Dodaj do ulubionych

Mam kabel, program i dużo cierpliwości

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 12:05
Mam motorolę V300, dobry kabel USB i program Cell Phone Manager. Nie wiem
który sterownik wybrać żeby wszystko działało, wykrywa telefon ale ma problemy
z Outlook'iem. Co zrobić?
Obserwuj wątek
    • blq Re: Mam kabel, program i dużo cierpliwości 24.09.06, 12:10
      a do czego potrzebujesz tego CPM? do archiwizacji sms?
      Bo jesli do czegos innego to z pewnoscia mozna go zastąpić, hm... innym
      programem. lepszym nowszym i mniej awaryjnym.
      • Gość: mira Re: Mam kabel, program i dużo cierpliwości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 12:12
        Chciałabym zrzucać zdjęcia, muzykę, filmy do komputera i do telefonu.
        • blq w takim razie... 24.09.06, 12:19
          ... nie baw się w cell phone managery tylko zainstaluj Motorola Phone Tools.

www.tinyurl.com/ogcar
          • Gość: mira już pobieram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 12:21
            Zaraz sprawdzę ten program, wrazie problemów odezwę się
            • Gość: mira Re: już pobrałam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 13:02
              I nie wiem co mam robić. Jest potrzebny numer operatora, kierunkowy i coś tam
              jeszcze. Ale po co?
              • blq Re: już pobrałam 24.09.06, 13:18
                to są bzdety, "zalej" to. zresztą nawet nei zawsze się to pojawia.

jak przyjdzie do wyboru profilu zrób domyślny, a jak trzeba wybrać sposób
                łączenia weź "kabel USB" i jak zacznie wyszukiwać - podłącz telefon.

potem znajdzie sieć, pokaze się wirtualny telefon na ekranie kompa, wybierz
                studio multimedialne i już można przesyłać dane na telefon i "z-".
                • Gość: mira co z tą siecią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 13:35
                  Włączam kabel USB i podłączam telefon. Po załadowaniu się znowu włącza się to
                  samo żeby wybrać kabel USB.
                  • Gość: mira Re: co z tą siecią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 13:37
                    Otworzył się telefon ale nie idzie naduśić na studio multimedialne, połowa
                    rzeczy jest niedostępna.
                    • blq Re: co z tą siecią 24.09.06, 14:59
                      widocznie robisz coś źle, masz stary windows albo cos innego jest nie tak.
                      niestety trudno to stwierdzic przez internet. sprobuj na innym porcie USB.

tak to juz jest z programami do Motoroli.
                      • Gość: mira rozumiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 15:16
                        Ok, a może jakiś inny dobry program, popróbuję sobie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka