Dodaj do ulubionych

N6230i - Przesylanie Bluetoothem

IP: 213.17.140.* 13.04.07, 13:00
Nie mam kabla wiec chcialem Blutoothem i wiem ze udalo mi sie to juz kiedys a
dzisiaj nie chce :( chodzi o posylanie fotek. Robie fotke 640x480 i chyba nie
da sie jej poslac bez wczesniejszego zapisania w telefonie. No wiec zapisuje
i chce poslac wczesniej uruchomionym Bluetoothem. Ale opcja mozliwosci
wyslania fotki tym sposobem pojawia sie tylko na jej pomniejszonym pliku
120x144. Jak wyswietlam plik wiekszy to jest mozliwosc jedynie poslania na
tel lub e-mailem. Jak poslac ten duzy plik 640x480 Bluetoothem?
Obserwuj wątek
    • Gość: skeezy Re: N6230i - Przesylanie Bluetoothem IP: *.chello.pl 13.04.07, 15:04
      Gość portalu: xerxes napisał(a):

> Ale opcja mozliwosci wyslania fotki tym sposobem pojawia sie tylko na jej
      > pomniejszonym pliku 120x144. Jak wyswietlam plik wiekszy to jest mozliwosc
      > jedynie poslania na tel lub e-mailem.
      To ciekawe. U mnie działa bez problemu.
      • Gość: xerxes Re: N6230i - Przesylanie Bluetoothem IP: *.eranet.pl 13.04.07, 15:19
        wiec napisz prosze lopatologicznie krok po kroku jak przesylasz wieksze fotki?
        • Gość: skeezy Re: N6230i - Przesylanie Bluetoothem IP: *.chello.pl 13.04.07, 15:50
          Menu -> Galeria -> Zdjęcia (lub MMC) -> Opcje (po zaznaczeniu wybranego zdjęcia)
          -> Wyślij -> Przez Bluetooth
          • Gość: xerxes Re: N6230i - Przesylanie Bluetoothem IP: 88.199.19.* 13.04.07, 18:45
            dzieki.Jest tylko 1 problem: Obojetnie jakiego rozmiaru zdjecia robie
            (najczesciej 640x480 lub wieksze) to po zapisaniu w folderze "Zdjecia" fotka ma
            jedynie kilka kB i rozmiar 120 x 144 pixele - dlaczego tak sie dzieje? Przeciez
            aparat powinien zapisywac fotki w zadanej mu zrodlowej wielkosci... Wyglada to
            tak jakby aparat sam przeskalowywal - moze nieopatrznie wlaczylem jakas opcje
            ale jak ja wylaczyc?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka