GoĹÄ: silen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 13:38 czy miał/ ma ktoś pokrowiec CRYSTAL CASE, co o nim sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blq Re: Crystal case - Super Ochrona Telefonu 21.01.07, 15:11 nie niszczy telefonu jak klasyczny silokon, ale za to znacznie powiększa jego rozmiary. jak Ci się podoba - kup. tylko sprawdź, czy ma otwory wszędzie tam, gdzie powinien. i czy jest wygodny Odpowiedz Link Zgłoś
jan06 Re: Crystal case - Super Ochrona Telefonu 21.01.07, 20:04 ...nie niszczy telefonu, powiększa go… ale najważniejsze, że jest kompletnie nietrwały - jest tak „twardy”, że aż kruchy; kruszy się przy byle puknięciu (w ten sposób „zużyłem” już trzy sztuki… i przynajmniej w moim przypadku więcej prób stosowania tego „cuda” już nie będzie). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: c Re: Crystal case - Super Ochrona Telefonu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 21:55 ja wole futerały na suwak Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Firefly Re: Crystal case - Super Ochrona Telefonu IP: *.slp.vectranet.pl 24.01.07, 09:31 Mam od pół roku ! Musiałem powiększyć pilniczkiem otworek do podłączania ładowarki (Samsung X 700) Zaleta jest taka że telefon się nie niszczy -istotne zwłaszcza dla ludzi którzy noszą ze soba telefon w pracy-mnie juz parę razy walną w coś i dzięki Cristal C jest jak nowy. Przewaga nad innym pokrowcami np silikonami jest też taka że nie poci się ekran więc nie występują plamy od przyklejonego plastiku. Wady to tak jak wspominano -powiększa się rozmiar telefonu [ale nie aż tak wiele]i po jakimś czasie plastik się ryzuje więc i czytelność wyświatlacza spada-tyle zawsze można zdemontowac wiezchnią pokrywę i ogladać np film na gołym wyświetlaczu.Pokrowiec wytłumia tez nieco dzwięki -więc jak ktoś ma wyczulone ucho to bedzie się denerwował ze brzmienie dzwonków mu się pogorszyło. Generalnie mogę polecić-choć przyznam ze materiał mógłby być nieco cieńszy[przynajmniej w moim Cristal C] Odpowiedz Link Zgłoś
uzytkownik888 Re: Crystal case - Super Ochrona Telefonu 30.08.19, 13:02 Mam stronkę z fajnymi etui na tablety oraz telefony. Sama kupiłam na tablet. Poza tym przymierzam się do zakupu etui z futerkiem oraz brelokiem, wow. Coś niespotykanego na naszym rynku. W miarę dobre ceny, mają na każdy popularny model Samsunga, Huawei, Apple iPhone czy Xiaomi. Mają też case ze smyczą, pokrowce są całkiem solidne. Z czego widziałam mają też różne szkła oraz folie. Jak coś strona to www.ladneetui.pl Odpowiedz Link Zgłoś