Gość: Keleeeee IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.06, 17:19 Prosze o pomoc w wyborze telefonu miedzy modelami podanymi w temacie, moze macie inne, swoje propozycje w tej cenie? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Grzesiek Re: AX75 czy 3100? IP: *.gdynia.mm.pl 06.05.06, 21:58 Raczej AX75, siemensy zawsze wdług mnie maja wiecej mozliwosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xcv gsmarena.com IP: *.it-net.pl 07.05.06, 08:23 porównaj oba na gsmarena.com Odpowiedz Link Zgłoś
krooppek Re: gsmarena.com 07.05.06, 10:42 Mam już druga Nokię i muszę się przyznac, że jestem zwolennikiem tej marki. Zaletą Nokii zawsze była wytrzymałośc, ale jeżeli miałbym porównywac te dwa modele, to jednak skusiłbym się na Siemensa. Faktycznie ma chyba więcej funkcji, jest jednak troszkę tańszy (przynajmniej moje poszukiwania w sieci przyniosły taki efekt:) www.ceneo.pl/128378s www.ceneo.pl/90664s i jeżeli zależy ci na estetyce - to Siemens tez tutaj chyba tę akurat Nokie przewyższa. Oczywiście decyzja jest twoja:) Odpowiedz Link Zgłoś