Gość: aaaaa IP: *.gdc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 19:25 poszukuje ludzi i tym nazwisku :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mieszek3 Re: plichta 28.12.05, 15:12 a jak znajdziesz i zupełnie przypadkiem ;) to co potem ?? krewnych jest trudno znaleźć tym bardziej gdy nazwisko zdobywa sie różnymi drogami ;) jesli chcesz porozmawiać to napisz na email mieszek3.pl@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: plichta IP: *.speedtransfer.pl 31.12.05, 15:31 moja koleżanka tak się nazywa. mieszka koło Tomaszowa Maz. ma 25 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: plichta IP: *.gdc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 19:05 tez by mogły byc te okolice ma miec kolo 40 lat i nazywać sie Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jt-a Re: plichta IP: *.aster.pl 10.01.06, 23:57 Spotkalam się z tym nazwiskiem, na Warmii. Za Ostródą jest też taka miejscowość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: plichta IP: *.gdc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 18:56 ja szukam kogos z okolic Rybnika lub Chorzowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz555 Re: plichta IP: 62.233.185.* 17.02.06, 09:58 znam to nazwisko mieszkają w Rudzie Śląskiej 7 (Kochłowice) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: plichta IP: *.gdc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 18:04 pisze do ciebie na mejla równiez na gg ty nie odpowiadasz, szukam rodzine matki nie znała ona ojca (dopiero odnalazła go po jego śmierci) mieszkał koło rybnika. wiem że dziadek mojej mamy pochodził z chorzowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i33 Re: plichta IP: *.dew.pl 17.02.06, 22:34 Gdańsk PLICHTA tERESA NAUCZYCIELKA- nie ja była moją, no i to samo nazwisko i imię moja ciotka niest nie żyje mieszkała w Gdyni nazw. po mężu jego rodz. mieszka też okolice Gdyni dość znane nazwisko pozdrawiam Iza Odpowiedz Link Zgłoś
ulia Re: plichta 23.02.06, 22:03 RODZINA PLICHTÓW MIESZKA WE WSI STRZAŁKI W GMINIE NOWE MIASTO NAD PILICA WOJ MAZOWIECKIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mondaya Re: plichta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 23:37 też jestem Plichta i też szukam swoich korzeni ale z Grudziądza.mój dziadek pochodził podobno z Kamiennej powiat Włocławek ale nie napewno i wszystko jest w tym temacie dziwne i tajemnicze bo jego brat nazywał sie np.Plichtowicz,Plichciński Moj adres mondaya@onet,pl Odpowiedz Link Zgłoś
k-a-s-i-e-k Re: plichta 27.02.06, 10:06 mam kumpelę na roku o nazwisku plichta...ma na imię Anka ale zapomniałam jaką nazwę nosi wies w kórej mieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: plichta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 12:23 Sylwia Plichta (nazw.panieńskie) - uczyła mnie geografii z podstawówce. Jestem z Raciborza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KS Re: plichta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 21:41 Znam panią architkt z Białegostoku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: finka Re: plichta IP: *.aster.pl 06.03.06, 21:46 Była (jest?) taka polonistka w podstawówce 69 w Warszawie. Krystyna lub Katarzyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: plichta IP: *.server.ntli.net 20.03.06, 18:10 ZNAM PLICHTOW -MIESZKAJA W MIASTECZKU ANNOPOL W WOJEWODZTWIE LUBELSKIM Odpowiedz Link Zgłoś