Gość: Roc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 16:31 czy można wrzucić większą kartę pamięci niż 1Gb do tego telefonu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krzystof.Wyszynski Re: LG KU800 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 09:48 Dzwoniłem kiedyś do serwisu i powiedzieli mi, że LG daje gwarancje do 2 giga a z większymi jest różnie czasami działają czasami nie! Więc dwa giga możesz kupować i nic się nie bać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pele Re: LG KU800 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 11:12 Mam pytanko bo chciałbym sobie kupić telefon w Play właśnie LG KU800 możecie coś więcej napisać o nim jak bateria, jak soft, jakieś awarie bo to że jest ładny to wiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc Re: LG KU800 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 12:56 mam go z playa, posypal mi sie soft (wymiana plyty glownej) oraz bateria (jest niewiele lepiej trzyma ledwo dzien przy intensywnym uzytkowaniu). denerwujace klawisze dotykowe. Bardzo ladny i porzadnie wykonany telefon ale to juz wiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roxy Re: LG KU800 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 11:52 tez mam ten telefon z playa i u mnie nic sie nie posypalo bateria fakt trzyma krotko ale tak jest z takimi telefonami...nie oczekuj ze bateria bedzie trzymala tydzien jak non stop sluchasz mp3 :) dokaldna specyfikacja jest na stronie pl.lgmobile.com nie chce mi sie wklejac :D miedzy innymi ▣ Nowoczesny standard 3G (UMTS) ▣ Aparat 2 megapiksele z nagrywaniem i odtwarzaniem wideo ▣ Oryginalny panel dotykowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomas Re: LG KU800 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 10:01 mc cos chyba nie wlasciwie uzytkowales telefon bo ja tez mam go juz troche czasu i nie mialem najmniejszego problemu, a z bateria to jest tak ze jak masz tyle bajerow duzy wyswietlacz, mp3... to potrzebujesz duzo energii, da sie troche zaoszczedzic wylaczajac podswietlanie klawiatury i pytanie do mc czy telefon kupowal w salonie czy uzywany przywieziony z uk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc Re: LG KU800 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 13:47 telefon jest z playa wiec nie z uk:) kupilem go nowego na allegro. Po tygodniu bateria zaczela bardzo slabo dzialac , wytrzymuje ledwo dzien.Na telefonie bylo ciagu miesiaca zrobione moze 1 zdjecie , nie ma na nim nawet 1 MP3... nikt nim sie nie bawi , sluzy do dzwonienia. Ja mam 2 swoje telefony, jeden z nich to D900 wiec argument o multimedialnym telefonie z duzym wyswietlaczem do mnie nie trafia , bo moj trzyma z 2x dluzej. To ze mi sie telefon posypal nie znaczy ze tobie sie posypie. To ze tobie dobrze dziala nie znaczy , ze ja zrobilem cos zle... Telefony sie psuja, to normalne , jedne czesciej inne rzadziej. Ja osobiscie telefonu nie moge polecic bo mialem z nim same klopoty. Tak jak mowilem jest ladny ale niewiele ponad to .2 mpx to mialem juz 2 lata temu (czy wiecej), 3G tez zadna nowoscia niejest, dotykowe klawisze to bajer zmniejszajacy funkcjonalnosc telefonu. Jak komus ten LG słuzy dobrze to tylko mnie cieszy, mnie natomiast zawiodl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Demon Re: LG KU800 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 10:59 Ja tez mam ten telefon juz sporo czasu i nie mialem z nim nigdy problemow, i nie wiem co sie czepiacie baterii mi trzyma okolo 4 dni i to jest standardowe w tej kalasie telefonow! Jak chcesz zeby trzymala ci 2 tygodnie to kup sobie 6310, wiec ja tylko moge goraco polecic ta komoreczke wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gromek Re: LG KU800 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 10:46 Przez przypadek sobie wylaczylem podswietlanie klawiszy i teraz nie moge wlaczyc czy ktos wie jak to zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: LG KU800 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 16:06 w zakladce oszczedzanie energi jak wylaczysz ta opcje to powinno byc ok Odpowiedz Link Zgłoś