Gość: mira IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 12:05 Mam motorolę V300, dobry kabel USB i program Cell Phone Manager. Nie wiem który sterownik wybrać żeby wszystko działało, wykrywa telefon ale ma problemy z Outlook'iem. Co zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blq Re: Mam kabel, program i dużo cierpliwości 24.09.06, 12:10 a do czego potrzebujesz tego CPM? do archiwizacji sms? Bo jesli do czegos innego to z pewnoscia mozna go zastąpić, hm... innym programem. lepszym nowszym i mniej awaryjnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mira Re: Mam kabel, program i dużo cierpliwości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 12:12 Chciałabym zrzucać zdjęcia, muzykę, filmy do komputera i do telefonu. Odpowiedz Link Zgłoś
blq w takim razie... 24.09.06, 12:19 ... nie baw się w cell phone managery tylko zainstaluj Motorola Phone Tools. www.tinyurl.com/ogcar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mira już pobieram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 12:21 Zaraz sprawdzę ten program, wrazie problemów odezwę się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mira Re: już pobrałam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 13:02 I nie wiem co mam robić. Jest potrzebny numer operatora, kierunkowy i coś tam jeszcze. Ale po co? Odpowiedz Link Zgłoś
blq Re: już pobrałam 24.09.06, 13:18 to są bzdety, "zalej" to. zresztą nawet nei zawsze się to pojawia. jak przyjdzie do wyboru profilu zrób domyślny, a jak trzeba wybrać sposób łączenia weź "kabel USB" i jak zacznie wyszukiwać - podłącz telefon. potem znajdzie sieć, pokaze się wirtualny telefon na ekranie kompa, wybierz studio multimedialne i już można przesyłać dane na telefon i "z-". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mira co z tą siecią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 13:35 Włączam kabel USB i podłączam telefon. Po załadowaniu się znowu włącza się to samo żeby wybrać kabel USB. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mira Re: co z tą siecią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 13:37 Otworzył się telefon ale nie idzie naduśić na studio multimedialne, połowa rzeczy jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
blq Re: co z tą siecią 24.09.06, 14:59 widocznie robisz coś źle, masz stary windows albo cos innego jest nie tak. niestety trudno to stwierdzic przez internet. sprobuj na innym porcie USB. tak to juz jest z programami do Motoroli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mira rozumiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 15:16 Ok, a może jakiś inny dobry program, popróbuję sobie. Odpowiedz Link Zgłoś