Gość: ja IP: 172.186.207.* 18.06.02, 21:44 Chcialabym odnowic kontakt z Kaska(nie pamietam nazwiska po mezu)Pochodzi z Mielca, a teraz mieszka gdzies w Kanadzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: szukam Kaski Duszkiewicz IP: *.ipt.aol.com 24.06.02, 10:02 Nikt nie zna Kaski?!!!! Po mezu nazywa sie chyba NOREK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jankes Re: szukam Kaski Duszkiewicz IP: *.broadcom.com 24.06.02, 17:41 Sprawdz w ksiazce telefonicznej. canada411.sympatico.ca/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek.duszkiewicz Re: szukam Kaski Duszkiewicz IP: *.ipt.aol.com 21.01.03, 07:02 Gość portalu: ja napisał(a): > Nikt nie zna Kaski?!!!! > Po mezu nazywa sie chyba NOREK. Znalazles juz ja? Jest troche duzo tych Norkow w Kanadzie. Tez jestem Duszkiewicz i urodzilem sie w Mielcu ale nie znam jej. Szukam jednak info o wszystkich Duszkiewiczach na swiecie. Mamy wlasna liste dyskusyjna. Jesli znasz imie rodzicow przysle ci ich telefon. Pisz na adres marek.duszkiewicz@juno.com Marek D. USA Odpowiedz Link Zgłoś