IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 16:31
czy można wrzucić większą kartę pamięci niż 1Gb do tego telefonu?
Obserwuj wątek
    • Gość: Krzystof.Wyszynski Re: LG KU800 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 09:48
      Dzwoniłem kiedyś do serwisu i powiedzieli mi, że LG daje gwarancje do 2 giga a z
      większymi jest różnie czasami działają czasami nie! Więc dwa giga możesz kupować
      i nic się nie bać!
    • Gość: Pele Re: LG KU800 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 11:12
      Mam pytanko bo chciałbym sobie kupić telefon w Play właśnie LG KU800 możecie coś
      więcej napisać o nim jak bateria, jak soft, jakieś awarie bo to że jest ładny to
      wiem?
      • Gość: mc Re: LG KU800 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 12:56
        mam go z playa, posypal mi sie soft (wymiana plyty glownej) oraz bateria (jest niewiele lepiej trzyma ledwo dzien przy intensywnym uzytkowaniu). denerwujace klawisze dotykowe. Bardzo ladny i porzadnie wykonany telefon ale to juz wiesz...
        • Gość: roxy Re: LG KU800 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 11:52
          tez mam ten telefon z playa i u mnie nic sie nie posypalo
          bateria fakt trzyma krotko ale tak jest z takimi telefonami...nie oczekuj ze
          bateria bedzie trzymala tydzien jak non stop sluchasz mp3 :)
          dokaldna specyfikacja jest na stronie pl.lgmobile.com
          nie chce mi sie wklejac :D
          miedzy innymi
          ▣ Nowoczesny standard 3G (UMTS)
          ▣ Aparat 2 megapiksele z nagrywaniem i odtwarzaniem wideo
          ▣ Oryginalny panel dotykowy
          • Gość: tomas Re: LG KU800 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 10:01
            mc cos chyba nie wlasciwie uzytkowales telefon bo ja tez mam go juz troche czasu
            i nie mialem najmniejszego problemu, a z bateria to jest tak ze jak masz tyle
            bajerow duzy wyswietlacz, mp3... to potrzebujesz duzo energii, da sie troche
            zaoszczedzic wylaczajac podswietlanie klawiatury

i pytanie do mc czy telefon kupowal w salonie czy uzywany przywieziony z uk?
            • Gość: mc Re: LG KU800 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 13:47
              telefon jest z playa wiec nie z uk:) kupilem go nowego na allegro. Po tygodniu bateria zaczela bardzo slabo dzialac , wytrzymuje ledwo dzien.Na telefonie bylo ciagu miesiaca zrobione moze 1 zdjecie , nie ma na nim nawet 1 MP3... nikt nim sie nie bawi , sluzy do dzwonienia. Ja mam 2 swoje telefony, jeden z nich to D900 wiec argument o multimedialnym telefonie z duzym wyswietlaczem do mnie nie trafia , bo moj trzyma z 2x dluzej. To ze mi sie telefon posypal nie znaczy ze tobie sie posypie. To ze tobie dobrze dziala nie znaczy , ze ja zrobilem cos zle... Telefony sie psuja, to normalne , jedne czesciej inne rzadziej. Ja osobiscie telefonu nie moge polecic bo mialem z nim same klopoty. Tak jak mowilem jest ladny ale niewiele ponad to .2 mpx to mialem juz 2 lata temu (czy wiecej), 3G tez zadna nowoscia niejest, dotykowe klawisze to bajer zmniejszajacy funkcjonalnosc telefonu. Jak komus ten LG słuzy dobrze to tylko mnie cieszy, mnie natomiast zawiodl.
              • Gość: Demon Re: LG KU800 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 10:59
                Ja tez mam ten telefon juz sporo czasu i nie mialem z nim nigdy problemow, i nie
                wiem co sie czepiacie baterii mi trzyma okolo 4 dni i to jest standardowe w tej
                kalasie telefonow! Jak chcesz zeby trzymala ci 2 tygodnie to kup sobie 6310,
                wiec ja tylko moge goraco polecic ta komoreczke wszystkim!
                • Gość: Gromek Re: LG KU800 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 10:46
                  Przez przypadek sobie wylaczylem podswietlanie klawiszy i teraz nie moge wlaczyc
                  czy ktos wie jak to zrobic?
                  • Gość: radek Re: LG KU800 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 16:06
                    w zakladce oszczedzanie energi jak wylaczysz ta opcje to powinno byc ok
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka