martula84 19.02.07, 19:40 Proszę o opinie na temat tego telefonu. Zastanawiam sie nad jego kupnem i chcialabym wiedziec czy jego uzytkownicy sa z niego zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: Samsung e530 IP: *.chello.pl 20.02.07, 19:37 Mam ten telefonik od roku i jestem bardzo zadowolona,jest dobrze wypasiony, ma duzo pamieci ,bajery i specjalne menu dla kobiety,nagrywa slicznie filmy w formacie mpg3, mpg 4, ma sliczniutka polifonie i nigdy przenigdy mnie nie zawiódł,co oznacza że sie nie zawiesza.Jedyna wade jaka ma moim zdaniem to,iz nie mozna tworzyc folderów na obrazki i dzwonki.Sa tylko 3 moje zdjecia, pobrane i ulubione jesli ktos jest tak nawiedzony jak ja i zbiera masę obrazków czy setki dzwonków to moze byc kłopotliwe bo trudno cos szybko odnależc.Ale pozatym jest super,śliczniutki i słodziutki- nie zamieniłabym go na zaden inny! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasieńka Re: Samsung e530 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 20:06 ... ach ech i jest maluteńki, śliczniuteńki, piękniuteńki, słodziuteńki, a najważniejszeńkie że cichuteńko i wspanialuteńko wibruje :-) Odpowiedz Link Zgłoś