Dodaj do ulubionych

który pakiet startowy w simplusie dla dziecka?

IP: 85.219.246.* 07.09.06, 21:39
Bardzo proszę o wyjaśnienie mi jaka jest różnica w pakietach startowych w simplusie.Chciałabym wnuczkowi kupić tak pakiet startowy ale nie orientuję się który wybrać.Mam telefon ale same pakiety są w różnych cenach,a ja nie wiem czy lepszy ten za 9 zł czy może ten najdroższy.Chciałabym,żeby 10cioletni wnuczek był zadowolony. Z góry dziękuję za pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: joasia_23 Re: który pakiet startowy w simplusie dla dzieck IP: 217.98.71.* 08.09.06, 12:44
      jeśli chcesz aby wnuczek był zadowolony to lepiej Simplusa nie kupuj. Jedyną
      róznicą między pakietami jest kwota na koncie.
      • kolodziejo "Tere fere" 08.09.06, 18:40
        Będzie zadowolony z Simlpusa. Obecnie nie ma żadnych problemów technicznych z tą
        siecią. Póki co nie warto kupować Tak Taka i Heyah bo nie da się ich od 6
        czerwca do usunięcia awarii doładować kartą...
        • kolodziejo Przejęzyczenie, od 6 września /bt 08.09.06, 18:41

• Gość: joasia_23 Re: Przejęzyczenie, od 6 września /bt IP: 217.98.71.* 08.09.06, 21:27
            Niestety, są nadal problemy z Simplusem. Sama tego ostatnio doświadczyłam.
            • kolodziejo Re: Przejęzyczenie, od 6 września 09.09.06, 09:49
              Np.?
              • Gość: joasia_23 Re: Przejęzyczenie, od 6 września IP: *.nat.ino.tvknet.pl 09.09.06, 11:09
                Po przejściu na nową platformę przyszedł sms "zdalna aktualizacja karty sim
                nieudana " , nadal wyświetla się kwota na wyświetlaczu, zniknęły wszystkie
                pieniadze z konta oraz minuty i smsy z pakietów, nie działają wszelkie krótnie
                kody, nie mozna uzyskac połaczenia i wysłać smsa ( "operacja niedozwolona"). W
                salonie zasiliłam na próbę konto i do tej pory tj. tydzień nie ma tych
                pieniędzy. W salonie pracownicy rozkładają ręce , w BOKu zalecają płatną
                wymianę karty sim.
                Nigdy więcej Simplusa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka