Dodaj do ulubionych

Szukam biologicznej siostry

20.02.11, 16:14
Poszukuje biologicznej siostry urodzonej w Oswiecimiu w latach 1984, 1986,(najprawdopodobniej 1986, pazdziernik, listopad, ale to nie zbyt potwierdzone) ktora prawdopodobnie zaraz po urodzeniu trafila do domu dziecka, a pozniej do adopcji. Bardzo prosze o kontakt, pomoc dziewczyny urodzona w tych latach, w Oswiecimiu i zaadoptowana, moze uda nam sie odnalezc!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ktoś Re: Szukam biologicznej siostry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.13, 01:56
      hej
      możesz mi coś więcej powiedzieć, na temat kogo szukasz?
      skąd wiesz ,że siostra urodziła sie w 1986roku i w tych miesiącach?
      skąd wiesz,że została adoptowana?
      jak sie nazywała?

a ty ile masz lat?kim jestes?
      • Gość: bozena Re: Szukam biologicznej siostry IP: *.play-internet.pl 06.09.13, 17:27
        ja tez szukam siostry urodzila sie 06.03.84 chyba.przed adopcja nazywala sie dorota dluzniewska.urodzona w sierpcu
        • Gość: bozena Re: Szukam biologicznej siostry IP: *.play-internet.pl 12.09.13, 12:10
          szukam siostry przed adopcja nazywala sie Dorota Dluzniewska ur.w sierpcu w marcu 84roku 6 lub 3 dokladnie nie wim bylysmy razem w domu dziecka w kutnie
        • Gość: bozena Re: Szukam sostry IP: *.play-internet.pl 15.03.14, 19:51
          hej ostatnio pisałam ze szukam siostry która ma na imie Dorota Dłuzniewska podobno urodziła sie w 1984 lub 1985r w marcu jest młodsza o rok lub dwa o demnie urodziła sie w sierpcu matka tersa z domu cieslak ojciec Andzej .
        • Gość: bozena Re: Szukam sostry IP: *.play-internet.pl 15.03.14, 19:53
          hej ostatnio pisałam ze szukam siostry która ma na imie Dorota Dłuzniewska podobno urodziła sie w 1984 lub 1985r w marcu jest młodsza o rok lub dwa o demnie urodziła sie w sierpcu matka tersa z domu cieslak ojciec Andzej . jezeli ktos cos wie na temat tej osoby prosze o kontakt .506907313

• Gość: ktoś Re: Szukam biologicznej siostry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.13, 01:26
      Kinia, odezwij się
    • Gość: izabela Re: Szukam biologicznej siostry IP: *.dynamic.chello.pl 23.02.15, 17:23
      Witam w latach 1986 listopad ur sie moja siostra...Moja prosba jest taka czy mozesz podac swoja date ur?Ja szukam jeszcze siostr wiec prosze o podanie swojej daty.Pisz na izabela.anolik@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka