Dodaj do ulubionych

olga czyżykiewicz warszawa szukam

IP: *.olsztyn.mm.pl 09.01.06, 14:23
poszukuję oli czyżykiewicz jestem jej przyjaciółką sprzed paru lat urwał nam
się kontakt i teraz nie mogę jej odnaleźć proszę jakiekolwiek wiadomości o oli
kierować na adres mailowy lorisa@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: marta pranie Re: olga czyżykiewicz warszawa szukam IP: *.olsztyn.mm.pl 09.01.06, 23:34
      proszę olu odezwij się;)
      • Gość: paula Re: olga czyżykiewicz warszawa szukam IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 10.01.06, 16:21
        Kiedys tez znalam Olge Czyzykiewicz, mieszka/la w Wa-wie, chociaz czesto
        odwiedzala Gorlice...(jej tata stad pochodzil)
        • Gość: marta pranie Re: olga czyżykiewicz warszawa szukam IP: *.olsztyn.mm.pl 10.01.06, 16:32
          ale czy masz z nią kontakt?adres mailowy?choćby?..moje jakiekolwiek namiary do
          oli zostały wraz z portfelem ukradzione...proszę;)o cokolwiek
          • fotobas Re: olga czyżykiewicz warszawa szukam 11.01.06, 09:18
            Spróbuj do Mirka napisać (znajdziesz kontakt na www.czyzykiewicz.com), albo do
            Margity Ślizowskiek (margita2@wp.pl), bo Mirek mniej internetowy niż Margot.
            Niestety aktualnych namiarów na Olgę bezpośrednio nie mam, bośmy się nie
            widzieli z 3 lata.
            • Gość: marta pranie Re: olga czyżykiewicz warszawa szukam IP: *.olsztyn.mm.pl 11.01.06, 16:00
              wielkie dzięki;)wiesz nie mam chyba wyboru jak przez ojca się z nią
              skontaktować;)coż dzięki;)
    • Gość: marta pranie Re: olga czyżykiewicz warszawa szukam IP: *.olsztyn.mm.pl 12.01.06, 14:50
      czy ktoś zna olę?
    • Gość: marta pranie Re: olga czyżykiewicz warszawa szukam IP: *.olsztyn.mm.pl 13.01.06, 18:40
      szukam nadal oli proszę o pomoc;)
    • Gość: marta pranie Re: olga czyżykiewicz warszawa szukam IP: *.olsztyn.mm.pl 19.01.06, 19:22
      szukam konkretnego namiaru do oli;)
    • Gość: marta pranie Re: olga czyżykiewicz warszawa szukam IP: *.olsztyn.mm.pl 03.02.06, 11:57
      czy ktoś zna olę?
      • Gość: kotek Re: olga czyżykiewicz warszawa szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 12:41
        erykahbadu@wp.pl oto mail do olgi
        • Gość: gość Re: olga czyżykiewicz warszawa szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.13, 15:57
          Jej ludzie jesteście nie normalni. znaleźć namiar zawsze można przed stronę lub fb, ale żeby prywatny adres mailowy podsuwać w internecie jakiejś obcej osobie z ewidentnymi zaburzeniami psychicznymi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka