pos3gacz 09.11.07, 22:37 Jest dobra w tym co robi.Tak trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spark5719 Re: Streżyńska 09.11.07, 22:43 Słuszna decyzja. Miałem nadzieję, że PO tak postąpi. I cieszę się, że się nie zawiodłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: Streżyńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.07, 00:35 Taa, a jeszcze niedawno chcieli ją odwołać - a teraz jest dobra. Sposób widzenia zależy od miejsca siedzenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Streżyńska 10.11.07, 03:34 Gość portalu: R napisał(a): > Taa, a jeszcze niedawno chcieli ją odwołać NIE KŁAM! podaj cytat Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Zapomnieli o jej występie na konwencji PiSu? 11.11.07, 03:20 Dziwne. Tylko ktoś bez charakteru mógł zgodzić się taką szopkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ozzy Różnica pomiędzy PO i PIS IP: *.spray.net.pl 09.11.07, 23:12 Nic dodać nic ująć. Polska na pierwszym miejscu. Dobry fachowiec więc zostaje. A koledzy z PIS zajęci ustawianiem swoich na stołkach, aby mogli pociągnąć odprawy z państwowej kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
opodal_krzaczka Czekam aż etatowi opluwacze 09.11.07, 23:48 z pisuaru zaczną ja opluwać aż w końcu stwierdzą że mają na nią kwity Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiśniowy Re: Czekam aż etatowi opluwacze IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.11.07, 23:55 ja już mam kwit takowy, a jest to papier toaletowy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Różnica pomiędzy PO i PIS IP: *.acn.waw.pl 09.11.07, 23:59 Różnica jest taka, że teraz takiego numeru sie po prostu nie da wywinąc, bo KE bardzo pilnuje niezależności regulatora. Gdyby nie to - od razu by poleciała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J23 Re: Różnica pomiędzy PO i PIS IP: *.globalconnect.pl 10.11.07, 10:43 Niezależności? Od kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
bokassa Streżyńska pozostaje 10.11.07, 00:03 Fajnie,za fachowcem trzeba się wstawiać. Cóż za pozytywna zmiana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rufio Re: Streżyńska pozostaje IP: *.chello.pl 10.11.07, 00:17 i to jest jeden z powodow dlaczego glosowalem na PO - tak trzymac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kura Re: Krótka ławka w PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.07, 11:05 krakus24a napisał: > sięgają po pisowców. Jakby ją zwolnili to pierwszy byś się pluł, że zwalniają fachowców. Odpowiedz Link Zgłoś
lepszawina Pierwsza pozytywna decyzja PO 10.11.07, 08:53 Pierwsza pozytywna decyzja PO Streżyńska jest świetnym fachowcem i dobrze spełnia swoją funkcję. I zrobiła dala Polski więcej niż ktokolwiek inny . Dzielnie walczyła ze skorumpowanymi urzędnikami ! Odpowiedz Link Zgłoś
tex3 Re: Decyzja ulegnie zmianie jak 10.11.07, 09:00 Decyzja ulegnie zmianie jak tylko lobbyści telekomunikacji zdobędą dostęp do Tuska Co to jest dla nich zapłacić milion łapówki aby pozbyć się nie wygodnej baby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans Pani Anno gratulacje i dalszej owocnej pracy ... IP: *.petrus.com.pl 10.11.07, 09:26 ... na rzecz obywateli - konsumentów. Ps. czekam na rozdzielenie usług głosowych od łącza internetowego. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Streżyńska pozostaje IP: *.85-237-165.tkchopin.pl 10.11.07, 10:17 Brawo! Liczyłem na to. Pani Aniu - powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J23 Streżyńska pozostaje IP: *.globalconnect.pl 10.11.07, 10:38 A ja liczyłem że przyjdzie ktoś, kto w końcu przyczyni się do wprowadzenia w Polsce transmisji cyfrowej w TV transmitowanej poprzez nadajniki naziemne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Telewidz Re: Streżyńska pozostaje IP: *.isk.net.pl 10.11.07, 23:13 Byłoby dobrze aby naziemna transmisja cyfrowa ruszyła z miejsca, abyśmy przestali być pośmiewiskiem Europy. Byłoby również dobrze aby Pani Prezes zadbała o interesy telewidzów tak jak dba o interesy abonentów TP i sprzeciwiła się wyborowi najdroższego systemu tansmisji MPEG4/AVC podczas gdy cały świat stosuje MPEG2-dopracowany i tani. Cena odbiornika renomowanych firm,dostępnego w sprzedaży wynosi ok.150zł. W MPEG-2 można uruchomić transmisję cyfrową w Polsce natychmiast przy minimalnych kosztach czego Pani Prezes życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgorzata Streżyńska ,tak!Suchocka z MF ,nie! IP: *.aster.pl 10.11.07, 11:06 Tak jak Streżyńska jest świetnym fachowcem,to Suchocka starą cwaniarą która już lata do przyszłego ministra zeby mu zaofearować swoje zdolności w dopasowywaniu budżetu czym trzyma w szachu kolejnego ministra a armia jej kumpli może bezpiecznie przetwać na stanowiskach i w radach nadzorczych Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz.kasprzyk Streżyńska pozostaje 12.11.07, 11:21 I PRAWIDŁOWO. Nikt wcześniej nie zrobił tyle dobrego dla rynku usług teleinformatycznych w Polsce jak obecny prezes. Wcześniejsze ekipy na dobra sprawę nic nie zrobiły. Pani Streżyńska działa błyskawicznie i z charyzmą. BRAWO !!! Odpowiedz Link Zgłoś