askastar 13.05.06, 19:16 Cześć, szukam kogos o nazwisku STarostecki/a. Moze ktos o takim nazwisku tu zagdlada? :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AgnaStar Re: A moze Starostecki/a/się znajdzie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 14:10 Witam mam na nazwisko starostecka Jak byś chciała to skrobnij parę słów na meila może mamy jakieś więzy rodzinne - frank73@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
dorotahgw Re: A moze Starostecki/a/się znajdzie... 12.07.07, 23:12 Ja też nazywam sie Starostecki (Stanisław)-mieszkam w Słupsku. Moje korzonki sięgają Radomska i okolic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: A moze Starostecki/a/się znajdzie... IP: *.saix.net 29.07.07, 20:30 Moje nazwisko też jest Starostecki ( Zbigniew ), mój dziadek Antoni też wywodził się z okoloic Radomska. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: A moze Starostecki/a/się znajdzie... IP: *.saix.net 30.07.07, 20:51 Do poprzedniej wiadomości podaję mój adres zstar@telkomsa.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanisław Staro... Czy ktoś z Was mieszka jeszcze na terenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 22:31 Radomska, Grzebienia, Amelina, Dmenina, bądź Strzałkowa?(niektóre nazwy miejscowości mogłem przekrącić-postępująca miażdżyca - przepraszam. Jeżeli nie, to gdzie was życie rzuciło? Mojego ojca wywiało nad morze(Słupsk). Wiem, że w Lęborku mieszka gość o imieniu i nazwisku identycznym do mojego. Noszę się z zamiarem zatelefonowania do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W.Star Re: A moze Starostecki/a/się znajdzie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 00:16 a skąd jesteś? Wojtek Starostecki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w.star Re: A moze Starostecki/a/się znajdzie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 00:17 star@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś