Gość: rafał IP: *.milicz.sdi.tpnet.pl 06.09.02, 21:27 Poszukuje rodziny JAGODZIŃSKICH. interesuje mnie cała polska. Ja mam 27 lat, jestem mężczyzna, wrocław. Pozdrawiam , czekam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krzysiek Jagodzińs Re: JAGODZIŃSCY - odezwijcie się IP: *.starfoods.pl 24.09.02, 13:01 Siemanko, miło słyszeć, że ktoś się podobnie nazywa Mieszkam w Piotrkowie Trybunalskim Mój adres to krzysztof.jagodzinski@starfoods.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do WAS Re: JAGODZIŃSCY - odezwijcie się IP: 24.83.56.* 24.09.02, 22:52 Ja mam na imie Marek.Moj kolega Leszek Jagodzinski jest zolnierzem zawod.mieszka w Gdyni,jego rodzice w Elblagu.Pozdrawiam-Marek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: JAGODZIŃSCY - odezwijcie się IP: *.bc.hsia.telus.net 23.01.03, 07:58 Gość portalu: rafał napisał(a): > Poszukuje rodziny JAGODZIŃSKICH. interesuje mnie cała polska. Ja mam 27 lat, > jestem mężczyzna, wrocław. Pozdrawiam , czekam. znam rodzine Jagodzinskich z Plocka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piasia Re: JAGODZIŃSCY - odezwijcie się IP: *.cn.com.pl 24.01.03, 14:19 Witajcie! Jestem z Częstochowy, i chociaz nie nazywam się Jagodzińska, to donoszę uprzejmie, że jest tu w naszym mieście cukiernia Jagodzińskich. W dodatku chodziłam do liceum z Tadeuszem Jagodzińskim - od kilku(nastu) lat pracuje w polskiej sekcji BBC w Londynie. Kiedys w internecie znalazłam jego zdjęcie - wygląda jak Leon Zawodowiec ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: JAGODZIŃSCY - odezwijcie się IP: *.chello.pl 23.03.03, 01:55 Wpólpracowałam z firmą Jago (branża wateriałów poligraficznych, której właścicielem jestp. Jagodziński z Gdańska - swoją drogą miły Pan. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś