Gość: Wacek IP: 205.189.176.* 11.03.03, 00:29 Poszukuje krewnych.Tylko bogatych.Moga byc idiotami.Latwiej bedzie wyciagnac od nich grosik. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kiwi Re: Tylko bogaci!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 11.03.03, 09:17 Gość portalu: Wacek napisał(a): > Poszukuje krewnych.Tylko bogatych.Moga byc idiotami.Latwiej bedzie wyciagnac od > nich grosik. To chyba u was rodzinne, bo oni też chcą sie przyznawać tylko do bogatych! Moja rada: albo daj sobie spokój, albo szybko zrób spore pieniadze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacek Re: Tylko bogaci!!!!!!!!! IP: 205.189.176.* 11.03.03, 19:39 No wlasnie,szukam bogatych.Masz duzo kasy to bedziesz moja rodzina.(szkoda ze tak powaznie to traktujesz,ale prosze-nie bluzgaj mi)Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: Tylko bogaci!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 12.03.03, 17:03 Gość portalu: Wacek napisał(a): > No wlasnie,szukam bogatych.Masz duzo kasy to bedziesz moja rodzina.(szkoda ze t > ak powaznie to traktujesz,ale > prosze-nie bluzgaj mi)Pozdrawiam. Co za słownictwo! Chyba nie rozumiem, co to znaczy "bluzgać". Błe. Odpowiedz Link Zgłoś