Dodaj do ulubionych

szukam ojca- Roman Wroblewski

IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 01.05.06, 16:25
od ponad 30-stu lat nie mam kontaktu z moim ojcem,nawet nie wiem czy zyje.
Roman Wroblewski 66 lat. Moze akurat ta droga dowiem sie czegos o nim????
Obserwuj wątek
    • Gość: H:M Re: szukam ojca- Roman Wroblewski IP: *.dip.t-dialin.net 01.05.06, 22:35
      HI!! A czy chociaż wiesz w jakim mieście mieszka ?To ulatwi troche
      poszukiwania.Bo to jest dosc popularne nazwiska.Pozdrawiam
      • beata19735 Re: szukam ojca- Roman Wroblewski 02.05.06, 11:49
        czesc!nie mam pojecia,gdzie moze mieszkac.Mieszkal w Sztumie,potem
        prawdopodobnie w Gdansku,ale nie jestem pewna.
        ja jego widzialam ostatni raz bedac dzieckiem.calkowity brak kontaktu,rowniez z
        rodzina ze strony ojca.Jego siostra Jola mieszkala w Gdansku albo Gdyni.Jego
        brat Leszek gdzies na slasku.Wiecej nic nie wiem.Moze ktos zna chociaz jego
        rodzine do ktorej ja tez naleze;))))
        • Gość: M:H Re: szukam ojca- Roman Wroblewski IP: *.dip.t-dialin.net 03.05.06, 01:13
          HI!!! Nie wiem czy to pomoze w poszukiwaniu(ojca) w Elblagu mieszka
          Jan Wroblewski
          Stanislaw Wroblewski a moze to jego rodzina.Pozdrawiam i zycze powodzenia
        • Gość: asia do beaty IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.05.06, 10:02
          hi,patrzalas w ksiazce tel internetowej,jest R.Wroblewski ktory mieszka w
          gdansku jest tez nr.
          pozdrowienia asia
          • Gość: beata19753 Re: do beaty IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 03.05.06, 17:43
            dzieki,moglabys mi podac?sprobuje zadzwonic do niego,moze akurat????:))))
          • Gość: beata19753 Re: do beaty IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 03.05.06, 17:46
            mam,mam dzieki.Mam ten numer,zaraz zadzwonie.Pa!Dam znac
          • beata19735 Re: do beaty 03.05.06, 17:52
            nie,to nie on.Dzwonilam.rozmawialam z jego corka.Nadal trwa poszukiwanie
            • Gość: asia Re: do beaty IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.05.06, 14:51
              przykro mi bardzo i zycze tobie powodzenia,daj znak jak bedziesz cos wiedziala.
    • Gość: beataG Re: szukam ojca- Roman Wroblewski IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 03.05.06, 07:58
      Dzieki,moze jeszcze sie ktos odezwie.Nie ma Stanislawa ani Jana w jego rodzinie.
    • Gość: szperacz Re: szukam ojca- Roman Wroblewski IP: 212.160.172.* 05.05.06, 12:07
      Romanów Wróblewskich znalazłem 62 (tylu ma telefon w TP)
      Leszków niewielu mniej...
      • Gość: beata19735 Re: szukam ojca- Roman Wroblewski IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 05.05.06, 13:07
        na drugie ma Alfons,moge sie zalozyc,ze teraz mam szanse na odnalezienie.
        Nie wierze,zeby wielu z takim drugim imieniem bylo.Ciesze sie tylko,ze
        urodzilam sie dziewczynka,bo tez planowali mnie tak nazwac,ale na pierwsze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka