Gość: ania Re: kaleta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 22:21 w gdyni mieszka rodzina o nazwisku kaleta. mieszkałam z nimi po sąsiedzku w bloku. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: kaleta IP: *.netcologne.de 20.10.14, 09:40 A to właśnie my :) .. może przeczytasz .. skoda jak nie Odpowiedz Link Zgłoś
grazyna1605 Re: kaleta 29.10.14, 11:09 Moi kuzyni mieszkali w Elblągu: seniorzy Franciszek i Aniela (już nie żyją), którzy mieli trójkę dzieci: Janinę, Wacława i Stanisława. Może potomkowie seniorów odezwą się? Byłoby miło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Są takowi w Zielonej Górze (BT) IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 21:08 Znam rodzinę Kaleta z Baborowa, woj. opolskie ale pochodzą z gór Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia Re: szukam osób o nazwisku KALETA 25.08.04, 10:53 W latach 1989-1992 pracowałem w Sudanie z Jurkiem Kaletą, był ze Szczecina. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek Re: Duzo tych Kaletow. 26.08.04, 13:43 Tez szukam Kalety.Na imie ma Adam i mieszkal kiedys w Warszawie. Slyszal ktos o takim ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robbin Re: szukam osób o nazwisku KALETA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 21:47 W Wałbrzychu jest znana rodzina Kaletów, Cyprian Kaleta jest znanym urzędnikiem, był szefem wydziału sportu i turystyki w dawnym urzędzie wojewódzkim. A z jego córką miałem nawet do czynienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys Re: szukam osób o nazwisku KALETA IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 08.09.04, 15:11 W Tczewie na osiedlu Abisynia mieszkał Marek kaleta. Jego rodzina pewnie w dalszym ciągu tam mieszka. pozdrawiam krzys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: szukam osób o nazwisku KALETA IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / *.kghm.pl 09.09.04, 09:29 W Śliwicach koło Wrocławia KAlet jak mrówków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: szukam osób o nazwisku KALETA IP: *.prosystem.pl 09.09.04, 12:45 We wrocławiu mieszka rodzina Kaletów. Mają niezłą córkę Ewę... czarnowłosa rozkosz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: copa cojones Re: szukam osób o nazwisku KALETA IP: *.core.lanet.net.pl 11.09.04, 02:34 A i we Wrocławiu ci u nas dostatek. Z Ewą chodziłem do podstawówki nr36 na Chopina. Stare dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
matt_m Re: szukam osób o nazwisku KALETA 25.09.04, 21:31 znam MAteusza Kalete. Mieszka w krakowie w okolicach Błon z dziadkami, ejgo rodzina chyba w wieliczce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimoo Re: szukam osób o nazwisku KALETA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.10.04, 13:53 moja wf-istka- spoko kobitka:) [warszawa] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: szukam osób o nazwisku KALETA IP: *.ghnet.pl / *.crowley.pl 03.10.04, 20:45 w rodzinnej mojej mieścinie także jest rodzina Kaletów, mają sklep i jedna córkę - pannn\ę na wydaniu:) a miejscowość ta jest kolo Kalwarii Zebrzydowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sąsiad Re: szukam osób o nazwisku KALETA IP: *.neting.com.pl / *.neting.com.pl 07.10.04, 00:27 jest tez Kaleta w Pszowie, woj.slaskie mieszka tu z cala swoja rodzina: 2 corki, syn i zona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaleta Re: szukam osób o nazwisku KALETA IP: *.netcity.pl / *.netcity.pl 16.10.04, 03:46 Kaletów "zatrzęsienie" jest w okolicach Kielc i samym mieście Odpowiedz Link Zgłoś
hadrjana Re: szukam osób o nazwisku KALETA 09.02.05, 22:25 jeden z profesorów na socjologii na UMK w Toruniu - bodajże Andrzej - w każdym razie był tam jeszcze w 1999r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: szukam osób o nazwisku KALETA IP: *.bb.online.no 21.02.05, 22:45 w policach kolo szczecina mieszka Maryla Kaleta. Ma corke Edytę ale ta artycha ma juz inne nazwisko po ktoryms mezu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mol57 Re: szukam osób o nazwisku KALETA IP: .1.* / *.army.mil.pl 28.02.05, 13:03 Taki człowiek pracuje jako redaktor w Wojskowej gazecie "Polska Zbrojna"W Warszawie, na Ulicy Grzybowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: szukam osób o nazwisku KALETA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 10:24 Sa nauczyciele muzyki we Włocławku, Zdzisław i Czesława, maja córe Kaskę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rem Re: szukam osób o nazwisku KALETA IP: *.182.30.69.adsl.snet.net 07.03.05, 04:21 Ja sie nazywam Remigiusz Kaleta. Kiedys chcialem sprobowac poznac historie tego nazwiska, ale dalem spokoj, bo material jest ogromny i nieuporzadkowany. Wg ksiegi nazwisk polskich - pierwsze zapisy tego nazwiska sa znane z XV wieku. Znany wroclawski profesor ekonomii o tym nazwisku podobno tez interesowal sie tym zagadnieniem i trafil do Zakopanego. Jest tu jeden z wiekszych rodow soltysich - Kalatowie (stad Kalatowki) podobno jest to przeksztalcone nazwisko od Kalety, ktory otrzymal od krola ziemie do osiedlenia sie tutaj. Kaletow mozna spotkac w calej Polsce i w Czechach (pewnie rowniez na Slowacji, ale tego nie wiem. Jest tez oczywiscie wielu Kaletow w USA. Jezeli masz cos ciekawego na temat tego nazwiska to prosze daj mi znac Kaletar@aol.com Odpowiedz Link Zgłoś
anna335 Re: szukam osób o nazwisku KALETA 13.05.05, 17:45 mieszkam w Waszej Rodzinnej Posiadlosci, poniewaz miejscowosc nazywa sie KALETY a tak serio to nie znam nikogo osobiscie, jednak mam kolezanke spod torunia, ktorej dziadek tak sie nazywa pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: szukam osób o nazwisku KALETA IP: *.chello.pl 18.05.05, 09:18 bardzo fajny Tadzio Kaleta z warszawskiego Mokotowa. Odpowiedz Link Zgłoś
rumienka Re: szukam osób o nazwisku KALETA 18.05.05, 19:26 Moja kolezanka z liceum nazywala sie Kaleta. Mieszkala w Siemianowicach Sl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Re: szukam osób o nazwisku KALETA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 14:08 kolega z podstawowki mial tk na nazwisko jest zLodzi Odpowiedz Link Zgłoś
mirelka9 Re: szukam osób o nazwisku KALETA 25.05.05, 20:12 znam Kaletów mieszkaj obok mojej miejscowo[ci tj, w Branicy Gmina Bukowiec Pom. 86-122 Bukowiec je[li to Ciebie interesuje to najbardziej znam Adama Kalete Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyyy Re: szukam osób o nazwisku KALETA IP: *.pl / 193.24.200.* 28.05.05, 16:59 w Machocicach w Bęczkowie Kaletów jak psów -skolko ugodno nie kalecianka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amika Re: szukam osób o nazwisku KALETA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 19:52 Moja mama jest z d. KAleta. Rodzina pochodzi z Radzionkowa (dawna dzielnica Bytomia, obecnie odrębne miasto). A wspomniany wyżej Zdzisław Kaleta z Włocławka (pochodzący z Bytomia)- to kuzyn mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea81 Re: szukam osób o nazwisku KALETA IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.05.05, 16:51 moja nauczycielka nazywala sie Kaleta.Uczyla maty nikt jej nie lubial Odpowiedz Link Zgłoś