Gość: mk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 12:14 Jaki program do oglądania filmów z telefonu w komputerze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavorius Re: sagem myx 6-2 28.03.06, 12:17 Quick Time player powinien wystarczyć. Wpisz w google 3gp player. Odpowiedz Link Zgłoś
8macek Re: sagem myx 6-2 28.03.06, 13:37 a czy da się czytać na telefonie pliki tekstowe (jeśli jak to w jakim formacie powinny byc przed wpisaniem do aparatu) Odpowiedz Link Zgłoś
8macek Re: sagem myx 6-2 28.03.06, 13:59 i jeszcze chciałbym aby mi ktoś odpowiedział czy można (i jak) usunąć durnowate tapety i dzwonki fabryczne,które do niczego sie nie nadają i zajmują tylko miejsce w i tak śmiesznie małej pamięci sagema myx6-2. bardzo z góry podziękował! Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: sagem myx 6-2 28.03.06, 14:02 Wchodzisz w obrazek i powinna być opcja 'usuń' :) Odpowiedz Link Zgłoś
8macek Re: sagem myx 6-2 28.03.06, 14:43 a ty miałeś kiedys w ręce tego sagema? pewnie nie. no to ci wyjaśniam,ze nie ma opcji "usuń" ani w tapetach(durnowatych jak w żadnym innym telefonie) ani w dzwonkach(z których połowa jest tak głupia i żenująca,że nie wiem co za idiota uznał żeby je fabrycznie zainstalować) dlatego się tu pytam jak to wywalic(może jest jakiś program który takie rzeczy usuwa?) albo może się to jakoś da wydłubać inaczej? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: sagem myx 6-2 28.03.06, 14:46 Nie miałem, ale w każdym cywilizowanym telefonie jest taka opcja, od siemensa przez nokię, po sony ericssona. Więc pomyślałem, że sagem też, no ale cóż, myliłem się... Odpowiedz Link Zgłoś
bart181 Re: sagem myx 6-2 30.03.06, 15:27 Usunąłeś kiedyś standardowe dzwonki i tapety z Nokii lub SE za pośrednictwem opcji "Usuń"? Jeśli nie to spróbuj, życzę miłego i owocnego... Prędzej właśnie śrubokrętem... Oj, Adminie drogi... Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius grrr 31.03.06, 07:44 Ja napisałem, że POWINNA być opcja "usuń", w moim Siemensie jest :p Odpowiedz Link Zgłoś
8macek Re: wydłubać 29.03.06, 13:21 śrubokrętem już próbowałem. niestety nie da rady! :-) Odpowiedz Link Zgłoś