Gość: ula k750i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.06, 12:53 1. podczas biegania cudownie umila mi mp3-kowa muzyka ciezki trening 2. bateria dlugo trzyma 3. opera mini juz nie raz uratowala mnie z katastrofy 4. aparacikiem lapie chwile 5. nigdy sie nie zawiesila 6. jest milusia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tommy soniak w 810i IP: 81.15.159.* 16.12.06, 13:21 Za to że wciąż jest najlepszy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinona Re: soniak w 810i IP: *.remedium.bochnia.pl 16.12.06, 15:16 ja nie kocham swojej komórki, ale ją lubię. A za co ją lubię, za to że dzięki niej poznałam osobę którą pokochałam i do tej pory jesteśmy ze sobą. Za to że ma aparat, dyktafon, i kamerę, dzięki czemu mogę uwiecznić naprawde chwile nie powtarzalne. Za to że jak dzwoni to dzwoni moją ulubioną piosenkę. A chyba najbardziej za to że jak jestem daleko mogę w każdej chwili zkontaktować się z moim Słoneczkiem. a jeśli chodzi o model to eony ericsson K300i Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Za co kochamy nasze komorki?? IP: *.gdynia.mm.pl 16.12.06, 15:22 se p910i za program 'handy safe' w ktorym mozna trzymac piny, nr kont, hasla, itp, itd i zawsze miec je pod reka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomus Re: Za co kochamy nasze komorki?? IP: 62.60.123.* 16.12.06, 15:29 palmtop na zawsze, era mda vario jest super , naprawde polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kdzn Re: Za co kochamy nasze komorki?? IP: *.Red-83-61-31.dynamicIP.rima-tde.net 16.12.06, 18:30 od razu widac, ze dzieciaki w gimnazjach maja za malo roboty. Siedza na swoich neostradach i wyznaja publicznie milosc do telefonow. O tempora! O mores! TO SIE LECZY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hss Re: Za co kochamy nasze komorki?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.06, 21:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cdscd [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.06, 21:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_pitcher Re: Za co kochamy nasze komorki?? 16.12.06, 21:35 Ja nie kocham. Sa bardzo uzyteczne, nie przecze. Ale "zatruwaja" swiat i sa naduzywane. Nie ma nic gorszego jak ciagly szum rozmow wokol. Przewaznie nie mam ochote na bierne uczestniczenie w czyjejs rozmowie. Podrozowalem ostatnio pociagem. W dwoch wagonach obowiazywal zakaz telefonow komorkowych, MP3, radia i glosnych rozmow. Co za ulga !!! Odpowiedz Link Zgłoś
caftan55 Re: Za co kochamy nasze komorki?? 16.12.06, 21:48 No bo jak nie kochać MOTO V3x? Ja śpię z nią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: Za co kochamy nasze komorki?? IP: *.mtm-info.pl 16.12.06, 22:05 Za to, że się odzywają i już od razu jest lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
angelo19761 Re: Za co kochamy nasze komorki?? 16.12.06, 22:17 za to że są zawsze z nami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalikst bo komórką lepiej je się zupę niż widelcem /nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 04:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zupojad Re: bo komórką lepiej je się zupę niż widelcem /n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 08:30 szczególnie gdy posiadają klapki, mniej sie rozlewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żabs Re: Za co kochamy nasze komorki?? IP: 213.158.197.* 17.12.06, 08:21 Bez przesady z tą miłością. Ja nie kocham. Owszem, cieszę się że : 1. ma klapkę, bo mi się w bałaganie torebkowym nie odblokuje, ani nie wywinie żadnej niespodzianki, 2. nie ma zbyt dużo "bajerów" (np. aparatu foto)- mniej zachodu, a zdjęć i tak nie robię, bo "komórkowe" są jakości żadnej ( nie oszukujmy się) Tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieśniak Re: Za co kochamy nasze komorki?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 08:27 trzymam gołębie, grabie i inny sprzet ogrodowy oraz pająków całw ściany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipik Re: Za co kochamy nasze komorki?? IP: *.elsat.net.pl 17.12.06, 10:32 za to ze jest mała, szybko dziala nie ma zbednych bajerów, ładnie dzwoni i długo trzyma bateria. no i jest ładna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adamo Re: Za co kochamy nasze komorki?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 17:17 Ja Kocham moją komórkę za to,że mogę do niej wsadzić rower a nawet ogórki w słoikach.Tylko często zdarza się zgubić kluczyk od kłótki :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orzechy Re: Za co kochamy nasze komorki?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.06, 13:57 Za to, ze można nią łupać orzechy. Nokia 3210. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majsterkowicz Re: Za co kochamy nasze komorki?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 14:02 Za to, że moge w niej trzynać narzedzia,szpadel, pilarke, kosiarki itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maaarrr Re: Za co kochamy nasze komorki?? IP: *.cable.ubr05.newm.blueyonder.co.uk 17.12.06, 14:24 Nokia N93 - genialny aparat foto, kreci klipy video o super jakosci, a poza tym co- wireless lan, jak mi sie nie chce do laptopa siadac to mam internet na kom wireless - wystarczy skonfigurowac z routerem - swietna zabawka - tylko zabawka bo i tak wiekszosc czasu spedza w kieszeni albo jest uzywana tylko do rozmawiania Odpowiedz Link Zgłoś
bujaka_jamajka Re: Za co kochamy nasze komorki?? 17.12.06, 15:40 Kocham moją komórkę za to że zawodzi mnie zawsze wtedy kiedy najbardziej jej potrzebuję. Za to że już prawie nie widać napisów na klawiszach, za to że włacza się i wyłącza kiedy chce, za to że czesto wyskakuje napis "włoż kartę sim" mimo iż owa karta nigdy nie była wyciągnięta. Za to że wiele ze mną przeszła, przeżyła wiele upadków, była świadkiem wielu rzeczy. I za to własnie ją kocham i nigdy się jej nie pozbędę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cortez Re: Za co kochamy nasze komorki?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 16:12 Swojego SE k800i lubię bardzo za to, że to moja pierwsza komórka, która nie rozlatuje się na kawałki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Re: Za co kochamy nasze komorki?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 17:19 Za to że są, i niech dalej puchną w wszelakiego rodzaju funkcje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona1 Re: Za co kochamy nasze komorki?? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 17.12.06, 19:04 ja jeszcze nie trafiłam na taką, którą bym pokochała :lol: ale lubię moją za kolorowy wyświetlacz, na którym mogę oglądać ładne zdjęcia :) za małe rozmiary, za wytrzymałość na upadki :), za niezłą baterię no i oczywiście za bezprzewodowy kontakt ze światem :) nie lubię jej gdy: - na chwilę się wiesza - reaguje z opóżnieniem na polecenia - rozładuje się późno w nocy i zaczyna mi co kilkanaście minut głośno pikać (doprowadza mnie to do szału!) Odpowiedz Link Zgłoś
1realista Re: Za co kochamy nasze komorki?? 17.12.06, 19:50 Za mozliwość szpanowania ;-))). Dobrze trafiłem? Bo co komu po superlaptopie - nie każdy sie zna. Samochod to fajniejsza zabawka ale dużo kosztuje. A komorka to też niezłe narzędzie do szpanu i co najwazniejsze za niewielkie pieniądze. A co fajniejsze w środowisku szpanerow wszyscy wiedzą jaki model jest cool. Więc stosunkowo niewielkim wysilkiem można robic lans. A ja lubie komorki za mozliwośc łatwego kontaktu i co sie z tym wiąże poczucie bezpieczeństwa. Bo w sytuacji awaryjnej możemy powiadomic otoczenie o naszych problemach czy innych potrzebach.Komórka to bardzo wygodne narzedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
radiomis Re: Za co kochamy nasze komorki?? 18.12.06, 09:09 1realista RP. wreszcie ktos doszedl do sedna sprawy. kilka lat temu moja "zona" chciala kupic pokrowiec na telefon. bo po 3 tygodniach noszenia w torebce porysowala sie szybka. I co powiedziala pani w sklepie z pokrowcami? JAK SIE MA TAKI TELEFON TO PO TO ZEBY BYLO GO WIDAC.NIE KUPUJE SIE POKROWCA ____________ rotfl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WaltaSieNaRyje Re: Za co kochamy nasze komorki?? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.12.06, 02:31 za design i oryginalnosc (Sendo SV 663),za to samo (a nawet wiecej-niesamowita cienkosc,radio,latarka no i pilkarzyki) Motorolka W220 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b_lebowski Ja kocham swoją żonę i dzieci... IP: *.koba.pl 18.12.06, 08:14 ...a komórkę lubię, bo pozwala mi się z nimi kontaktować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meff motorla V3xx IP: *.chello.pl 18.12.06, 10:15 za to że jest pozornie nieduża ale po rozłożeniu spora, czytelny wyświetlacz i łatwość obsługi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hgw Tv w komie - jak działa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.06, 13:38 No wlasnie, widze ze ten watek pojawil sie juz tutaj, ale prosze o wiecej wypowiedzi, jak działa (w wiekszych miastach i w miejscowosciach mniejszych ;)) W jakich sytuacjach uzywacie? pytam, bo kilka dni temu dotalem z orange esa, ze mozna uruchomic usluge za 19 zlociszy miesiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komur Moze to banalne, ale za to... IP: *.commerzbank.com 18.12.06, 15:30 Kocham swoja komorke po prostu za to ze jest, jaka jest - cierpliwa, dobra, zawsze otwarta, zawsze pelna wielu pomyslow na przystawke do obiadu. Moja komorka nie raz pomogla mi w potrzebie skosztowania smaku kiszonych ogorkow, otwierajac swe podwoje, po przekroczeniu ktorych moglem, z niezliczonych jej polek, wybrac wlasnie ten egzemplarz sloika ogorkow, ktorego rocznik gwarantowal memu podniebieniu najwyzszej proby rozkosz chrupiacego warzywa, zamknietego w szklanym inkubatorze smaku razem ze sloncem, trudem pracy dzialkowca-everymana, historia podjazdowej wyczerpujacej walki czlowieka z nornica, krwawiacym upojnym aromatem wylewajacym sie ze zlamanej lodygi gotowego do zlozenia ofiary kopru. In Ogur Veritas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: Za co kochamy nasze komorki?? IP: *.mmj.pl 18.12.06, 23:23 A ja kocham swoj telefon,bo pewnego pieknego dnia odebrał smsa który nie był napisany do mnie,a napisany był przez mojego chłopaka,tylko ze do kogoś innego:)Facet nacisnął przez pomyłkę i "obudziłam sie z reką w nocniku",że nie taki on kochany jakby sie wydawało...Nie ufam już już swojemu chłopakowi ale jestem z nim nadal,ufając naiwnie..że to był tylko nic nie znaczący smsik...coś pekło jednak...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUC Re: Za co kochamy nasze komorki?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 23:37 zdaje sie ze pasujecie do siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: Za co kochamy nasze komorki?? IP: 155.158.210.* 19.12.06, 10:11 Niezbyt Drogi BUCU...nie wysyłam czułych smsów do znajomych facetów...Więc może nie oceniaj...no chyba,że znasz sytuacje z autopsji..Wesołych Swiąt. Odpowiedz Link Zgłoś