Gość: Szukajacy IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.03.03, 09:28 Szukam adresu stony ksiazki telefonicznej z Katowic lub innach regionow Polski. Czy ktos moze mi pomoc ? Dziekuje i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: frene Re: Ksiazka telefoniczna IP: *.fenix.katowice.pl 05.03.03, 20:40 Akurat jestem z Katowic i mam taką książkę w wersji "ręcznej"... Napisz czego/kogo szukasz to Ci znajdę... frene@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szukajacy Re: Ksiazka telefoniczna IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.03.03, 20:46 Dziekuje, za niesienie pomocy. Mnie interesuje jednak adres w internecie, gdzie mozna napisac np. poszukiwane nazwisko i imie, i natychmiast ukazuja sie dane wszystkich osob o danym nazwisku i imieniu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szeliga Re: Ksiazka telefoniczna IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.03.03, 23:28 Gość portalu: Szukajacy napisał(a): > Dziekuje, za niesienie pomocy. > Mnie interesuje jednak adres w internecie, gdzie mozna napisac np. poszukiwane > nazwisko i > imie, i natychmiast ukazuja sie dane wszystkich osob o danym nazwisku i imieniu > . > Pozdrawiam No, to masz adresy: tel.tpsa.plhttp://ditel.tpsa.pl Bardzo czesto korzystalem,praktycznie sa pod tymi adresami wszystkie miasta w Polsce; pechowo jednak dla ciebie, ze akurat teraz jest przebudowa tego serwisu do 19 marca. Pzdr. Szeliga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tess Re: Ksiazka telefoniczna IP: *.telia.com 06.03.03, 11:23 Masz racje szukajacy,ja chcialam rowniez skorzystac z ksiazki telefonicznej prze internet,ale wskazowek brak. Przez przypadek znalazlam na innym forum strone,ciekawa,ale nie kompletna moim zdaniem. www.herby.com.pl/herby/indexslo.html nastepne posuniecie,chcialam sprawdzic nazwiska w poszczegolnych wojewodztwach . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szeliga Re: Ksiazka telefoniczna IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.03.03, 12:52 Nie wiem, czemu te dwa adresy w poprzednim poscie sie zlaczyly; podaje jeszcze raz, osobno: tel.tpsa.pl oraz: ditel.tpsa.pl Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tess Re: Ksiazka telefoniczna IP: *.telia.com 06.03.03, 14:09 - Szeliga,slicznie Ci dziekuje. Juz sie nie moge doczekac do 19 marca,i sprawdzic czy bedzie jakis efekt poszukiwan. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szukajacy Re: Ksiazka telefoniczna IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.03.03, 15:33 Dzieki za informacje i pozdrawiam. Szukajacy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szeliga Re: Ksiazka telefoniczna IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.03.03, 17:40 Jeszcze tylko dodam: nie wiem, jak bedzie po przebudowie strony (normalna kolej rzeczy wskazywalaby, ze powinno byc lepiej). A ja korzystalem z tej ksiazki telefonicznej od paru lat. Poczatkowo bylo tylko kilka duzych miast - Warszawa, Poznan, Gdansk... Stopniowo rozszerzano zakres uslug i ostatnio caly kraj (lacznie z malymi wioskami) byl dostepny. Przebywam od prawie osiemnastu la poza Polska i dzieki tej stronie internetowej poodnajdywalem ludzi z ktorymi stracilem kontakt wiele lat temu. Co prawda ostatnio sie nieco wnerwialem, bo znajoma, ktora w zeszlym roku sie przeprowadzila i ma nowy numer telefonu, nadal istniala pod starym numerem. Ale, moze wlasnie teraz, po przebudowie strony, tpsa bedzie czesciej uaktualniana. Sz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szukajacy Re: Ksiazka telefoniczna IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.03.03, 18:08 Ja tez naleze do tych ktorzy przed laty wyjechali z Polski i dlatego tez wazne jest dla mnie odnalezienie starych znajomych. Problem lezy w tym, czy nasi starzy znajomi zezwolili na wniesienie ich nazwisk w ksiazce. No ale to jest calkiem inna historia... Dzieki Szeliga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tess Re: Ksiazka telefoniczna IP: *.telia.com 06.03.03, 20:39 Sluchajcie Panowie,a czy w Polsce jest wlasnie ta mozliwosc,ze mozna miec tajny nr.tel.,bo ja tez mieszkam bardzo dlugo zagranica.W kraju gdzie mieszkam ksiazki tel. sa wznawiane co roku i wrzucane do skrzynki pocztowej kazdemu oczywiscie bez oplaty. Trzymam kciuki,ze nowe wydanie internetowej ksiazki tel.bedzie wspaniale i latwo bedzie mozna znalezc (jezeli osoba nas interesujaca ma tel.oczywiescie). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noname Re: Ksiazka telefoniczna IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.03, 23:58 oczywiście można zastrzec sobie nr telefonu, wtedy nie ma i w książce i w internecie. Jest jeszcze inna sprawa Panie i Panowie. W Polsce oprócz TPSA są i inni operatorzy, na moim terenie dosyć popularni, a oni nie mają (może nic nt nie wiem) ani ksiąki drukowanej, ani internetowej. Mam na myśli NETIĘ i PILICKĄ. Ostatnio również sporo osób rezygnuje z telefonu stacjonarnego na rzecz komórki. Poszukiwania bywają trudne niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tess Re: Ksiazka telefoniczna IP: *.telia.com 13.03.03, 00:52 Tak,slusznie, noname masz racje,ze poszukiwanie beda uciazliwe,ale jak wtedy znalesc szukanej osoby?.czy mozna gdzies zadzwonic np.do meldunkowego-nie wiem jak to sie po Polsku zwie,zeby dowiedziec sie o adres,i czy sa szanse ,ze sie dostanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Ksiazka telefoniczna IP: *.acn.pl 13.03.03, 19:48 Musisz pamietać o tym,że w Polsce od paru lat obowiązuje ustawa o ochronie danych osobowych i zaden urząd meldunkowy czy dzielnicowy nie ujawni postronnej osobie takich danych. Odpowiedz Link Zgłoś