Gość: M.Rd. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 23:23 Poszukuję informacji o Edwardzie Przychodzkim, będącym zarządcą w latach 1948- 1950 w majątku w Tomaszowie Bolesławieckim. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Heniek Przychodzki Re: Edward Przychodzki IP: *.cg.shawcable.net 23.05.04, 07:05 Witam!!! Ja tez poszukuje ludzi ktorzy maja to samo nazwisko.Moze dalbys dokladniejsze informacje z jakiej "nitki" przychodzkich on pochodzi.Moj kuzyn nazywa sie Edward Przychodzki,ale on sie urodzil w Kanadzie i tu mieszka.Czekam na odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Rd. Re: Edward Przychodzki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.04, 19:35 Witam. Jestem córką E. Przychodzkiego, prawdopodobnie ojciec urodził się w Krakowie (nie jest to pewne), obecnie jak by żył miałby ok. 86-87 lat. Nie mam kontaktu z ojcem od 1951 roku, wówczas byłam 2 letnim dzieckiem. W latach 50-ch przebywał w Tomaszowie Bolesławieckim. Pozdrawiam Małgorzata Rduch (mdmbest@op.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.Rd. Re: Edward Przychodzki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.04, 19:23 Dalej czekasz, bo jakoś nie ma od Ciebie wiadomości. Pozdrawiam M.Rd. Odpowiedz Link Zgłoś