Dodaj do ulubionych

A moze Starostecki/a/się znajdzie...

13.05.06, 19:16
Cześć, szukam kogos o nazwisku STarostecki/a. Moze ktos o takim nazwisku tu
zagdlada? :-)
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: AgnaStar Re: A moze Starostecki/a/się znajdzie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 14:10
      Witam mam na nazwisko starostecka Jak byś chciała to skrobnij parę słów na meila
      może mamy jakieś więzy rodzinne - frank73@poczta.fm
      • dorotahgw Re: A moze Starostecki/a/się znajdzie... 12.07.07, 23:12
        Ja też nazywam sie Starostecki (Stanisław)-mieszkam w Słupsku. Moje korzonki
        sięgają Radomska i okolic.
        • Gość: Zbyszek Re: A moze Starostecki/a/się znajdzie... IP: *.saix.net 29.07.07, 20:30
          Moje nazwisko też jest Starostecki ( Zbigniew ), mój dziadek Antoni też
          wywodził się z okoloic Radomska.
          Pozdrowienia
          • Gość: Zbyszek Re: A moze Starostecki/a/się znajdzie... IP: *.saix.net 30.07.07, 20:51
            Do poprzedniej wiadomości podaję mój adres
            zstar@telkomsa.net
            • Gość: Stanisław Staro... Czy ktoś z Was mieszka jeszcze na terenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 22:31
              Radomska, Grzebienia, Amelina, Dmenina, bądź Strzałkowa?(niektóre nazwy
              miejscowości mogłem przekrącić-postępująca miażdżyca - przepraszam. Jeżeli nie,
              to gdzie was życie rzuciło? Mojego ojca wywiało nad morze(Słupsk). Wiem, że w
              Lęborku mieszka gość o imieniu i nazwisku identycznym do mojego. Noszę się z
              zamiarem zatelefonowania do niego.
    • Gość: W.Star Re: A moze Starostecki/a/się znajdzie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 00:16
      a skąd jesteś?
      Wojtek Starostecki
    • Gość: w.star Re: A moze Starostecki/a/się znajdzie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 00:17
      star@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka