Dodaj do ulubionych

Szukam Biologicznego ojca.

IP: *.dip.t-dialin.net 22.12.04, 20:12
Juz przed rokiem prubowalem tym samym sposobem znalesc Biologicznego Ojca
Prawdopodobnie jest Publicysta i sie nazywy Grzymkowski Jerzy,
moze tez byc ze juz nie zyje on musial by teras miec 73 lata.
Ale moze byc ze mam rodzenstwo????
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: Szukam Biologicznego ojca. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.04, 05:36
      www.google.pl/search?as_q=&num=100&hl=pl&btnG=Szukaj+z+Google&as_epq=+Grzymkowski+Jerzy&as_oq=&as_eq=&lr=lang_pl&as_ft=i&as_filetype=&as_qdr=all&as_occt=any&as_dt=i&as_sitesearch=

Może to Ci pomoże...
      • Gość: .... Re: Szukam Biologicznego ojca. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.04, 05:38
        albo to
        www.google.pl/search?as_q=&num=100&hl=pl&btnG=Szukaj+z+Google&as_epq=+Jerzy+++Grzymkowski&as_oq=&as_eq=&lr=lang_pl&as_ft=i&as_filetype=&as_qdr=all&as_occt=any&as_dt=i&as_sitesearch=
      • Gość: Kellner Re: Szukam Biologicznego ojca. IP: *.dip.t-dialin.net 29.12.04, 09:08
        Borzo dzekuje za typ, w ten sposub nie mam zadnych szans,
        ja tego pana nieznam i nic onim nie wiem, tylko ze on jest moim "Ojcem"
        i ze on Byl albo jest jeszcze aktywnym publicysta.
    • Gość: mc_35@op.pl Re: Szukam Biologicznego ojca. IP: *.cable.net.pl / 195.205.248.* 20.01.05, 17:07
      Wiem co to znaczy bo jestem w podobnej sytuacji. Po pierwsze sprawdzić należy w
      szpitalu, którym urodziłeś się kogo mama podała jako ojca biologicznego.
      Następnie kiedy już będziesz miał pewność co do imienia i nazwiska porozmawiać
      z osobami, które w przeszłości były w bliskim kontakcie z mamą i ojcem
      biologicznym. Krok po kroczku może Tobie uda się odnaleźć bo ja jak dotąd
      stanęłam w martwym punkcie. Jeśli chcesz to napisz na e-mail.

pozdr Małgorzata
    • Gość: mc_35@op.pl Re: Szukam Biologicznego ojca. IP: *.cable.net.pl / 80.48.241.* 20.01.05, 17:38
      zobacz na tej stronce podane są kolorem czerwonym strony gdzie można wpisać
      nazwisko i same wyszukują osoby poszukiwane.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka