Gość: mimi IP: *.chelmnet.pl 03.04.09, 17:10 Witam! Orange zablokowało mi połaczenia wychodzace pomimo oplaconego rachunku. Napisałam reklamacje, ale nie wiem czy takie skargi traktuja powaznie? ma ktos takie doswiadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wichura Re: zablokowanie polaczen 03.04.09, 20:09 Jasne, że traktują poważnie. Pewnie już włączyli Ci z powrotem usługi. Być może pracownik w rozmowie użył słowa "przepraszam". Jeśli napiszesz skargę - dostaniesz przeprosiny na piśmie. Jeśli mimo to będziesz upierdliwa i napiszesz reklamację - odliczą Ci z abonamentu 1/30 za każdy dzień bez połączeń. I tyle. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Re: zablokowanie polaczen IP: *.warszawa.mm.pl 04.04.09, 21:49 wichura napisał: > Jasne, że traktują poważnie. Pewnie już włączyli Ci z powrotem > usługi. Być może pracownik w rozmowie użył słowa "przepraszam". > Jeśli napiszesz skargę - dostaniesz przeprosiny na piśmie. Jeśli > mimo to będziesz upierdliwa i napiszesz reklamację - odliczą Ci z > abonamentu 1/30 za każdy dzień bez połączeń. I tyle. > Pozdrawiam To żart? kilka razy składałem reklamacje i byłem wprowadzany w błąd przez konsultantów Orange i wcześniej Idea (6 lat byłem abonentem u nich) i ani razu nie doczekałem się przeprosin. Ostatnio będąc już na POPie reklamowałem brak przedłużenia ważności odbierania połączeń po doładowaniu za 50 zet. Po pisemnej reklamacji ważność wydłużono, ale o żadnym "sorku" nie było mowy. Jak się wykłóciłem to po uznanej reklamacji zwrócono mi koszt połączenia z BOK, kiedyś było darmowe, teraz jest dla abonentów płatne, niby dlaczego mam płacić za reklamowanie czegoś w przypadku gdy reklamację uznano? Pani była zdziwiona, przecież to tylko złotówka, zapytałem czy mam podać numer konta na który ma mi tę złotówkę przesłać... jakoś nie chciała, i zwrócono mi koszt za połączenie z konsultantką. Tyle że trzeba się kłócić było dosłownie o wszystko, już nie ma takiej potrzeby bo olano mnie przy 4 przedłużeniu umowy i obecnie telefon dogorywa jako pop, a nowy numer mam już w innej sieci. Odpowiedz Link Zgłoś