mjonski 09.02.06, 20:41 witam, mam pytanko, czy darmowe bilingi w tele2 sa juz wprowadzone na stale, czy tylko jako okresowa promocja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kkolasinska Re: darmowe bilingi w tele2 10.02.06, 07:47 Dobre pytanie , jak rowniez jestem ciekawa. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
karol.wieczorek Re: darmowe bilingi w tele2 10.02.06, 12:43 Jeśli w danej ofercie jest darmowy billing (np. umowy na czas określony dla biznesu czy też podpisanie umowy z wykorzystaniem formularza w Intenecie), darmowy billoing przyznawany jest na stałe. Odpowiedz Link Zgłoś
kkolasinska Re: darmowe bilingi w tele2 11.02.06, 18:56 Słyszałam ze darmowe bilingii dostaje sie po 2 latach bycia abonentem danego pakietu ? To prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
karol.wieczorek Re: darmowe bilingi w tele2 13.02.06, 11:18 > Słyszałam ze darmowe bilingii dostaje sie po 2 latach bycia abonentem danego > pakietu ? To prawda ? Tak, to prawda. Abonenci, którzy są z nami od dwóch lat automatycznie dostają darmowy billing. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek915 Re: darmowe bilingi w tele2 14.02.06, 23:14 dla mnie to powinien byc standard, widac ze jakas firma chce cos zmienic, a nie tylko ciagnac kase z emerytow jak tpsa Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek7772 Re: darmowe bilingi w tele2 14.02.06, 23:32 ooooooo nie wiedziałam o tym ,że tak honorujecie stałych klientów. To miłe... Do dwóch lat jeszcze trochę mi brakuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
electri Re: darmowe bilingi w tele2 03.03.06, 09:07 karol.wieczorek napisał: > > Słyszałam ze darmowe bilingii dostaje sie po 2 latach bycia abonentem dan > ego > > pakietu ? To prawda ? > > Tak, to prawda. Abonenci, którzy są z nami od dwóch lat automatycznie dostają > darmowy billing. czyli mama Oliwki otrzymuje billingi za darmo:) Odpowiedz Link Zgłoś
tved Re: darmowe bilingi w tele2 12.03.06, 15:41 no wlasnie taka rzecz mnie zastanawia czy bilingi darmowe dotycza tylko klientow z 2letnim "stazem", czy tez obejma swym zasiegiem klientow nowych? Odpowiedz Link Zgłoś
electri Re: darmowe bilingi w tele2 13.03.06, 10:10 z tego co wiem - już obejmują. Odpowiedz Link Zgłoś
poconick Re: darmowe bilingi w tele2 15.02.06, 09:52 A czy mozna dostawac biling w formie internetowej - np w pdf na mejla lub pod haslem wlasnym gdzies na stronie tele2? Odpowiedz Link Zgłoś
karol.wieczorek Re: darmowe bilingi w tele2 15.02.06, 16:42 Można dostać billing w formie elektronicznej, ale tylko w incydentalnych przypadkach. Nie mamy stałej usługi tego typu, bo najwygodniej jest dostarczać billing w formie papierowej razem z rachunkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kkolasinska Re: darmowe bilingi w tele2 16.02.06, 11:08 A może tak jk pisze pomocnik pomyslicie kiedys o tym .To było by dobre rozwiazanie otrzymywanie bilingów drogą internetową .To byłoby duze ułatwienie, bo i tak teraz duzo osób korzysta z banków internetowych. Miejmy nadzieje ze i w ta strone Tele2 sie rozwinie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
karol.wieczorek Re: darmowe bilingi w tele2 20.02.06, 11:49 Cały czas się rozwijamy, więc pewnie nadejdzie taki moment... Odpowiedz Link Zgłoś
kkolasinska Re: darmowe bilingi w tele2 03.03.06, 17:08 Jasne , przeciez nie mozna miec wszytskiego naraz.Ogólnie jest dobrze, czekac trzeba tylko na to by było jeszcze lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś