Gość: kamila IP: *.acn.waw.pl 12.06.01, 10:50 wyjechal do USA i slad po nim zaginal. Jezeli ktos wie, gdzie moze sie podziewac albo jakis kontakt z nim. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ala Może być? IP: *.wardynski.com.pl 13.06.01, 14:44 Mam namiary na Marka Tabora, stawiał mi trójki z bardzo trudnych egzaminów, więc mile go wspominam. Całkiem miły facet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re: Może być? IP: *.acn.waw.pl 15.06.01, 12:47 He He, Marka Tabora to ja tez znam. Niejedno podanie do niego pisalam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kicia Gdzie jest Tomek? IP: 213.76.146.* 26.06.01, 00:00 Przeciez musi byc gdzies w sieci.. Gdzie jest teraz w USA - ja nie wiem, sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śmieszka Re: szukam Tomka Tabora IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.07.01, 12:58 Szukasz Tabora? To chyba u Cygana, chyba że Taboreta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rajmund Re: szukam Tomka Tabora IP: *.vic.bigpond.net.au 12.07.01, 13:21 znam tomka tabora w MELBOURNE, jest agentem ubezpieczeniowym, wiek ok 40tu. bartenbachr@netscape.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesiek Re: szukam Tomka Tabora-Rajmund IP: *.dialup.optusnet.com.au 04.02.02, 14:56 Rajmund!On jest nieco starszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kd Re: szukam Tomka Tabora IP: *.proxy.aol.com 08.02.02, 18:25 Gość portalu: kamila napisał(a): > wyjechal do USA i slad po nim zaginal. Jezeli ktos wie, gdzie moze sie > podziewac albo jakis kontakt z nim. Przejrzalem liste telefoniczna. Nazwisk Tabor jest duzo. Tabor T. Tabor Tom Tabor Thomas Nie widzialem imienia Tomasz. Jesli mieszka z rodzina lub kims innym telefon moze byc na inna osobe. Informacje o Twoim Tomku moze miec ktos kto zna go osobiscie. kd Odpowiedz Link Zgłoś