Dodaj do ulubionych

Motorlla L6 -oprogramowanie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 12:48
Jaki program mozna uzywac do tego telefonu i gdzie go mozna sciagnac ,tak
aby mozna było przez kabelek zrzucac zdjecia na komputer??
Obserwuj wątek
    • blq Re: Motorlla L6 -oprogramowanie 29.06.06, 15:32
      Motorola Phone Tools - zwany też (dawniej) Mobile Phone Tools. poszukaj w necie,
      jak nie znajdziesz, to rzuce wieczorem linka (teraz nie mam dostępu do swoich
      zakładek.
      • Gość: prezes Re: Motorlla L6 -oprogramowanie IP: 62.80.66.* 29.06.06, 15:51
        Oczywiscie sciagnac nieoficjalnie bo jest to program komercyjny;) Tutaj juz
        Mobile Phone Tools moze nie wystarczyc najlepiej by bylo miec wlasnie Motorola
        Phone Tools najnowszy, a moze na razie jedyny w wersji 4.04 link by mi sie tez
        przydal...
        • Gość: taki jeden Re: Motorlla L6 -oprogramowanie IP: 198.36.86.* 29.06.06, 18:49
          Bardzo prosimy o linka
          • blq Re: Motorlla L6 -oprogramowanie 29.06.06, 20:25
            www.v980.net/descargas/programas/Mobile_Phone_Tools_3.25_Setup.rar
            to jest stara wersja i na l6 moze nie ruszyc. miejmy nadzieje, ze wystarczy
            upgradeować przez Internet.

jesli nie, to wrzuce wersje 4.0 na jakiego rapidshare, albo poszukam w sieci
            nowych linkow. ale to dopiero w lipcu, jak mi sz. TPSA zwróci prędkość NEO.

z przekroczonym limitem to ja g... mogę ;)

PS. a może tu coś jest? nawet jak nie, to ciekawy link...
            motomodders.net/Default.aspx?tabid=36
            • Gość: taki jeden Re: Motorlla L6 -oprogramowanie IP: 198.36.86.* 29.06.06, 21:48
              Wielkie dzieki blg
              • Gość: motka Re: Motorlla L6 -oprogramowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 11:10
                Sciagnołem program , probowałem zainstalowac niestety w połowie instalacji
                wyskakuje okienko i prosi o jakas sciezke docelowa na kompie co z tym zrobic?
                • Gość: taki jeden Re: Motorlla L6 -oprogramowanie IP: 198.36.86.* 30.06.06, 21:53
                  podbijam
                  • blq Re: Motorlla L6 -oprogramowanie 30.06.06, 22:56
                    no i co ja na to poradze, sam to ściągałem ponad rok temu a teraz od dawna mam
                    oryginała.

ech, wrzuce Wam w rapidshare'a wersję 4.0, jak tylko mi limit usuną. czyli
                    jutro. a raczej pojutrze, jutro mnie tu nie będzie (a jak bede to przelotnie)
                    • Gość: kurs Re: Motorlla L6 -oprogramowanie IP: 82.160.130.* 08.07.06, 18:32
                      no i co z tym programikiem ?? :D
                      • blq Re: Motorlla L6 -oprogramowanie 08.07.06, 22:43
                        a fakt. juz wrzucam. wersja starsza, ale bez problemu się zaktualizuje do 4.21a,
                        czy jaka to tam jest ostatnia...

tinyurl.com/ogcar
                        • j.oker Re: Motorlla L6 -oprogramowanie 11.07.06, 01:24
                          Rano sciagne program i odpale bo teraz juz pozno ! Mam jedno pytanko czy
                          jest mozliwosc aby wydłuzyc zapis video wiecej jak 30 sekund w Motorlla
                          L6 ??? Jezeli tak jak to zrobic??
                          • blq Re: Motorlla L6 -oprogramowanie 11.07.06, 09:43
                            jak zwykle w takiej sytuacji edytuje się seem. i jak zwykle - tak bardzo prosta
                            sprawa to to nie jest.

www.matrax.net/forum/showthread.php?t=50989
                            • j.oker Re: Motorlla L6 -oprogramowanie 11.07.06, 13:45
                              Cud miód malina ,wsjo działa ..znaczy oprogramowanie do Motki ,teraz tylko
                              zostało zwiekszenie video i telefonik jak ta lala:))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka