Dodaj do ulubionych

innowacyjność

IP: 83.238.144.* 07.04.06, 21:49
podstawowym celem działalności każdego producenta telefonów(i nie tylko) jest
ZYSK,a nie innowacyjność;
nie po to się kreuje markę,by sprzedawać telefony jak najtaniej;
Obserwuj wątek
    • gale Re: innowacyjność 07.04.06, 21:51
      Oczywiście, że tak. Trzeba być gęstym kretynem, żeby uważać że jest inaczej.
      Dziękuję za uświadomienie uczestników Forum i mnie.
      • Gość: miły Re: innowacyjność IP: 83.238.144.* 07.04.06, 21:58
        to jest wątek dla blq i blq-podobnych;
        • blq fiu fiu. 07.04.06, 22:39
          no to zabłysnąłeś. szkoda tylko że nie umiesz odpowiedzieć na post, a lansujesz
          się nowym wątkiem. ale nic to...

a co do producentów - ja o tym doskonale wiem. i właśnie po to jestem na forum,
          by propagować te modele, które są innowacyjne, a nie zacofane, lub przynajmniej
          nic nie zmienione wobec poprzednika. czesto również przewartościowane.

potępiam maksymalizację zysku kosztem braku innowacyjności. zresztą brak tej
          ostatniej prędzej czy pozniej zemsci się na producencie.

jak myslisz? czemu zdechną (to jeszcze zbyt ładne słowo) koncerny muzyczne?
          • bart181 Buuuhahahaha 08.04.06, 10:08
            Nokia nie jest innowacyjna praktycznie od 3310. Dlatego sprzedaż leci w dół. SE
            i Motorola bywają innowacyjni, dlatego sprzedaż leci w górę. Samsung i Philips
            próbują być innowacyjni i pną się do góry. Dla takich ludzi jak blq-podobni
            liczy się innowacyjność i na pewno na tym nie tracą. Jeśli dla kogoś się nie
            liczy, niech kupi sobie Nokię 6610i czy te nowe potwory z klapką i niech traci,
            w czasie gdy inni będą robić Motorolami, SE czy Philipsami zdjęcia z prawdziwego
            zdarzenia i kręcić filmy, potem wysyłać je sobie przrz Bluetooth...
            • Gość: truteń Re: Buuuhahahaha IP: *.neostrada.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.06, 11:16
              a ty nie zapomnij kupić sobie wazeliny...
              • bart181 Buuuhahahaha again! 08.04.06, 13:02
                Wazelinę kupowałem sobie w czasie remontu mieszkania. TECHNICZNĄ.

A Ty włóż sobie swoją Nokię, bo Twoje słowa świadczą, że jakiś niedoj... jesteś.
          • Gość: miły Re: fiu fiu. IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.06, 22:08
            nie chce mi się grzebać w wyszukiwarce ,ale gdzieś niedaleko czytałem Twoje
            oburzenie na SE ,że wprowadził model telefnou bodajże w700i ...który jest
            gorszy od swojego poprzednika.....
            dalsza dyskusja mija się z celem ,bo.....nie mamy o czym gadać....
            • blq tak, nie mamy o czym gadac. 08.04.06, 22:09
              Ty nie rozumiesz moich wyjaśnień, ja nie rozumiem Twojego podejscia. dwa światy.

pozdr. mimo to.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka