Dodaj do ulubionych

Glapiński zastąpi Bauca w Polkomtelu?

IP: 62.233.164.* 01.06.07, 23:42
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: tom Re: Glapiński zastąpi Bauca w Polkomtelu? IP: *.acn.waw.pl 01.06.07, 23:48
      a ja mam z nim zajecia h. mysli gospodarczej na sgh. straszny z niego pies na
      kobiety...
      • Gość: Sebar Glapiński to aferzysta i koniec dla PiS i Kaczynsk IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.06.07, 08:58
        i Kaczynskich.

Jest czlowiekiem ktory PRYZNAJMNIEJ umozliwil gigantyczne malwersacje finansowe
        w III RP wprowadzajac rozne "koncesje"

Promowanie tego czlowieka przez PiS to wyborcza ruska ruletka...
        Wyciagna wam tego trupa z szafy podczas wyborow... PiS przestanie byc
        autorytetem w uczciwosci, w dazeniu do przestrzegania prawa i sciganiu afer.

Sebar
        sebar_rysiu@yahoo.co.uk
        • tetlian Re: Glapiński to aferzysta i koniec dla PiS i Kac 02.06.07, 09:23
          Zastąpi Buca, czyli już w "Tańcu z Gwiazdami" Galiński nie będzie jurorem?
          • Gość: pis_wam_w_d.... Halo? Telegraf? IP: *.icm.edu.pl 03.06.07, 01:55
            Nie, tym razem telefon i to komórkowy bo wiek XXI więc i przewały musza być nowoczesne.
        • Gość: magda Re: Glapiński to aferzysta i koniec dla PiS i Kac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 13:29
          NO to radzę przeczytać artykuł o KGHiM-jak pis wyprowadza kasę!
    • Gość: garfield69 W takim razie rezygnuje z uslug tej firmy.. IP: 200.46.75.* 01.06.07, 23:50
      Nie mam ochoty placic firmie, ktora bedzie kierowal pospolity kretacz.
      • Gość: gajowy Re: W takim razie rezygnuje z uslug tej firmy.. IP: 82.160.110.* 02.06.07, 08:32
        Pamiętam Glapińskiego jako ministra. Też wypisuję się z Plusa. Może w końcu do
        kogoś dotrze, że nie każdy może kierować taką firmą.
        • Gość: humus Re: W takim razie rezygnuje z uslug tej firmy.. IP: *.akron.net.pl 02.06.07, 14:41
          Zgadzam się, największy nieudacznik wśród ministrów do czasów IV RP. Inni
          przynajmniej się starali...
    • Gość: tinky winky Glapiński zastąpi Bauca w Polkomtelu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 00:06
      Czy pan Glapiński nie rapował kiedyś w RUN DMC?
    • Gość: EKSPERT Re: Glapiński zastąpi Bauca w Polkomtelu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 00:15
      Obaj panowie nadają sie na to stanowisko jak wół do karety. Są to ignoranci z
      zakresu telekomunikacji. Kaczory tak Was popierałem a co wy wyprawiacie.
      • Gość: merlin Re: Glapiński zastąpi Bauca w Polkomtelu? IP: *.chello.pl 02.06.07, 07:50
        Mam nadzieje, ze przejrzales na oczy ! Wracajac do kompetencji - mnie Glapinski
        jawi sie , gdy jako minister wprowadzal (dla potrzeb PC) koncesje na
        dystrybucje paliw. Stad powstala slynna "mafia paliwowa" ! A wiec "wpuszczamy
        wilka do owczarni " !!!
    • Gość: RRR Glapiński zastąpi Bauca w Polkomtelu? IP: *.globalconnect.pl 02.06.07, 05:21
      Glapiński to kreatura, która na początku III RP wprowadzała kwoty importowe.
      Teraz za zasługi dla PC Kaczyńscy go nagradzają.
      • Gość: former Re: Glapiński zastąpi Bauca w Polkomtelu? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 02.06.07, 08:12
        Nie ma co się ekscytować akurat POLKOMTELem. Różni się to czymś od tego, co
        dzieje się wszędzie w administracji i we wszystkich jednostkach, podlegających
        Skarbowi Państwa pośrednio lub bezpośrednio ? Według mnie niczym. Nie ma też
        chyba specjalnej różnicy między tym, co wyprawiają teraz te chore kurduple, a
        tym, co robiły wcześniej inne ekipy. Jedyna, jaką na pierwszy rzut oka widać,
        to to, że dziś kompetencje nie mają najmniejszego znaczenia, kiedyś
        przynajmniej w części przypadków (stanowiska merytoryczne) miały. Dlatego i
        skutków można oczekiwać bardziej opłakanych. Ktoś to g... będzie musiał później
        jeść. I nie będą to ci, co je sprokurowali, tylko cała reszta, która nie mówiła
        i nie robiła nic. Nawet nie chciało jej się w niedzielę przejść do urn.
        • pierot6 Glapiński..następny aferał z dawnego PC ! 02.06.07, 08:21
          Kumpel Kaczyńskich..Słynne "koncesje" pomysłu Glapińskiego..Czy już zapomniano?
          Zalewski,Glapiński,Kaczyński.. pierwszy już siedział za afery...zostało tych dwóch
    • Gość: Enon Żegnaj Plusie IP: *.chello.pl 02.06.07, 08:39
      Czas najwyższy wypisać się z Plusa.
      Stawki wysokie, promocje pozorne,konkurencja proponuje niższe ceny.
      Pakiety "Kubali" o kant zadka potłuc.
      • bambetel Re: Żegnaj Plusie 02.06.07, 09:13
        Jest to radykalne posunięcie ale chyba rzeczywiscie czas na zmiany. Ie usmiecha mi się dostac w łapy orange - nie po to porzuciłem tp.sa!!!! A Era??? Może trzeba poczekac na oferte wirtualnych operatorów - ale oni korzystac będa z infrastruktury obecnych potentatów i płacić im za to!! tak więc z deszczu pod rynnę!!! "Na pochybel czarnym iczerwonym!!! Na pochybel wszystkim!!!"
        • Gość: tylko_era Mam tel we wszystkich 3 sieciach IP: *.icm.edu.pl 03.06.07, 02:19
          Orange: h... w d... monopolistom (TP) ale poza tym nie mam do nich uwag, jeśli już to pozytywne (profesjonalizm). Na pewno nie dopieszczają klientów tel za 1zł, taryfy takie sobie (ostatnio np. zmienili swoją ofertę na... gorszą - obecnie za 50zł (25 abo + 5zł za kazdy nr tel) moge BEZ OGRANICZEN rozmawiać z 5 osobami (tzn nr tel - stacjonarne i Idea/Orange) Jakie to bywa pozyteczne nie musze przekonywac kogoś kto ma firme a jest czesto poza biurem. Obecnie ta oferta ma ograniczenia - tylko 500 min miesięcznie. Nie jest to mało ale wychodzi ledwie 25 min dziennie (20 dni roboczych)

Plus GSM - NIGDY WIECEJ, własnie tryskam radością bo za tydzien kończe z tym hadziajstwem - spożnij sie z płatnościa faktury to rozwiązują umowe i płac karę umowną. Żeby "łaskawie" Cie podłaczyli z powrotem musisz kupić "reaktywacje" - za 100zł. Blokada połaczeń to tez bodajże 75zł. W Erze miałem czasami niezapłacone 3-4 rachunki (do ok 1000zł) i jedyne co sie działo to blokada wychodzacych, zero egzekucji itp. Jeszcze "dziekujemy pokornie ze wreszcie Pan zechciał wpłacić". Biuro Obsługi Klienta PlusGSM?
          Ja wiem ze na tych infoliniach są nawet szkoleni by sie nie przejmować (jak im wydzwaniają idioci i wyzywają - znałem paru studentów pracujących w Blue Line to coś niecoś słyszałem o "klientach") ale arogancja prezentaowana przez PlusGSM to jak dla mnie w głowie sie nie mieści. Chciałoby sie takie coś napisac o Błękitnej Linii TP czy Orange ale nie. O ile Blue Line choć nic nie wie to chociaz jest miła (poza infolinią Neostrady - ci z powodzeniem gonią Plusa) o tyle w Orangu jestem ogolnie mile zaskoczony (choć tez IDEAlnie nie jest)
          Po wielu latach (9) współpracy z Erą i chwilowej przerwie (tzn przejsciu na Tak Tak) wkrótce prawdopodobnie do nich powróce bo to jedyna siec która wie że klient generalnie ma zawsze rację plus profesjonalizm (wiedzą co mówią), pragmatyzm (zawsze sie da dogadać + jak mówią tak jest) oraz przynajmniej pozorna życzliwość i uprzejmość (po co sie sprzeczać najwazniejsze zeby klient myslał ze jest Panem i u nas zostawił te pare tys zl/rok). Taryfy mają niezłe (choc Era Biznes to tak sobie) a jak ktoś chce nowy porządny tel za 1-100zł to tylko Era (najlepsze tel za 1zł - w Orange np mimo ze stawki podobne to za rozsądny tel trzeba dac 300-800zł (w promocji) ew wykupic abonament 2kzł/rok)
          Play - jeszcze nie miałem okazji i czekam (na PRIMO mniej żenująca reklamę, bo poki co to porażka (wykupcie speców od marketingu i wizerunku Heyahowi - za każde pieniądze - są tego warci), i po secundo taryfy - tym co jest nie zachęcą zbyt wielu
      • jardo-g Żegnaj Plusie witaj PiS GSM ;-) nt 02.06.07, 11:44
    • Gość: kontekst40 Glapiński - specjalista od "Telegrafu" IP: *.magma-net.pl 02.06.07, 09:31
      Kontynuacja PC na pełnych obrotach!
    • Gość: Grzesiek Glapinski - spec Kaczynskich od przekretow IP: 194.75.37.* 02.06.07, 09:34
      i od ustaw na zamowienie. Teraz sie wezmie za zarabianie dla swojej partii
      prawdziwych pieniedzy.
    • Gość: Rychu PiS nastepnego nieudacznika wyrzuconego PO wzial IP: *.spray.net.pl 02.06.07, 09:59
      Heheheh. Gilowska, teraz Glapinski.
      • pierot6 rychu..Glapiński nigdy nie był w PO..był w PC ! 02.06.07, 10:30
    • Gość: gx Glapiński zastąpi Bauca w Polkomtelu? IP: 194.150.250.* 02.06.07, 10:08
      Bauc pewnie nie chce dzielić sie swoja pensją z Partią jak to teraz jest w
      modzie. Mam nadzieje , że wróci do Skarbca i wymysli cos ciekawego.
    • intel-e-gent Uuuu... Chcą rozwalić Plusa? 02.06.07, 11:35
      Dżizas, i kto będzie robił takie fajne reklamy?
      Uwzięli się na biednego Plusa. Dobrze, że takie rzeczy nie zdarzają się w Erze :)
    • Gość: powtórkazrozrywki niektóre mizeroty są jak widać nieśmiertelne IP: *.ghnet.pl 02.06.07, 13:12
    • dzakarta Glapiński zastąpi Bauca w Polkomtelu? 02.06.07, 17:41
      Glapol czy Buc - wszystko jedno!
      Już widzę "Telegraf II" !
    • Gość: stefan PIS GSM IP: *.aster.pl 02.06.07, 21:58
      Najpierw żona Skrzypka została zatrudniona, później Ciesiołkiewicz teraz Glapa.
      A
    • barracuda7110 Pis GSM 02.06.07, 22:40
      Cóż wreszcie chyba wywalę kartę simplusa do kibla. Nie dość, że drogo to jeszcze
      moja kasa będzie szła na pomysły chorych ludzi :/.
    • Gość: janusz Glapiński IP: *.centertel.pl 03.06.07, 00:05
      Czy jest jeszcze coś, co ten facet nie spieprzył? Widocznie komuś zależy, aby
      zniszczyć Polkomtela. Glapa potrafi zniszczyć gospodarkę nawet na Togo, w Górnej
      Wolcie, albo Dolnym Gibonie. Wszystkiego najlepszego!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka