Gość: zagadka IP: *.acn.pl 12.03.03, 08:00 LUDZIE !!! Jeśli ktoś z Was kończył tę szkołę odezwijcie się. Ja kończyłam ją już wieki temu, ale miłe wspomnienia pozostały. Czekam na Wasze wpisy. Pozdrawiam. Zagadka :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
braenn Re: SZKOŁA PODST. NR. 162 - W-WA !!!!!!!!!!!!!!!! 14.03.03, 21:37 tez ja skonczylam!! milych wspomnien masa, chociaz minelo juz pare lat... szkoda, ze powoli przechodzi do historii i zostaje zamieniona na gimnazjum. na szczescie pozostana tlumy wspanialych absolwentow :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zagadka Re: SZKOŁA PODST. NR. 162 - W-WA !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.pl 17.03.03, 15:04 Ja kończyłam w 1989r. Pamiętam wspaniałych nauczycieli , pana dyr. Sacewicza , panią Pęcherską i panią Szczygieł oraz wielu, wielu innych. To były piękne czasy , szkoda że już nie wrócą ... Pozdrawiam. Zagadka. Odpowiedz Link Zgłoś
braenn Re: SZKOŁA PODST. NR. 162 - W-WA !!!!!!!!!!!!!!!! 20.03.03, 13:34 oj szkoda, szkoda, ja konczylam pozniej (1996 o ile dobrze licze), pan sacewicz i pani pecherska wciaz trwali na stanowiskach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zagadka Re: SZKOŁA PODST. NR. 162 - W-WA !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.pl 03.04.03, 07:54 A ja po bliższym przeanalizowaniu tematu doliczyłam się, że szkołę tę kończyłam rok wcześniej, czyli w 1988 r. :-))))))))))) Jak widzisz to już prawie historia. Czy p. Pęcherska nadal tak dobrze się trzyma ? :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
braenn Re: SZKOŁA PODST. NR. 162 - W-WA !!!!!!!!!!!!!!!! 08.04.03, 14:51 owszem, jak ostatnio ja widzialam wciaz trzymala sie doskonale :) Odpowiedz Link Zgłoś