yavorius 23.12.06, 19:27 Wszystkiego najlepszego, szczęśliwych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia i wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barracuda7110 Re: Wesołych Świąt! 23.12.06, 22:50 Nawzajem :) i ode mnie jeszcze niskich cen, dobrych abonamentów i tanich telefonów :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr Re: Wesołych Świąt! IP: *.range81-152.btcentralplus.com 23.12.06, 23:11 No coz!! To ja bym tez cos uzytkownikom zazyczyl. Przy polskich zarobkach oferty takiej jak w UK. Na przyklad. przy abonamencie na jaki stac przecietnego Polaka zyczylbym telefonu z dobrym wyposazeniem. A uzytkownikom forum zyczylbym nie czepiania sie szczegolow i udzielania merytorycznych(kocham to slowo) odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
jarekdo Re: Wesołych Świąt! 24.12.06, 09:59 ....cóż i ja się dołącze do życzeń, tych tradycyjnych - spokojnych radosnych pogodnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia, oraz Szczęśliwego Nowego Roku. Życzę także, wszystkim forumowiczom, administratorom pokory i mniej przekory, żeby nie były wypisywane bzdury, a żeby każdy mogł się dowiedzieć coś ciekawego dla siebie. Pozdrawiam Jarek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden Re: Wesołych Świąt! IP: *.tsi.tychy.pl 24.12.06, 10:38 Telefonicznych i esemesowych swiąt :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam M. Re: Wesołych Świąt! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.06, 11:33 I szczesliwego nowego roku :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolodziejo Re: Wesołych Świąt! 24.12.06, 23:30 Dzięki yavo, nawzajem! Wszystkim forumowiczom życzę tego samego i ponadto mniej spamerów! Odpowiedz Link Zgłoś
stkaz Re: Wesołych Świąt! 25.12.06, 00:41 A ja z innej beczki ( TEJ BEZ TELEFONÓW): Ida Święta wielkim krokiem, Pachnie drzewko w Twoim domu. Patrzysz na nie ciepłym wzrokiem, I życzenia złożysz komuś... Bóg sie rodzi dla nas wszystkich, W stajni płacze tak ukradkiem... Znów odwiedzisz swoich bliskich, I podzielisz sie opłatkiem... Na te Święta co nadchodzą, Życzę ciepła i miłości. Niech Cię ludzie nie zawodza, I niech uśmiech w sercu gości... Odpowiedz Link Zgłoś
skynews Re: Wesołych Świąt! 27.12.06, 21:17 Szczęśliwego Nowego Roku 2007:-) Enjoy it ! Odpowiedz Link Zgłoś