Dodaj do ulubionych

simlok motorola v 235

IP: *.chello.pl 13.05.07, 14:02
prosze o pomoc ..........wroclaw w jakim punkcie zdejme simloka z motoroli v
235 i jaki jest koszt .Moze ktos jest zorientowany w dwuch punktach tego nie
robia ,chodzi w reze a potrzebuję do plusa
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc sagem IP: *.chello.pl 13.05.07, 14:04
      sagem my 100 x tez pytanko mozna sciagnac simloka ,prosze o odpowiedz dziekuje
    • Gość: Ania Re: simlok motorola v 235 IP: *.eu.org 13.05.07, 14:37
      wszystko jest możliwe , ale czy warto??
      • Gość: gosc Re: simlok motorola v 235 IP: *.chello.pl 13.05.07, 14:55
        nie na taka odpowiedz czekalam
        • Gość: mar Re: simlok motorola v 235 IP: *.man.poznan.pl 14.05.07, 08:22
          wyszukiwarka, wyszukiwarka bo ... przyjdzie yavorius i Was pogryzie :-) a tak na
          serio z tej motoroli i z tego sagema ciężko zdjąć sim-locka (generalnie z tych
          marek). a nawet jak już znajdziemy kogoś kto się tego podejmie trzeba się liczyć
          z tym, iż po zdjęciu telefon może się dziwnie zachowywać. dawno temu jakiś
          wysokowykwalifikowany spec w komisie zdjął mi sim-locka z mot T250 i od tej pory
          zasięg w telefonie pływał a nawet na chwilę znikał całkowicie (we wszystkich
          sieciach). niestety ingerencja w program zawsze niesie z sobą ryzyko a telefonów
          własnie marek sagem i motorola nie kupuje się w celu ewentualnej zmiany sieci no
          chyba, że bez sim-locka.
          • Gość: gosc Re: simlok motorola v 235 IP: *.chello.pl 14.05.07, 22:26
            no to mam problem ,bo dzisiaj znalazlam serwis ,ktory zaoferowal sie mi zdjac
            simloka z motoroli za 20 zloty i na jutro sie umuwilam i teraz sie waham

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka