Re: Czy wejscie Orange wymusi jakieś superpromocj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 00:02
      Ja dziś rano zorientowałem się, że zamiast 120 darmowych minut nagle mam 100
      (okres rozilczeniowy zaczynasię 19 września). Zadzwoniłem na Info i okazało
      się, że "wyłączyło się te 20 darmowych minut" i nikt nie wie, dlaczego. Podobno
      faktura ma za to być pomniejszona o 13zł (koszt tych 20 minut), ale zobaczymy.
      Odnoszę wrażenie, że to też sposób na sfinansowanie rebrandingu - "wyłączymy,
      może się nie zorientuje i przegada 20 minut"... Chamówa na maxa. Miał ktoś też
      tak?
      • Gość: ssserek oszukaństwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 09:55
        Witam.Kończy mi się umowa w idei(mega150). Chciałem ją przedłużyć jeszcze za
        "IDEI",ale pani konsultant w salonie powiedziała, żeby się wstrzymać 2 tygodnie
        bo oferta orange będzie lepsza. Wczoraj byłem w salonie (straszne
        kolejki,dochodziło do kłótni między klientami) i okazało się, że za nokię 6020
        musiałbym zapłacić o ok.100zł więcej!!!!! ORANGE GOODBYE!!
        P.S. niech ktoś mi doradzi w której sieci jest najkorzystniejszy abonament w
        którym można mieć darmowe rozmowy z jednym numerem??
        Pozdro
        • yavorius zobacz promocję urodzinową Ery 21.09.05, 09:58
          www.era.pl/index.php/id=p_ur_zest/zone=-1/section=indy
          • stkaz Re: zobacz promocję urodzinową Ery 21.09.05, 10:47
            Wydaje mi się, że jako oficjalny opiekun forum nie powinneś reklamować
            jakichkolwiek usług ( w tym przypadku ERY)- podpisałeś się na czerwono, w tym
            przypadku jest to twoja prywatna opinia - więc podpisuj się na czarno.
            • stkaz Re: zobacz promocję urodzinową Ery 21.09.05, 10:52
              Teraz lepiej
          • Gość: ssserek Re: co do ery IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 12:05
            Patrzylem.jest bardzo fajna, ale mi jest potrzebny darmowy nr. w orange za 40zł
            mialbym 45min+1darmowy nr i niestety drogi telwiec dwa lata kosztowalby mnie w
            orange 1300zł. w erze natomiast tez jest oferta z z trzema darmowymi numerami (a
            mi jest potrzebny 1)za 60zł i 40min+ plus tani tel. za 49zł co daje kwotę 1489zł
            za dwa lata.wiec pomimo wszystko orange jest tańszy. za orange przemawia również
            to, że TEN darmowy nr jest takze orange. Sam już nie wiem.
            • Gość: ssserek Re: co do ery IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 12:16
              Chcialbym odejsc z orange bo fakt ze zostalem oszukany jest niepodważalny, ale
              nigdzie indziej nie bede miał lepiej.
              Mam pytanie, czy nadal można w heyah zdejmować sim-locki?ile to kosztuje? i czy
              wtedy sie traci gwarancje(idea)???
        • Gość: taniej Re: oszukaństwo IP: 193.109.212.* 21.09.05, 13:49
          W samych swoich 24 gr do stacjonarnych i do samych swoich, 72 gr do innych
          sieci ,24 gr sms.
          • Gość: Jakub1967 Re: oszukaństwo IP: 151.92.176.* 21.09.05, 14:38
            Właśnie myslę o przejściu do Samych Swoich bo chyba ich oferta jest najlepsza
            jeśli nie chcesz się wiązać z operatorem - tylko 2 tematy mnie hamują - drogie
            SMS-y - i brak mozliwości wysłania SMS-a z netu :(
        • Gość: IDEA Re: oszukaństwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 15:07
          Możesz zostać w tej samej ofercie nie musisz zmieniać taryfy i przechodzić do
          orange.
    • Gość: Piotrek Orange dla zakochanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 11:03
      Hej! Rzeczywiscie Orange jest strasznie droga, ale ona chyba stawia na
      zakochanych. Dlaczego? Otoz pakiet 15zl do wybranej osoby, w ktorej ma sie nie
      tylko minuty ale i SMS/MMS w cenie pakiety jest bardzo kuszacy. Wystarczy wziasc
      podstawowa pule 10zl + 15zl i na 25zl mozesz rozmawiac ze swoja druga polowa w
      nieskonczonosc (wylaczajac przy tym Nowy Rok i Swieta). To jest dobra oferta.
      PS:Kiedy na wyswietlaczu tele bedzie pojawial sie znaczek Orange, bo na razie
      jest ciagle Idea.
    • Gość: nn Lorem Ipsum :))) IP: *.chello.pl 21.09.05, 11:04
      Cytat ze strony orange.pl

[ ] Wyrażam zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w celach
      marketingowych przez Orange z siedzibą lorem ipsum.
      • anna-dark Re: Lorem Ipsum :))) 21.09.05, 12:38
        Gdzie to jest?????

Gość portalu: nn napisał(a):

> Cytat ze strony orange.pl
        >
        > [ ] Wyrażam zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w celach
        > marketingowych przez Orange z siedzibą lorem ipsum.
        • Gość: ppp Re: Lorem Ipsum :))) IP: *.MAN.atcom.net.pl 21.09.05, 13:33
          Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor
          incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis
          nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
          Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu
          fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in
          culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

odpowiedz tutaj: pl.wikipedia.org/wiki/Lorem_ipsum
    • szopspacz "ja wiedziałem, że tak będzie..." 21.09.05, 11:07
      Czasami jest tak, że sądzenie po pozorach ;) przekłada się na oceny realne.
      Zupełnie nie uśmiechał mi się ten Orandż-miałem z nim styczność "zahramanicą"
      tylko szczęśliwie wybrałem oferte innego operatora. Być może teoria jest nieco
      naciągana ale Francuzi traktują nas nadal jak ludy azjatyckie w związku z czym
      podkręcą śrubę cenową i jeszcze haracz każą sobie płacić.
      Wiecie co "Żabki"? Cusik mi się zdaje, że "Heyah" wam powiem i z samymi swoimi
      zacznę sztame trzymać... tak tak, z wami interesów robić nie warto :(
    • Gość: MoD Re: Czy wejscie Orange wymusi jakieś superpromocj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 12:12
      Oranż(ENADA)!!!
    • Gość: Orangutan Re: Czy wejscie Orange wymusi jakieś superpromocj IP: *.elpos.net 21.09.05, 12:25
      Idea jaka byla taka była ale to co jest teraz to szok, strona internetowa dziala
      jak chce w Orange BOK juz nawet nie staraja sie udawac po prostu na zywca
      sciemniaja i co im zrobisz rozwiazesz umowe przed czasem to zabulisz jak za
      paliwo :)) od poniedziałku codzien przez kilka godzin nikt nie moze sie do mnie
      dodzwonic stralem sie dowiedziec co jest to twierdza ze musza to skonsultowac ze
      wszystkimi dzialami gora 48 godzin zapewniali ze sie odezwa do tej pory nikt sie
      nie odezwal i tak bede pewnie czekal do swiat :)) tylko po co ja place ten
      abonament pocieszam sie tym ze place go z opóźnieniem i pozostajemi czekac do
      świat, bo umowa mi sie konczy w Wigilie to chyba przejde do Ery u nich jak sie
      kloca to przynajmniej klient nie traci a i telfonow wiecej i tansze
      zdecydowanie. Cóż pomaranczowa rewolucja sie nie powiodła, ale czego się można
      było spodziewac po naszej ukochanej inaczej telekomompromitacji.
    • sebanaforum Re: Czy wejscie Orange wymusi jakieś superpromocj 21.09.05, 13:58
      to wielka sciema ciekawe ile aktywacji mieli od wejscia orange 1-2?? oferta
      szczegolnie kart pre-paid jest delikatnie mowiac droga!!! w polsce nie wzny
      operator wazne ceny!!! a tu roaming i inne rzeczy super-drogie mysle ze era i
      plus juz przed wejsciem orange wytepily ja z rynku a teraz zrywaja z niej ze
      smeichu bo to smeich warte np. wchodzi klient do sklepu po ile minuta 75gr. a
      telefon w abo za 20pln tyle... aha to ja pujde do konkurencji....
      sory ale wiekszosc ludzi nie wygada 40min na miesiac wiec abo w erze i pasuje i
      tel za 1 pln dostana.... moze nie najnowszy ale fajny
      • aluminiowy Re: Czy wejscie Orange wymusi jakieś superpromocj 21.09.05, 23:23
        Jestem mocno zawiedziony, widze i podejrzewam niecna polityke w tego typu
        zagraniach, taka starszna kasa (liczona od obrotu!) ma byc wypompowana za
        granice. Po co bylo likwidowac tak dobrze znana marke ?(IDEA). A ten tani niby
        Roaming? Toz to zadna łaska Orange, ceny i tu spadna - niemal z urzedu.
        Jaskółka juz była, koszt minuty w Roamingu z Taktaka - to ostatni 2PLN(do konca
        wrzesnia), wiec jak widzimy sie da. Zreszta Komisja Europejska ma sie zajac
        wlasnie kwestia drogiego roamingu sama....
        Telefon jednak kupie w Erze (Nokia 6020 w 80/40).
        Jestesmy jednak dalej maluczcy.
    • Gość: michał Re: Czy wejscie Orange wymusi jakieś superpromocj IP: 217.96.22.* 22.09.05, 09:45
      KLAPA, przypomina troche wejscie e-bay, choc to inna bayka.
    • Gość: Tomasz Idea nabita w butelke IP: *.globalintech.pl 22.09.05, 13:58
      Znana firma, o duzej renomie , z szerokim rynkiem i ogromna liczba klientow,
      zdecydowala sie zrezygnowac z drugiej najcenniejszej rzeczy jaka posiada -
      swojej nazwy i logo.
      Czy ktos jej za to zaplacil? Czy Orange zaplaci Idei za to , ze zrezygnuje ze
      swojej marki i bedzie reklamowac obca firme ?
      Nie.

Mam nadzieje , ze firma straci na tym polowe klientow i rozbije sie to takim
      echem , ze nikt wiecej w Polsce nigdy nie zdecydje sie na taki absurd
      ekonomiczny jak ten.

Czy Idea zarzadzaja ekonomiczni imbecyle, ze zgodzili sie placic za nic tyle
      pieniedzy ? A moze to drenaz z pieniedzy polskiej firmy?

• yavorius heh... 22.09.05, 14:02
        ...ja mam nadzieję, że Plusowi i Erze da to do myślenia, żeby nie iść w ślady
        Idei. Wczoraj w "Pulsie Biznesu" przeczytałem informację że Orange ma w
        zanadrzu niespodzianki dla klientów, ale obawiam się, że to już za późno i
        trochę nie w tej kolejności po tych wszystkich słowach, które padły na
        wszystkich forach... No nic, zobaczymy...
        • Gość: Tomasz z drugiej strony to genialne posuniecie oranzady IP: *.globalintech.pl 22.09.05, 14:10
          (pod warunkiem ze Idea nie miala nic do powiedzenia).

Wchodze na rynek polski i za 20 miliardow kupuje sobie siec komorkowa. Ale
          szkoda mi tych 20 miliardow, wiec od razu sprzedaje mojej nowej firmie nowa
          nazwe za 20 miliardow. Procent oplaty dobieram tak , aby pokryc koszty zakupu.
          Co prawda zwrot bedzie w ciagu 10 lat, ale w koncu z bierzacego zysku nowej
          firmy splace kredyt.

A za 10 lat czeka juz nowa nazwa , ktora sprzedam ...
          • yavorius tak... 22.09.05, 14:11
            Postarali się, heh...
    • hernandez Potraktowali Polske gorzej niz Rumunie, fony ktore 22.09.05, 15:57
      rzucili to wszystko co bylo, zadnej nowosci, nic (nie mowie o samsungu z300).
      Jak to mozliwe ze we Wloszech za 100-150 euro mozna kupic PREPAIDA z UMTS i
      roznymi "wodotryskami" a u nas za tyle to sie nawet tego w abonamencie nie
      dostanie.
      U nas nie ma dobrych fonow w dobrych cenach, nowosci jak sa to maja ceny wyzsze
      niz jak sprzedaje dealer w sklepie

• Gość: Tomasz Nie bedzie extra nowosci, nie bedzie okazji ... IP: *.globalintech.pl 23.09.05, 08:39
        Czy tak trudno zrozumiec ? Skoro musza teraz placic miliardy , to jak dlugo ich
        nie splaca , tak dlugo nie bedzie ciekawych ofert.
        Nie chce czarno wrozyc , ale jestem pewien ze oranzada pierwsza wycofa sie ze
        sponsorowania telefonow. Oni juz na takie fanaberie nie maja kasy.
    • oblivioon Re: Czy wejscie Orange wymusi jakieś superpromocj 22.09.05, 20:05
      A ja mam plusa i mnie to nie interesuje :)
    • Gość: jezebel81 Re: Czy wejscie Orange wymusi jakieś superpromocj IP: 80.51.51.* 23.09.05, 11:11
      I tu się zgadzam. Co do tej pory zaoferowało Orange:
      1 - Wielką kampanię reklamową o dupie Maryny.
      2 - Nie działającą ( lub tylko chwilami sprawną) stronę internetową.
      3 - Totalnie niedoinformowanie w sprawie starych usług Idei ( które niby są,
      ale ni widu ni słychu, gdzieś się zapadły...).
      4 - Nową markę, pomarańczowe logo - jakoś mi się nie podoba ( Oryncz? heh dobre
      sobie, to jest w ogóle francuskie?).
      5 - No i najważniejsze - cóż za zmiana! Baba zamiast chłopa pod *111. :;)

Rewolucja pomarańczowa hehe!
      • coatlicue Re: Czy wejscie Orange wymusi jakieś superpromocj 23.09.05, 11:16
        jest cudownie!! (wyczujcie ten sarkazm), planowałam zmienić plan taryfowy
        jakoże moje darmowe minuty mi już nie wystarczają, ale teraz te plany taryfowe
        kompletnie mi nie odpowiadają (gdzie darmowe minuty??) a że został mi jeszcze
        rok to jest jedna WIELKA POMARAŃCZOWA DUPA...Bo szczerze kary za rowiązanie
        przedwczesne umowy to mi sie płacic nie chce......
        Damn you Orange!!

p.s co wy na to żeby Gazeta przyciągnęła na to forum jakiegoś przedstawiciela
        Orange może wtedy im by coś zaświtało?....
        • Gość: aronia Re: Czy wejscie Orange wymusi jakieś superpromocj IP: *.acn.waw.pl 23.09.05, 22:21
          > planowałam zmienić plan taryfowy
          > jakoże moje darmowe minuty mi już nie wystarczają, ale teraz te plany
          > taryfowe kompletnie mi nie odpowiadają

O ile się nie mylę, to w obrebie jednej "rodziny" planów taryfowych mozna
          swobodnie migrować, nawet jeśli już nie ma ich w sprzedaży. Tak w każdym razie
          jest (bylo?) w ofercie biznesowej, więc w indywidualnej pewnie też.

Pozdr.
    • Gość: King Re: Czy wejscie Orange wymusi jakieś superpromocj IP: *.chello.pl 23.09.05, 19:17
      Juz mnie okradli na punktach profit , to OSZUSCI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: waldi Re: Czy wejscie Orange wymusi jakieś superpromocj IP: 217.96.22.* 26.09.05, 12:17
      Poluję na 6230i, myslalem, ze cos w tym temacie się podzieje, a tu klapa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka