Dodaj do ulubionych

szukam samotnych rodziców

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.01, 20:20
Poszukuję samotnych rodziców /obojętnie mama czy tata/z dzieckiem ok.10
lat /sama takie mam/ celem wspólnych wypraw ,spotkań,weekendowych i
wakacyjnych.Chętnie z W-wy i zmotoryzowanych ale niekoniecznie.Serdecznie
pozdrawiam.Anka
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania8 Re: szukam samotnych rodziców IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.07.01, 12:49
      Ale jak się nazywają?
      Bo może są aż 2 takie rodziny w Polsce i co wtedy?
      • ara2 Re: szukam samotnych rodziców 02.07.01, 18:25
        A skąd moge wiedzieć jak się nazywaja skoro ich jeszcze nie znam?Pozdrawiam.
    • Gość: mama Re: szukam samotnych rodziców IP: *.unregistered.formus.pl 02.07.01, 15:15
      Czesc Anka,
      Mam 36 lat, dziewczynke 9 lat i chlopca 8 lat. Mam meza, ale prawie nigdy nie
      ma dla nas czasu, wiec czuje sie jak samotna matka. Mieszkam w W-wie i, jesli
      mialabys ochote, moglybysmy sie umawiac na wspolne spacery itp. Jesli jestes
      zainteresowana, odpisz na tiges@wp.pl.
      Pozdrawiam,
      Hania.
      • Gość: repo Re: szukam samotnych rodziców IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.07.01, 13:04
        Mieszkam we Wrocławiu, mam 33 lata i córkę 10 lat. Chętnie umówiłabym się z
        Wami na wspólne spotkanie, tylko ta odległość...Mojemu dziecku doskwiera
        jedynactwo, a ponieważ kontakt z innymi dziećmi jest niezastąpiony, angażuję
        córkę często w najróżniejsze imprezy dla dzieci. To jest łatwiejsze w roku
        szkolnym. Teraz co prawda jest na kolinii nad morzem, ale.. Zresztą kto wie czy
        nie znajdę się wkrótce w stolicy, bo od trzech miesięcy szukam bezskuteczne
        roboty we Wrocławiu.
        • Gość: Arca Re: szukam samotnych rodziców IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.01, 23:36
          No to zapraszamy, jak widać ruch w wątku niewielki i poszukiwania ciagle
          trwaja :) Masz jakis adres e=mail?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka