Dodaj do ulubionych

Piepiórka Stefan/Tejer Halina

19.01.11, 13:39
Szukam siostry i biologicznego ojca. Bardzo proszę o pomoc. Szukałam na Naszej Klasie i Genealogia Polska, oraz podobnych portalach, ale nic to nie dało. Ania, bo tak prawdopodobnie ma na imię moja siostra, ma ok 35lat. Nasza mama to Halina z domu Tejer, a tata to Stefan Piepiórka, który w latach 80-tych mieszkał w Tczewie na oś. Suchostrzygi. Obie byłyśmy w Domu Małego Dziecka w Gdańsku Oliwie ok 1980/81r. Ja miałam na imię Ramona, a moim opiekunem prawnym w tamtym czasie była pani Maria Sokołowska. Adoptowana byłam pod koniec października 1981r. do Tczewa przez Pawła i Brygidę Dettlaff, gdzie zmieniono mi imię na Barbara. Siostrę adoptowano prawdopodobnie do Warszawy. Mam b. rzadką grupę krwi AB rh- (minus). Biologiczną matkę już poznałam, ale nie utrzymujemy z sobą kontaktu, nie chcę. Pomóżcie proszę, bardzo mi zależy by poznać swoich najbliższych. Pozdrawiam wszystkich poszukiwaczy.
niunia9970@wp.pl GG31131662
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Piepiórka Stefan/Tejer Halina IP: *.146.127.201.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.01.11, 18:26
      Moim zdaniem- aby dowiedzieć się czegoś więcej o ojcu i siostrze zapytała bym biologicznej matki,bo któż lepiej wie niż ona.Skoro masz z nią kontakt,i zależy ci aby się czegoś dowiedzieć o najbliższych?Pozdrawiam i życzę powodzenia.
    • Gość: ewa Re: Piepiórka Stefan/Tejer Halina IP: *.111.178.140.static.crowley.pl 01.02.11, 15:58
      Widzisz Basiu, kto szuka ten znajduje, a nadzieja umiera ostatnia :)
      • niunia9970.2 Znalazłam siostrę!! Szukam ojca 02.02.11, 11:34
        Odnalazłyśmy się z siostrą! Mamy z sobą kontakt, planujemy spotkanie!!!!
        Teraz jeszcze muszę odnaleźć ojca.
        Dziękuję wszystkim za pomoc, Tobie droga Ewuniu przede wszystkim, a także Annie (profil na NK: ZERWANE WIEZI- polecam!!), dzięki której mogłam nawiązać kontakt z Ewą.
        Miejcie nadzieję i wiarę w odnalezienie poszukiwanych przez osób.
        Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka