Gość: janek34 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.07, 22:08 witam chce kupić nowy telefon tylko ze zastanawiam sie czy po nowym roku nie będzie spadku cen a tym samym czy nie korzystniej będzie zaczekać z ta decyzja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: janek34 Re: No i? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.07, 22:35 no i zastanawiam się czy spadek cen o ile taki występuje faktycznie, jest na tyle duży ze warto czekać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skeezy Re: No i? IP: *.chello.pl 08.12.07, 23:42 A z jakiej racji ma nastąpić spadek cen? Telefony, to nie samochody. Odpowiedz Link Zgłoś
leila28 Re: No i? 09.12.07, 18:05 ciuchy tez nie samochody a po świętach są tańsze:P no sama nie wiem czy warto czekać czy nie bo przed świętami na pewno będą nowe modele a nie sadze aby te najnowsze były potem tańsze na pewno będą tańsze końcówki serii:)ja póki co czekam na europejska wersję iPhona czyli Viewty:) Odpowiedz Link Zgłoś
apopis Re: No i? 10.12.07, 15:46 czekam na europejska wersję iPhona czyli Viewty:) ????? Jaką europejską ? przecież to LG ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pozdro gość portal Re: zakup telefonu jeszcze przed swietami?? IP: *.unused.derbynet.waw.pl 10.12.07, 03:48 A kto to wie, czy będą spadki, czy nie. Raczej zbyt dużych spadków cen bym się nie spodziewał. Operatorzy właśnie na okres świąt, gwiazdki przygotowali akcje promocyjne i tak na przykład simplus daje zestaw startowy, darmowe rozmowy i smsy z jednym numerem. Moim zdaniem warto. Odpowiedz Link Zgłoś
jagawel Re: zakup telefonu jeszcze przed swietami?? 13.12.07, 00:10 No nie wiem czy jest po co tyle czekać. Teraz jest pełno promocji przedświątecznych, a ceny komórek ciągle będą spadały. Ciągle wchodzą nowości. Tak to można czekać w nieskończoność :) Poszukaj sobie jakiegoś telefoniku na agito, na pewno mają fajne ceny. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodniklak Re: zakup telefonu jeszcze przed swietami?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.07, 13:37 wydaje mi się, że spadek cen to może być w ofercie operatorów. Jeśli chcesz kupić sam tel. bez abonamentu to się nawet nie zastanawiaj tylko kupuj przez neta. Na agito jest najtaniej. Dowód? www.slideshare.net/lemoine/raport-pentor-agito-najtaniej/ Odpowiedz Link Zgłoś
jagawel Re: zakup telefonu jeszcze przed swietami?? 14.12.07, 16:02 Szczerze mówiąc nie porównywałem cen, miałem zaufanie bo ktoś kiedyś mi polecił ten sklep i już. Kolejne zakupy tylko potwierdzały mnie w tym myśleniu. Odpowiedz Link Zgłoś